jedite_kod_Joa
Elita
- Poruka
- 19.903
Samo ce Vucic, Dacic i Nikolic moci da ulaze.
Sodom... sa sodomskom vlascu.
Sodom... sa sodomskom vlascu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zar to nije diskriminizacija? Zasto sam ja ako sam strejt diskriminisan time da mi je zabranjena sloboda kretanja u neki deo grada samo zbog moje seksualne opredeljenosti? GDE SU MOJA PRAVA?
ne mogu da verujem da ti takvo šta nedostaje i da se osećaš diskriminisanim zato

Ja recimo pouzdano znam da pojedinim njujorčanima na pamet ne pada da zađu u kinesku četvrt pa ne viču da su zbog toga diskriminisani.
Mislim, džaba sloboda kretanja ako te ona može doći glave ili u najblažem slučaju izazvati brojne neugodnosti
Naravno da nije .Ali oni to sto ovi imaju razlicitu seksualnost ,shvataju kao bolest. Ali sta da ti kazem ,ovi ovde pominju Hitlera e on je dokazivao da su ciganska deca nepopravljivo hendikepirana u onosu na arijevsku. Ima naucni rad o tome kako ta deca i najboljim uslovima ne mogu da se mere sa deutsche decom i naravno bila su likvidirana. Trebace vremena da se promene predrasude .Uostalom druge zemlje zabranjuju da se tako pise, da je to bolest.Ako placaju poreze i dobri su potrosaci ,dobri su i gradjani,.
Ti znas zbog cega se on ubio?То ће сваки наркоман поновити за себе и наркоманију.
Нпр Алан Тјуринг математички геније, криптограф и један од првих конструктора и програмера рачунара се убио због гриже савести јер је био геј, уместо да се лечио.
Jos da te metode "lecenja" imaju efetka,bilo bi super.Ja ih kritikujem i predlažem lečenje, a ti ih podržavaš.
Pa nećeš valjda međ pederene mogu da verujem da ti takvo šta nedostaje i da se osećaš diskriminisanim zato
![]()
![]()
Ovo nisu svi ******. Postavio sam na ovoj temi saopstenje nekoliko LGBT organizacija gde se jasno ogradjuju od ovih navoda (ako su tacni).Дискриминаицја је то ШТО НЕ МОГУ ПЕДЕРИ ЗА СЕБЕ ДА ТРАЖЕ ОНО ШТО ДРУГИМА НЕ ДАЈУ - ја сам одушевљен овом њиховом одлуком ДА НЕ ПУШТАЈУ НОРМАЛНЕ ЉУДЕ У ТАЈ КВАРТ - АЛИ И НОРМАЛНИ ЉУДИ НЕ ТРЕБА ДА ПУШТАЈУ ПЕДЕРЕ ДА СЕ СВУДА ШВРЋКАЈУ. И ВРТЕ ГУЗИЦАМА........
Pa n naravno da placaju i porez i skolovanje tudjoj deci ( svoju nemaju), uplacuju doprinose i u zdravstveno i penzijsko osiguranje,, ali ludacima smeta kako se yebu,
ali im ne smeta da zive od njihove love.
Дискриминаицја је то ШТО НЕ МОГУ ПЕДЕРИ ЗА СЕБЕ ДА ТРАЖЕ ОНО ШТО ДРУГИМА НЕ ДАЈУ - ја сам одушевљен овом њиховом одлуком ДА НЕ ПУШТАЈУ НОРМАЛНЕ ЉУДЕ У ТАЈ КВАРТ - АЛИ И НОРМАЛНИ ЉУДИ НЕ ТРЕБА ДА ПУШТАЈУ ПЕДЕРЕ ДА СЕ СВУДА ШВРЋКАЈУ. И ВРТЕ ГУЗИЦАМА........
Pa ne vicu jer nisu diskriminisani,ako tebi ne pada na pamet da jedes lubenicu ne znaci da te seljaci diskriminisu,
Некад имају некад немају, али дерперски лоби их свакако омаловажава.Jos da te metode "lecenja" imaju efetka,bilo bi super.
Тако су наводили његови ближњи.Ti znas zbog cega se on ubio?
Ником не смета како се ебу, радили су то и до сада, већ је иритантно њихово агресивно наметање ставова.Pa n naravno da placaju i porez i skolovanje tudjoj deci ( svoju nemaju), uplacuju doprinose i u zdravstveno i penzijsko osiguranje,, ali ludacima smeta kako se yebu,
ali im ne smeta da zive od njihove love.
Ovo nisu svi ******. Postavio sam na ovoj temi saopstenje nekoliko LGBT organizacija gde se jasno ogradjuju od ovih navoda (ako su tacni).
Хомосексуалци су најекстремнији хектери.
Nema uspeha, osim mozda u jako retkim slucajevima. Generalno, mislim da kod biseksualaca moze doci do neke promene, ali kod onih koji su tzv. 100 % gay (mada ja mislim da tako nesto ne postoji) nema sanse...Некад имају некад немају, али дерперски лоби их свакако омаловажава.
Slazemo se. Samo sto ti pozivanje na to nikako ne pomaze da odbranis svoje stavove, bez nekih konkretnijih argumenata.Далеко је медицина од егзактности.
Nebitno sta je njegova porodica rekla, samo on zna sta ga je u tom trenutku navelo da pocini samoubistvo. A mnogo je verovatnije da je to ucinio ne zbog nekakve sramote i razocaranja (buduci da je vec bio u gay vezi, sto bas i nije karakteristicno za one koji se svog seksualnog opredeljenja stide) vec zbog toga sto nije mogao da podnese svu tu kolicinu mrznje i nerazumevanja.Тако су наводили његови ближњи.
Ебга разочаравајуће је бити педере.
Samo sto ti pozivanje na to nikako ne pomaze da odbranis svoje stavove, bez nekih konkretnijih argumenata. Као што видиш... Твоја реченица те доводи у контрадикцију.Nema uspeha,
Данас би неки од психијатар/психолога који би то изнео имао приличан ризик да остане без лиценце за рад.osim mozda u jako retkim slucajevima. Generalno, mislim da kod biseksualaca moze doci do neke promene, ali kod onih koji su tzv. 100 % gay (mada ja mislim da tako nesto ne postoji) nema sanse...
Slazemo se. Samo sto ti pozivanje na to nikako ne pomaze da odbranis svoje stavove, bez nekih konkretnijih argumenata.
Наравно да је битно кад немаш других извора не видим чему ниподаштавање.Nebitno sta je njegova porodica rekla,
Можда није могао да поднесе властито разочарење у себе, најлакше је друге окривити.samo on zna sta ga je u tom trenutku navelo da pocini samoubistvo. A mnogo je verovatnije da je to ucinio ne zbog nekakve sramote i razocaranja (buduci da je vec bio u gay vezi, sto bas i nije karakteristicno za one koji se svog seksualnog opredeljenja stide) vec zbog toga sto nije mogao da podnese svu tu kolicinu mrznje i nerazumevanja.
Уопште не водим расправу, тако сматрам.A sta je razocaravajuce ili ne je krajnje subjektivno pitanje, pa je malo besmisleno voditi rasprave o tome.

Nope, jer si ti taj od koga se ocekuje da iznese dokaze. Da ja sutra dodjem i kazem kako imam univerzalni lek za sve moguce bolesti svako iole razuman bi mi trazio da mu iznesem dokaze, inace bi me u suprotnom smatrao za lazova. Niko ne bi trazio od onih koji mi ne veruju da iznesu dokaze da nisam. Tako isto i ti treba da pokazes bilo koju relevantnu referencu o tome da te reverzibilne terapije imaju efekta.Samo sto ti pozivanje na to nikako ne pomaze da odbranis svoje stavove, bez nekih konkretnijih argumenata. Као што видиш... Твоја реченица те доводи у контрадикцију.
Pa ako iznosi tvrdnje bez ikakvih dokaza i jos plus ta svoja navodna "saznanja" prikazuje kao validne cinjenice i primenjuje ih u praksi na pacijentima, taj i treba da izgubi licencu. Ako istrazivanja pokazu da je u pravu, jedino sto mogu da uradim jeste da mu skinem kapu i priznam da je u pravu.Данас би неки од психијатар/психолога који би то изнео имао приличан ризик да остане без лиценце за рад.
Prvo, koga sam ja to nipodastavao i gde?Наравно да је битно кад немаш других извора не видим чему ниподаштавање. Можда није могао да поднесе властито разочарење у себе, најлакше је друге окривити.
Nemam nista protiv, misli sta hoces, samo bih ja onda istakao kako za tebe nema nista dobro u tome da si gay, dok onako kako si napisao moze da se izvuce ovakav zakljucak. Ne zameri, ybg, malo volim da cepidlacim. xDУопште не водим расправу, тако сматрам.
Gej je ok, a ko hebe ove konzerve.