Otvoren prvi gej centar u centru Beograda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja recimo pouzdano znam da pojedinim njujorčanima na pamet ne pada da zađu u kinesku četvrt pa ne viču da su zbog toga diskriminisani.
Mislim, džaba sloboda kretanja ako te ona može doći glave ili u najblažem slučaju izazvati brojne neugodnosti

Pa ne vicu jer nisu diskriminisani,ako tebi ne pada na pamet da jedes lubenicu ne znaci da te seljaci diskriminisu,

Naravno da nije .Ali oni to sto ovi imaju razlicitu seksualnost ,shvataju kao bolest. Ali sta da ti kazem ,ovi ovde pominju Hitlera e on je dokazivao da su ciganska deca nepopravljivo hendikepirana u onosu na arijevsku. Ima naucni rad o tome kako ta deca i najboljim uslovima ne mogu da se mere sa deutsche decom i naravno bila su likvidirana. Trebace vremena da se promene predrasude .Uostalom druge zemlje zabranjuju da se tako pise, da je to bolest.Ako placaju poreze i dobri su potrosaci ,dobri su i gradjani,.

Pa n naravno da placaju i porez i skolovanje tudjoj deci ( svoju nemaju), uplacuju doprinose i u zdravstveno i penzijsko osiguranje,, ali ludacima smeta kako se yebu,
ali im ne smeta da zive od njihove love.

То ће сваки наркоман поновити за себе и наркоманију.
Нпр Алан Тјуринг математички геније, криптограф и један од првих конструктора и програмера рачунара се убио због гриже савести јер је био геј, уместо да се лечио.
Ti znas zbog cega se on ubio?

Pa nećeš valjda međ pedere :hahaha1: ne mogu da verujem da ti takvo šta nedostaje i da se osećaš diskriminisanim zato :rotf: :dash:

Дискриминаицја је то ШТО НЕ МОГУ ПЕДЕРИ ЗА СЕБЕ ДА ТРАЖЕ ОНО ШТО ДРУГИМА НЕ ДАЈУ - ја сам одушевљен овом њиховом одлуком ДА НЕ ПУШТАЈУ НОРМАЛНЕ ЉУДЕ У ТАЈ КВАРТ - АЛИ И НОРМАЛНИ ЉУДИ НЕ ТРЕБА ДА ПУШТАЈУ ПЕДЕРЕ ДА СЕ СВУДА ШВРЋКАЈУ. И ВРТЕ ГУЗИЦАМА........

Дискриминаицја је то ШТО НЕ МОГУ ПЕДЕРИ ЗА СЕБЕ ДА ТРАЖЕ ОНО ШТО ДРУГИМА НЕ ДАЈУ - ја сам одушевљен овом њиховом одлуком ДА НЕ ПУШТАЈУ НОРМАЛНЕ ЉУДЕ У ТАЈ КВАРТ - АЛИ И НОРМАЛНИ ЉУДИ НЕ ТРЕБА ДА ПУШТАЈУ ПЕДЕРЕ ДА СЕ СВУДА ШВРЋКАЈУ. И ВРТЕ ГУЗИЦАМА........
Ovo nisu svi ******. Postavio sam na ovoj temi saopstenje nekoliko LGBT organizacija gde se jasno ogradjuju od ovih navoda (ako su tacni).

A pa tebi nikako ne valja, il te ebali il te zaobilazili sve ti isto, čudo jedno. Ko tebi da ugodi ja da ga vidim.
Tebi smeta što ljudi njihovih sklonosti postoje i u tome je problem.

Poslednja izmena:
Pa ne vicu jer nisu diskriminisani,ako tebi ne pada na pamet da jedes lubenicu ne znaci da te seljaci diskriminisu,

Maneš se pedera sve sa prostorima u kojima se okupljaju i rešio si važan životni problem tako da ti diskriminacija neće ni pasti na pamet.
U Srbiji da neko diskriminaciju spušta na tako prizeman nivo, bruka.
Bezmalo pa su svi penzioneri diskriminisani jer sa svojim bednim penzijama hrane svoje sinove,snaje i unuke. to se zove diskriminacija.
Kada ih se sitem polako svojom diskriminatorskom politikom reši, pola nacije će da pocrka od gladi.
O tome bi trebalo razmišljati a ne o tome da li će se ****** negde okupljati.

Poslednja izmena:
Jos da te metode "lecenja" imaju efetka,bilo bi super.
Некад имају некад немају, али дерперски лоби их свакако омаловажава.
Уосталом пре него што је око 1980. установљено да је у преко 90% хелиобактер пилори узрок чира на желуцу тај постотак од 90% важио је за стрес.
Далеко је медицина од егзактности.

- - - - - - - - - -

Ti znas zbog cega se on ubio?
Тако су наводили његови ближњи.
Ебга разочаравајуће је бити педере.

Pa n naravno da placaju i porez i skolovanje tudjoj deci ( svoju nemaju), uplacuju doprinose i u zdravstveno i penzijsko osiguranje,, ali ludacima smeta kako se yebu,
ali im ne smeta da zive od njihove love.
Ником не смета како се ебу, радили су то и до сада, већ је иритантно њихово агресивно наметање ставова.

Same-sex-marriage-supporter-72086005671.jpg
Za sve hejtere :P :D

Некад имају некад немају, али дерперски лоби их свакако омаловажава.
Nema uspeha, osim mozda u jako retkim slucajevima. Generalno, mislim da kod biseksualaca moze doci do neke promene, ali kod onih koji su tzv. 100 % gay (mada ja mislim da tako nesto ne postoji) nema sanse...

Далеко је медицина од егзактности.
Slazemo se. Samo sto ti pozivanje na to nikako ne pomaze da odbranis svoje stavove, bez nekih konkretnijih argumenata.

Тако су наводили његови ближњи.
Ебга разочаравајуће је бити педере.
Nebitno sta je njegova porodica rekla, samo on zna sta ga je u tom trenutku navelo da pocini samoubistvo. A mnogo je verovatnije da je to ucinio ne zbog nekakve sramote i razocaranja (buduci da je vec bio u gay vezi, sto bas i nije karakteristicno za one koji se svog seksualnog opredeljenja stide) vec zbog toga sto nije mogao da podnese svu tu kolicinu mrznje i nerazumevanja.
A sta je razocaravajuce ili ne je krajnje subjektivno pitanje, pa je malo besmisleno voditi rasprave o tome.

Samo sto ti pozivanje na to nikako ne pomaze da odbranis svoje stavove, bez nekih konkretnijih argumenata. Као што видиш... Твоја реченица те доводи у контрадикцију.
osim mozda u jako retkim slucajevima. Generalno, mislim da kod biseksualaca moze doci do neke promene, ali kod onih koji su tzv. 100 % gay (mada ja mislim da tako nesto ne postoji) nema sanse...

Slazemo se. Samo sto ti pozivanje na to nikako ne pomaze da odbranis svoje stavove, bez nekih konkretnijih argumenata.
Данас би неки од психијатар/психолога који би то изнео имао приличан ризик да остане без лиценце за рад.
Nebitno sta je njegova porodica rekla,
Наравно да је битно кад немаш других извора не видим чему ниподаштавање.
samo on zna sta ga je u tom trenutku navelo da pocini samoubistvo. A mnogo je verovatnije da je to ucinio ne zbog nekakve sramote i razocaranja (buduci da je vec bio u gay vezi, sto bas i nije karakteristicno za one koji se svog seksualnog opredeljenja stide) vec zbog toga sto nije mogao da podnese svu tu kolicinu mrznje i nerazumevanja.
Можда није могао да поднесе властито разочарење у себе, најлакше је друге окривити.
A sta je razocaravajuce ili ne je krajnje subjektivno pitanje, pa je malo besmisleno voditi rasprave o tome.
Уопште не водим расправу, тако сматрам.

Samo sto ti pozivanje na to nikako ne pomaze da odbranis svoje stavove, bez nekih konkretnijih argumenata. Као што видиш... Твоја реченица те доводи у контрадикцију.
Nope, jer si ti taj od koga se ocekuje da iznese dokaze. Da ja sutra dodjem i kazem kako imam univerzalni lek za sve moguce bolesti svako iole razuman bi mi trazio da mu iznesem dokaze, inace bi me u suprotnom smatrao za lazova. Niko ne bi trazio od onih koji mi ne veruju da iznesu dokaze da nisam. Tako isto i ti treba da pokazes bilo koju relevantnu referencu o tome da te reverzibilne terapije imaju efekta.
I da se razumemo, ja sam vec lepo napisao da mislim da se moze uticati na seks. orijentaciju, ali kod biseksualaca, a ne kod onih koji su (navodno) 100 % straight/gay. Za takve promene, koliko mi je poznato, nema ni trunke dokaza a ako ima bicu rad da ih procitam i naucim nesto novo.

Jednostavno, seksualna orijentacija nije odeca pa da je mozes po potrebi odbaciti i obuci novu. Svi dokazi koje imamo upucuju na to da individua ima jako malo (ako ni toliko) uticaja na seksualno opredeljenje. Naravno, postoje i neki (pogotovo medju zenama) kod kojih je seksualno opredeljenje nesto fleksibilnije i podloznije promenama, ali postoje i oni kod kojih je ona konstantna. U prevodu, nema generalizacija vec je svako prica za sebe, te u skladu sa time mozemo govoriti o vise tipova homoseksualnosti.

Данас би неки од психијатар/психолога који би то изнео имао приличан ризик да остане без лиценце за рад.
Pa ako iznosi tvrdnje bez ikakvih dokaza i jos plus ta svoja navodna "saznanja" prikazuje kao validne cinjenice i primenjuje ih u praksi na pacijentima, taj i treba da izgubi licencu. Ako istrazivanja pokazu da je u pravu, jedino sto mogu da uradim jeste da mu skinem kapu i priznam da je u pravu.

Наравно да је битно кад немаш других извора не видим чему ниподаштавање. Можда није могао да поднесе властито разочарење у себе, најлакше је друге окривити.
Prvo, koga sam ja to nipodastavao i gde?
Drugo, eto nek si i ti u pravu da se ubio zato sto se razocarao u sebe i i to sto je *****. Msm, i dalje mi je ta prica poprilicno neverovatna, ali svejedno, nebitno je.

Уопште не водим расправу, тако сматрам.
Nemam nista protiv, misli sta hoces, samo bih ja onda istakao kako za tebe nema nista dobro u tome da si gay, dok onako kako si napisao moze da se izvuce ovakav zakljucak. Ne zameri, ybg, malo volim da cepidlacim. xD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back