Otvoren prvi gej centar u centru Beograda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
broj pedera i lezbejki je manje vise konstantan u populaciji, od 3-5 % (zavisi koje rezulatet uzimas u obzir)... tako da nema nekog povecanja...
a i stvarno ne vidim cemu toliko dizanje buke oko izumiranja jedne nacije. volim svoju zemlju i svoj narod, ali to ne znaci da cu da budem oosednut time da nas bude sto vise. na kraju krajeva, interesi planete su iznad interesa jedne nacije, a trenutno bi nam malo izumiranja dobro doslo... znam da zvuci grubo, ali tako je kako je, sta da radim...

Poslednja izmena:
Pa moze. Isto kao i sve druge obicne stvari.

- - - - - - - - - -

Jedva cekam da kroz 20 godina budu omogucena gej vencanja u Srbiji, a srpske patriote nesto gundjaju sebi u bradu tamo iza ugla :super:

Ne moze.To nisu obicne stvari,obicne stvari su kada su musko i zensko u vezi.

Pa eto moze, vole se ljudi, sta ima lose u tome...

Pa ne moze,ne pricamo o ljubavi nego o pederluku a u tome je sve lose.

pa ako pod pederastiojm podrazumevas puko zadovoljavanje seksualnih nagona, onda si potpuno u pravu. samo sto su gejevi itekako sposobni da ostvare duboku emocionalnu povezanost sa osobama istog pola, isto kao momak i devojka

Naravno.

Niko nije rekao da im se treba zabraniti da vole vec da se ebu,pretpostavljam da ti ne iebes kevu,oca,druga i kucnog ljubimca zato sto ih volis.

Dakle,blage jedno s drugim nema,ja imam par drugara koje volim i kakve to ima veze s tim?

Klasicna nevesta zamena teza.

zapravo, ako neko ovde zamenjuje teze to si ti, jer vrlo dobro znas da tvoja ljubav prema prijateljima, porodici itd nije isto sto i ljubav prema recimo nekoj devojci, buduci da ona obuhvata i seksualnu atrakciju. e sad to lepo uzmi i primeni na gejeve/lezbejke, pa reci sta je lose u tome...

inace, cak i da si u pravu za sve sto govoris, stvarno ne vidim razloga bilo kakvoj zabrani. ako hoce da se yebu nek se yebu, ko si ti da im branis da to rade?

PA bolje da imas drugarice, drugari su teski pajseri.

Nisam to do sada gledao iz tvog shovinistickog ugla ali je moguce.

zapravo, ako neko ovde zamenjuje teze to si ti, jer vrlo dobro znas da tvoja ljubav prema prijateljima, porodici itd nije isto sto i ljubav prema recimo nekoj devojci, buduci da ona obuhvata i seksualnu atrakciju. e sad to lepo uzmi i primeni na gejeve/lezbejke, pa reci sta je lose u tome...

inace, cak i da si u pravu za sve sto govoris, stvarno ne vidim razloga bilo kakvoj zabrani. ako hoce da se yebu nek se yebu, ko si ti da im branis da to rade?

Jeste isto je samo sto se na drugaciji nacin iskazuje.

Pa sve je lose,ali nije toliko losa njihova "zabava" koliko je lose legalizovanje iste,mada ni to nije lose koliko je lose izjednacavanje sa brakom i skidanje sa liste bolesti.

Ja sam neko ko zivi sa njima na istoj planeti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back