milanmilanns
Zainteresovan član
- Poruka
- 146
Postovane kolege, jel ima neko neku sliku, da se pohvali neki trofejom od jutros?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da se pohvali mrtvom životinjom?
Postovane kolege, jel ima neko neku sliku, da se pohvali neki trofejom od jutros?
U čemu je razlika?
Ne, ne želim ni pravdu, ni humanost, samo mi vi lovci niste jasni. Životinja koja uživa u prostranstvima, dođe neki iskompleksirani, koji ego ne može da nahrani na drugi način, i ubije je. To nikad neću shvatiti.
![]()
Definitivno . . . . Ne znam kako ljudi ne razumeju prosto da je Lov postojao od kad postoji covek,pa i ranije je postojao ,zivotinje su lovile jedna drugu i dan danas se love :-P. Voleo bi da jednog takvog kao llmd ostavim samog/samu u nekoj dzungli gladnu zednu pa da vidim njenu humanost pravdu prema drugim zivotinjama.Osim ako resi da umre od gladi da bi spasila srnu e onda skidam kapu i prestajem da se bavim lovom !!!! Inace isa bih i ja u lov na srnecu divljac ali je skupo...... bas skupo za moje finansije...jbga student :-((( ali srecno ostalima ,trebalo bi da ima nekih odlicnih trofeja ima ove divljaci mnogo po Srbiji :-))ne moze covek ni da normalno razgovara o sebi prijatnim stvarima od ovih napasti..