OTVOREN LOV NA SRNDACA!

U čemu je razlika?

U tome sto nije u interesu dimenzija zivotinje nego njena "bodovana" vrednost, odnosno rogovi. Nemoj spamovati temu, nije u redu jer ni tebe verovatno niko ne dira na "tvojim" temama. Ako imas potrebu da isterujes neku pravdu ili "humanost" otvori novu tremu ili se nastavi na nekoj staroj, ovde nije mesto. Imas duzno postovanje verovatno svih ovde pa ispostuj to bar malo...

5249797463_8257883cfe.jpg

Za trofej sa moje strane moze samo ovako,virtuelno
deer_drive-34283.jpg

Ne, ne želim ni pravdu, ni humanost, samo mi vi lovci niste jasni. Životinja koja uživa u prostranstvima, dođe neki iskompleksirani, koji ego ne može da nahrani na drugi način, i ubije je. To nikad neću shvatiti.
:bye:

Prvo: odstreljuje se!
Drugo...
Tacno dodje neki, a svi ostali su tu tokom cele godine sa se brinu o toj divljaci... Sta onda reci o klanicama u kojima dnevno se "uspava" na desetine goveda, svinja, sta sa pilicima, svi oni nikada nisu ni imali sansu za slobodu, ziveli u 2m kvadratna i da ne nabrajam...
Svako dobro ri zelim!

ne moze covek ni da normalno razgovara o sebi prijatnim stvarima od ovih napasti..
Definitivno . . . . Ne znam kako ljudi ne razumeju prosto da je Lov postojao od kad postoji covek,pa i ranije je postojao ,zivotinje su lovile jedna drugu i dan danas se love :-P. Voleo bi da jednog takvog kao llmd ostavim samog/samu u nekoj dzungli gladnu zednu pa da vidim njenu humanost pravdu prema drugim zivotinjama.Osim ako resi da umre od gladi da bi spasila srnu e onda skidam kapu i prestajem da se bavim lovom !!!! Inace isa bih i ja u lov na srnecu divljac ali je skupo...... bas skupo za moje finansije...jbga student :-((( ali srecno ostalima ,trebalo bi da ima nekih odlicnih trofeja ima ove divljaci mnogo po Srbiji :-))

Back