Otrovan Zeljko Mitrovic

• Začetnik teme Začetnik teme lzr
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni ovo smrdi na nesto......Covek je u bolnici dva meseca.Naravno da su prvo uradili analize krvi.Kako to da se saznalo za trovanje posle 2 meseca??Sta su radili to sada i od cega su ga lecili?Morali su da znaju kakve lekove da mu daju...

Gluposti....

1888_2.jpg

To trovanje koje on insinura je moguće samo konstantno svaki dan,a taj krmpotić nije imao kontakt s njim mesecima...Mislim da ovaj nešto krije pa pustio paranoju na slobodu...I što neko reče sve to strašno iritira...Zabole bre građane za Mitrovića kako ga vole svaki od 7 000 000 bi ga lično otrovao:mrgreen:

A da se niste vi malo samootrovali lenstvovanjem i krkanucima , pa sad sedite po forumima i otrcavate. Čovek je stvorio najmoćniju medijsku kuću na Balkanu, a kao namet platio je petooktobarskim vlastima porez na ekstraprofit, kao i legalizaciju objekta na Dedinju, jedan od retkih. Ostali su tapšali po ramenu Koštunicu, i smeškali se. Gde je afera Kofer, Fudbaleri, privatizacija Srpske privrede, evo sad i Kolubara, bavite se pravim stvarima a TV je razonoda.

Sta vam smeta Mitrovic, ni meni nije jasno? Pa imas opicu da gledas ili negledas Pink. Meni cak kanal nije ni u memoriji na TV-u. Isto kao i RTS1 i RTS2 a za to placam mesecnu predplatu. A iskreno, dok je RTS i 90tih pusta reprize Boljeg Zivota, Srecnih Ljudi.. pink je tada imao barem normalneserije. X-Files, Friends....oni koji su gledali Maksoviziju, Grand i ostale gluposti, njihov problem..

Priča mi poznanik,koji je to gradio, kako je Želja u sred najveće krize 90.-tih gradio vilajet na dedinju.Radi se o njegovoj privatnoj ''rezidenciji'' ne o zgradi ''Televizije''..5 spratova ispod zemlje,kupatila od 10 metara,iživaljavanje sa najskupljim italijanskim pločicama...On je običan balkanski mafiozo zaostao iz prethodnog režima i svakako da će ga božija pravda dostići,ako već nije ljudska.

Najjače taj lik prisustvovao sceni bogu plakati...Bili neki italijanski majstori stavljali neke posebne pločice kao ornament...I napravili mu neku baš lepu sliku u jednom od kupatila i kad su završavali sa poslom željku dođe neki prijatelj arhitekta sa nekim katalogom i kao ''ništa ti ovo ne valja menjaj'':eek:Oni se mučili ko konji,to su mali ornamenti kao oni u katoličkim crkvama...Pokazuju rukom ''ovaj lud'':lol:

Back