Otrovan Zeljko Mitrovic

• Začetnik teme Začetnik teme lzr
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moguće je da nisam upućen ali mi stvarno nije jasno što bi neko sa kim godinama živiš, sa kim si izrodio decu želeo tvoju smrt na ovako grozan način.
Ja to veruj mi ne bi uradio ni najgorem neprijatelju, ne znam koje su pare tu u pitanju ali priča je strašna.

Tvoj rezon je rezon normalnog coveka i zato ne mozes da shvatis sta bolestan um moze da iskonstruise.
Godine zivota i deca apsolutno nemaju nikave veze sa tim.
Patoloski bolesni um dokone osobe koja u svom zivotu nikad nista licno, mislim iskljucivo svojim radom nije stvorila je cudo nad cudima.
Osoba kojoj su svi popustali cak i kad nije bila u pravu , koja je zivela relativno zasticenim zivotom isterujuci svoje hirove na ovaj ili onaj nacin, pri tome svaki put sebe videvsi kao zrtvu.
Bivsi sportista koji je postigao neke rezultate i koji se nije spremio za ono posle.
Samoziva osoba koja je ceo zivot bezala od problema i koja je navikla kad zabrlja da pobegne a drugima da ostavi da resava te iste.
Osoba koja je uvek uspevala na ovaj ili onaj nacin da dobije ono sto joj ne pripada i da ostvari neki prividan pomak na bolje u zivotu.
Osoba koja svoje ljubomorno cuva i ne da, ali zato tudje uvek zeli da podeli ako vec ne moze da ga ima u celosti .Uvek zeli vise bolje i lakse a ono do tada ostvareno se smatra za standard ispod kog se nece ici i naravno svaki put zahteva se sve vise i vise.
Kad se to jednog dana prekine i kad od toga vise ne bude nista , onda nastaju problemi.
Te osobe se uopste ne mogu pomiriti sa cinjenicom da je vreme roditeljskog ugadjanja i popustanja jedne u sustini vrlo licemerne sredine zauvek proslo i da se sad nalazi u sredini i sa osobom kod koje to njeno ponasanje nikada nece proci.
To joj je u samom startu bilo vrlo konkretno prezentovano ali se ona naviknuta na popustanje i nezasluzeno dobijanje svih bitaka apsolutno na to nije obazirala.
Smatrala je da ce i mene pobediti kao sto je uostalom i pre pobedjivala.
E jos kad se tu doda instruisanje i podrska sa strane , pa neostvarene licne ambicije koje je preko vas imala nameru da ostvari pa ,velika ocekivanja i visoko misljenje o sebi , pa nemogucnost sagledavanja dalekoseznih posledica tog cina na koji se odlucila u trenutku bezanja iz jedne bezizlazne situacije u spas kod vas.
Taj koktel ne -karakternih osobina stvara monstruma koji sve svoje kapacitete angazuje na ostvarenju svog pakosnog nauma.
Osobe koje su toliko posvecene fikciji podle destrukcije su vrlo kontraverzne i vrlo ih je tesko otkriti kad ste u njihovoj neposrednoj blizini jer ste sve vreme angazovani oko "resavanja licnog problema" a ta osoba je neko ko vam je najblizi i ko "saucestvuje" i pomaze vam da problem resite.Ona vam opipava puls i direktno moze da vidi sta vam se desava.Zna kako razmisljate, zna sta vas muci, usmerava vasu paznju na pogresne stvari, sabotira vas u istrazi...
Zato se te aktivnosti trovaca i ne otkriju jer posle vas ona moze da konstruise pricu onako kako ona zeli.
Moze navesti da ste i pre imali slicne tegobe, da ste se godinama zalili , da ste bili nemarni prema vasem zdravlju, da ste ziveli neuredan zivot, niet redovno koristili prepisanu terapiju, i sve ce to da se uklopi u klise koji ce da proguta sredina.

Нетачно, за обдукцију тј. за експертизу даје налог истражни судија или полиција ако је кривично дело до 10 година.
Не пита се удовица ништа, ако неком засмрди нечије скончавање.
Друга ствар је то што у овој држави нико ни за шта није заинтересован.

osim ako udovica ne pozuri sa kremacijom..

To sve opet nema veze sa trovanjem, dakle nije se prodozirao niti se nakrao pa mu je pozlilo, njega su perfidno trovali.
Ne otvaram ja temu da biste vi njega sazaljevali nego da vam predocim da ni uslovno vrlo dobro zasticeni ljudi nisu sigurni u Srbiji a sta je tek onda sa obicnim svetom.O tome vam ja pricam.
Pogeldajte samo koliko je trajao njegov put dok nije otkrio relativno jednostavnu stvar da je sistematski trovan.Sta mislite koji su njemu resursi zdravstvenog sistema bili dostupni pa je opet bilo toliko muke, povuci potegni da bi na kraju sve bilo reseno izvan ove zemlje.
O tome vam ja pricam , sta da ocekuje obican narod koji se nadje u slicnoj situaciji.

Evo nekih detalja ,sve vam necu otkriti jer ne zelim da motivisem nekoga da primeni ovu perfidnu tehniku i od koje bi Zeljko Mitrovic otabacio davnih dana jer njega su po svemu iznesenom trovali amateri, mene je trovala profesionalka uz asistenciju vrsne ekipe .
Sve je bilo pakleno isplanirano i sve je imalo fantasticne uslove za uspeh ...samo da ja nisma bio u pitanju, e tu su se zeznuli, ja sam ipak bio tvrd orah.
Problemi su mi se uglavnom javljali pred vikend.
Zasto ? zato sto tad ne mogu otici kod doktora, mogu otici do hitne pomoci a tamo u sustini ne resavaju nista, do ponedeljka kad odem i uradim analize nema nicega.Pritisak me u snu odvali na 200 sa 130 ( inace imam 110 sa 75) toludilo ne mogu da opisem, dok stignem do hitne pritisak padne i unormali se a onda sledi pad na 80 sa 60.
Sile sam doktore izmenjao pregledali me razni strucnjaci i svima bilo nejasno sta se to desava, Stigao sma i na klincki centar.
Cudna neka boljka koja me mine kad treba ici kod doktora na zakazane preglede, a hvata me kad pregledi prodju.
Psihijatar jedan drugi treci, endokrinolog, neurolog, gastroentrolog,urolog, alergolog, kardiolog.....
Vidim ja da nema resenja a meni sve gore.
Dojadio sam onima u hitnoj, dojadio sam i okolini niko me vise ne smatra bolesnim a meni sve gore.
Pocnem da se hranim van kuce, hranu koju kuci satro jedem tajno bacam i ne konzumiram, problem ostaje
Dalje preciznim zapisivanjem (tajnim) sta sam pojeo i popio i radio otkrio sam neke doslednosti koje se ponavljaju ne u vezi sa tipom hrane nego u vezi mesta gde sam bio i sta sam radio.
Poklopilo se dosta toga ali nisam hteo da otkrivam da sam na putu saznanja i da mi je naravno bolje.
Da bih sprecio da me nadmudri i posegne za necim sto necu moci da predupredim morao sam da nadjem sredstvo sa kojim je to cinila.
Dakle umesto da se dovijam u cega sve to stavlja sabotirao sam to sredstvo koje je ona imala i zamenio sam ga sa bezazlenim i potpuno opticki identicnim sredstvom.
Postavljanjem uredjaja za prisluskivanje, dolazim do saznanja sa kime se konsultuje u vezi mog stanja....jednom prilikom u fazi histerije i popustene kontrole savetuje svoju kumu recima " ja da sam na tvom mestu otrovala bih ga".....ja i dalje ne dajem do znanja da sve znam i da je fora otkrivena.
Unistavam je psihicki jer moje stanje je nepromenjeno nije mi nista losije iako ona doze povecava stalno a meni je zapravo odlicno ali ne zelim da to ona zna.

Ja razumem da ti govoriš sve to iz svog ličnog iskustva. Pažljivo sve pročitah, mada bojim se da možda baš iz svog ličnog iskustva se na neki način ovde konstruiše priča da ga je "trovala žena".

Međutim, ja lično mislim da ga nije trovala žena. Možda je pre neko iz užeg ili šireg kruga njegove familije ili bliskih prijatelja (koji su imali neku korist). Ili kome je on smetao.

Svi ste zaboravili nešto. Neki su ovde davali izjave iz svog ugla običnih predrasuda prema tom čoveku zbog toga što drži "PINK", pa nisu objektivno sagledavali situaciju.

Zaboravili ste svi nešto. Mitrović je moćan čovek (preduzetnik) koji ima konkurenciju. On je postao čak i "politički moćan", jer smeta nekim političarima.

Dakle konkurenti PINKU su:

- B92
- RTS
- PRVA SRPSKA TV

Drugo, šta je sa voditeljima? Vojtihovska je u rođačkim vezama sa Nenadom Čankom, i sa bivšim voditeljom rijaliti šou-a Macom.

Ako se sećate, Miloš Bojanić je tvrdio da ga na Farmi - Maca truje.

Treće. Postavlja se pitanje: zašto je Saša Popović onako bled ??? Da li i njega truju???

Čudna je i smrt Minimaksa, koji je iznenada umro od otkazivanja jetre....itd...

To sve opet nema veze sa trovanjem, dakle nije se prodozirao niti se nakrao pa mu je pozlilo, njega su perfidno trovali.
Ne otvaram ja temu da biste vi njega sazaljevali nego da vam predocim da ni uslovno vrlo dobro zasticeni ljudi nisu sigurni u Srbiji a sta je tek onda sa obicnim svetom.O tome vam ja pricam.
Pogeldajte samo koliko je trajao njegov put dok nije otkrio relativno jednostavnu stvar da je sistematski trovan.Sta mislite koji su njemu resursi zdravstvenog sistema bili dostupni pa je opet bilo toliko muke, povuci potegni da bi na kraju sve bilo reseno izvan ove zemlje.
O tome vam ja pricam , sta da ocekuje obican narod koji se nadje u slicnoj situaciji.

Ne veselim se ja njegovoj nesreći, ako si se meni obratio, a i ako nisi, nema veze, niti sam nešto posebno tužna....i razumem te o čemu želiš da se ovde polemiše....za običnog čoveka u poređenju sa Mitrovićem spasa nema.....istina je da ako je on imao muka da izbegne smrt i da ga vrhunski lekari spasu, šta da rade drugi.

Ima zaista mnogo poremećenih žena.....kada je muška poremećenost u pitanju oni to rešavaju pesnicom, pištoljem, sekirom.....zbog svoje konstitucije žene su malo suptilnije razvile zločinački instinkt...ali ta podela uloga ne bi trebalo da bude bukvalno shvaćena....u poslednje vreme muškarci su u svakom pogledu ugroženi od žena...žene gube na ženstvenosti, ono u smislu ja sam nežna i ja to ne mogu...polako počinje i kod mučkaraca da se razvija odbrambeni mehanizam sličan nekadašnjem ženskom....biće za koju godinu, ili vek mrtva trka.

Back