Отмичари Данке Илић поткупили њене ткз. "убице"?

Mislim da su ta priča i teorija sranje jel ko bi preuzeo takvo jedno teško i monstruozno delo na sebe zbog novca, mislim kome trebaju pare ako zna da više neće ugledati svetlost dana.
ja mogu da zamislim nekog ko ima ogroman kockarski dug zbog kog mu prete likvidacijom da pristane na takav dil u kome mu se oprašta dug i još porodica dobije neke pare....bilo je u svetu slučajeva da neko preuzme tuđu krivicu.....

Pandan ovoj teoriji je teorija da je Zemlja ravna ploca...Zamislite vi te paranoike... oni smatraju da ce neko platiti ljude koji ce prodati ceo svoj zivot, a jos pride i zivote svojih porodica(zivot brata koji usput umre), za koje pare? Ajde recite nam vasu procenu koliko se to novca daje za celokupnu tu "akciju" oko kupovine deteta?

****ПРЕТПОСТАВКА****НЕОБОРИВА ДА СЕ НИЈЕ ДЕСИЛО****АЛИ НИ ДА СЕ ДЕСИЛО!****

Могућу развој догађај, за који нико не може рећи да се и није збио.

1. Данка је отета, у сарадњи или без сарадње мајке, врло је занимљиво да је мајка сликала ћерку
више пута из различитих углова у некој вукојебини, и да је скинула наушнице, (што 50ЕУР да се баци?!) за размишљање....отомпотом....

2. Данка је завршила у румунској породици влашког порекла, могући отмичари и будућа породица, имају везе и додире са Бором.

3. На дан када је аустријска полиција потврдила ДА оно дете ЈЕСТЕ Данка Илић, из небуха, искачу ткз. "УБИЦЕ!"
"НЕЕЕЕЕ, МИ СМО ЈЕ УБИЛИ! то никако није мала данка јер не може бити, јер смо је МИ УБИЛИ!" - веле они!

5. Србска милиција, такође као опарена скаче ДА МИ СМО ТО ЗНАЛИ ОД ПОЧЕТКА! само нисмо хтели да вам кажемо!

6. Отмичари, заправо, на дан објаве аутријске полиције, у врло кратком року, преко посредника, налазе неке СНС сендвиче будале
који за 5 - 10 0000 ЕУР, дају лажни исказ, очекујући новац за то, а и у чврстој вери и убеђењу да неће робијати ни дана,
јер "нема тела нема дела" на шта их је неко искусан свакако упутио....

7. И, сада, када треба пронаћи ТЕЛО истрага је запела, јер наравно да нема тела када нема ни дела,
Данка Илић, жива и здрава шета Даблином! ЈЕР, су могући отмичари Данке Илић заправо пронађени у Ирској
а не Аустрији. Тамо су давали изјаву, наводно....значи да су били на путу од Беча до Ирске, а одакле је тај пут почео?
Или, барем, одакле је почео пут Данке Илић?

Par interesantnih detalja:

1)
Nestala je na tacno 5 meseci od pustanja u rad u Srbiji tzv sistema "Amber Alert"..., a koji je prvi put aktiviran upravo sad...

2)
Ne znam da li moze da znaci šta u potencijalno okultno ritualnom smislu , ali na onoj objavi Interpola smo mogli videti da joj je datum rodjenja na Đurđevdan...

3)
Samo ime nosi simboliku Danka = DAN = Svetlost

4)
Interesivalo bi me i sta @Dremač misli o tom sinhronizitetu u nazivu... što je dete nestalo u BANJSKOM polju, a nekih tacno 6 meseci pre smo imali onu situaciju na Kosovu u Manastiru BANJSKA...
A ovih dana imamo i vest iz BANJA Luke

CRNI "GOLF" PRESREĆE DECU U BANJA LUCI? Roditelji prestrašeni, pokrenuta HITNA policijska istraga

https://www.google.com/amp/s/www.ku...restraseni-pokrenuta-hitna-policijska-istraga

Takodje u Beogradu na BANJICI se nalazi i BIA izmedjuostalog...kao i neke druge bitne institucije poput VMA itd

5)
BTW guglajuci o tom mestu...nadjoh neki interesantan kao zabavni tekst od pre 10-tak godina:

Svi putevi vode u Banjsko Polje​

https://www.bor030.net/svi-putevi-vode-u-banjsko-polje
Da Banjsko Polje nije sasvim obično naselje sa 1033 stanovnika pokazuju i ovi neobični znaci koji su okačeni na raskrsnici ka „gornjem naselju“.
banjsko-polje-trg-novaka-djokovica.jpg

Znakovi obeleževaju put ka mnogim svetskim metropolama, sa napisanom kilometražom. Osim tih znakova postoje i oni koji su šaljivog karaktera kao što je znak ka „Zoni sumraka“. :think:

Naravno postoje i oni edukativne prirode, kao što je Ajnštajnova formula o ekvivalentnosti mase i energije, a tu je i pitanje „Ko je Pontije Pilat?“
banjsko-polje-pilat.jpg

Mozda je to mesto neko mesto vlaske magije ili nekakvih sektaskih okupljanja i ritualisanja...?

...

Poslednja izmena:
Interesivalo bi me i sta @Dremač misli o tom sinhronizitetu u nazivu... što je dete nestalo u BANJSKOM polju, a nekih tacno 6 meseci pre smo imali onu situaciju na Kosovu u Manastiru BANJSKA...
Deluje kao neko okultno zrtvovanje, oni ljudi u Banjskoj sto su izginuli bezveze su bukvalno zrtvovani, a za Danku ja verujem da je i dalje ziva.
Barem mene tako asocira.

Pandan ovoj teoriji je teorija da je Zemlja ravna ploca...Zamislite vi te paranoike... oni smatraju da ce neko platiti ljude koji ce prodati ceo svoj zivot, a jos pride i zivote svojih porodica(zivot brata koji usput umre), za koje pare? Ajde recite nam vasu procenu koliko se to novca daje za celokupnu tu "akciju" oko kupovine deteta?
Dokon um đavolje igralište...U strahu su velike oči...Mašta radi svašta... Nastavi niz.;) :cool:
Znaci da verujes vucicu :mrgreen:
Njemu ni mater ne veruje, odakle ti to da sam ja izuzetak? :cool:
Stvar je ovde u nečem drugom. Imate profesionalce po celom svetu, imate i domaću policiju, a imate i indukovanu društvenu stvarnost i atmosferu,
onakvu kakva drugde jednostavno ne postoji... sem, možda, po kazamatima, majci Rašiji i Korejčuzi_sever_ogranak.
Svugde u svetu policija radi po internoj, dobro razrađenoj i izučenoj metodici... Opšte-notoran je princip Okamovog klatna, koji mnogi na ovoj stranici ni sanjali nisu, nit su čuli na njega, inače ne bi baljezgarili u širokom stilu & slobodnom mahu (i obrnuto). Takav princip normalno u 99,99% slučajeva donosi očekivane rezultate, da ne mistifikujemo, steže se obruč, ide se sistemom eliminacije itditd... Koristi se Rajdova tehnika psihološke istrage i ispitivanja osumnjičenog koja je takođe nemerljivo uspešna, potvrđena kroz skoro vek iskustva s kriminalcima i zločincima... Te metode variraju od zemlje do zemlje, ali su generalno vrlo slične. Takav je slučaj i kod nas, može se reći da su naši kadrovi obučeni i edukovani u popriličnoj meri, umnogome jer već dugo i uveliko sarađuju sa najboljim policijama sveta. Dakle, iz toga se da zaključiti da je nesumnjivo da imaju prave ljude zakatančene. Ta dvojica sociopata, po unapred predviđenom modelu, pokušavaju da izvrdaju kaznu za posledice svog čina, ćute o korpusu delikti ili idu dotle da šetaju policiju po lažnim lokacijama žrtvujući pritom i život najbliže rodbine! Ovo je momenat gde naša policija nailazi na tanak led i na škripanje u potvrđenoj metodici. Sklon sam tome da mislim da je to zbog neiskustva; ovakvi gnusni zločini su među prvima takvima kod nas u ovom veku, a za taj tip slamanja inkriminisanih je ipak potrebno neko iskustvo. Iz tog zastoja, zahvaljujući već kontaminiranoj i nebulozno-apsurdnoj atmosferi u društvu, zagađenoj politikansko-oligarhiskim pseudo-matriksom javašluka i prepredeno generisanog haosa, niču kojekakve umobolne teorije zavera, poput ove koja se plasira na ovoj temi... Na tom lakmus-papiru jasno se vidi koliko je duboka zečija rupa aktuelne domicilne beslovesti i otuđenosti i od prirode i od društva...Za to vreme, sve policije sveta uvek rade svoj posao, najbolje i najefikasnije kada je reč o politikom neopterećenim državama. Ovde se vešto zaobilazi pitanje kakva je to naša, čak i kroz tvoje naivno pitanjce vezano za kult domaće ličnosti, nesumnjivog generatora mnogih problema. Ipak, time se ponovo svojevoljno učestvuje u daljem stvaranju haosa, što je upravo ono što se spočitava dotičnome. ;) Najluđe od svega jeste što svi parametri istrage govore tačno u pseudo-uticaju i teškom pritisku politike na rad naizgled nezavisnih organa.. Oni nominalno jesu nezavisni, ali trpe psihološki, da kažemo nesvesni pritisak tabloidne i krajnje toksične atmosfere, delom je upijajući, što se svakako manifestuje i na njen rad i rezultat... Ovo je meni kristalno jasno.. Tim pre što su i sami zločinci zapravo proizvod takve atmosfere i zavisnosti od sistema!.... do te mere da su bili voljni žrtvovati tako mlad život zarad održanja komfora unutar njega bez kojeg bi bili kao riba na suvom... Čak i njihovo tvrdoglavo, umobolno ćutanje odražava želju, uverenje i nadanje da su još uvek DEO tog sistema "blagostanja i zlatnog obećanog doba..." Rade u Vodovodu, je li tako?... Nek samo neko kaže da li su članovi, aktivni ili pasivni, vladajuće sekte i sve će vam biti jasno...
Objasnio sam vam situaciju, vezanu i za policiju i za zločince... Oboma su im, naime, vezane ruke... Pitanje je da li vi učestvujete u tome, između ostalog, i ovakvim konfabulacijama? P.S. Ja sa učesnicima na ovoj temi zaista moram sa ovim medicinskim, latinskim izrazima... :D Ne pomaže drugačije....!:confused::cool:

Deluje kao neko okultno zrtvovanje, oni ljudi u Banjskoj sto su izginuli bezveze su bukvalno zrtvovani, a za Danku ja verujem da je i dalje ziva.
Barem mene tako asocira.

U vezi sa Kosovom jos i ovo:

Cisto sinhronizitetno simbolicki da pomenemo i to da je sam sistem "Amber alert" promovisao Igor Juric otac ubijene devojcice u julu 2014.

E sad sledi simbolicko sinhronizitetni zaplet opet na relaciji sa Kosovom...

Naime Juric je trenutnonu vezi sa udovicom na Kosovu ubijenog Olivera Ivanovica...

Dakle ovi sinhroniziteti, ne dovodeci time u vezu Jurica niti sta slicno vec cisto sinhronizitetno simbolicki, nam govore da mracnjaci koji nam otimaju Kosovo mozda imaju udela i u svim ovim okultno-ritualnim zlocinima poput ovog slucaja ili slucaja Ribnikara itd...

U svim tim slucajevima stradaju deca...kao najnevinije duse i zrtve...

...

U vezi sa Kosovom jos i ovo:

Cisto sinhronizitetno simbolicki da pomenemo i to da je sam sistem "Amber alert" promovisao Igor Juric otac ubijene devojcice u julu 2014.

E sad sledi simbolicko sinhronizitetni zaplet opet na relaciji sa Kosovom...

Naime Juric je trenutnonu vezi sa udovicom na Kosovu ubijenog Olivera Ivanovica...

Dakle ovi sinhroniziteti, ne dovodeci time u vezu Jurica niti sta slicno vec cisto sinhronizitetno simbolicki, nam govore da mracnjaci koji nam otimaju Kosovo mozda imaju udela i u svim ovim okultno-ritualnim zlocinima poput ovog slucaja ili slucaja Ribnikara itd...

U svim tim slucajevima stradaju deca...kao najnevinije duse i zrtve...

...
Neki ovde komentarisu da je Ribnikar cist slucaj i da je to Kecmanovic sam izvrsio i da se to eto tako desilo...

https://nizelige.republika.rs/vesti/tema-dana/435936/miljana-kecmanovic-veljko-belivuk-vestacenje

Neki ovde komentarisu da je Ribnikar cist slucaj i da je to Kecmanovic sam izvrsio i da se to eto tako desilo...

https://nizelige.republika.rs/vesti/tema-dana/435936/miljana-kecmanovic-veljko-belivuk-vestacenje

Ja i ne kazem da nije izvrsio Kecmanovic...vec da je bio MK Ultra/Monarh/Mandzurijski kandidat programiran...

A putem online, dakle na daljinu programiran i aktiviran..., preko TikToka ili gde bese vec imao nalog...gde je kacio onaj "mrtvacki smajli" neposredno pre...

Neko od mracnjaka je znao da on ide s ocem u streljanu...i onda je sve to samo ukomponovao u njegovo MK Ultra ispiranje mozga tj programiranje istog...

Tu je mozda interesantna figura i vlasnik te streljane...koji je takodje optuzen...pored oca i majke...

Streljana je bila u sklopu stadiona Partizan..., a gde su gle cuda bazu imali i koljaci Velje Belivuka...a u cijim slucajevima je izmedjuostalih vestacenje radila i majka od Koste Kecmanovica...

Dakle i ti sinhroniziteti i te povezanosti nam nesto govore i na nesto ukazuju...e sad na sta tacno...to je za diskusiju...

...

Poslednja izmena:

I da...
Mozda neki ne znaju...
Ali trenutni Ambasador Amerike Hil...(=u prevodu "brdo"), sem sto je vec ranije tokom '90-tih bio ucesnik otimanja nam Kosova...je takodje u Beogradu kao dete pohadjao drugi razred osnovne Internacionalne skole na Senjaku u Temisvarskoj ulici:

Nastavnica američkog ambasadora Kristofera Hila otkrila kakav je bio učenik dok se školovao u Beogradu​

https://www.telegraf.rs/vesti/srbij...akav-je-bio-ucenik-dok-se-skolovao-u-beogradu

...

I da...
Mozda neki ne znaju...
Ali trenutni Ambasador Amerike Hil...(=u prevodu "brdo"), sem sto je vec ranije tokom '90-tih bio ucesnik otimanja nam Kosova...je takodje u Beogradu kao dete pohadjao drugi razred osnovne Internacionalne skole na Senjaku u Temisvarskoj ulici:

Nastavnica američkog ambasadora Kristofera Hila otkrila kakav je bio učenik dok se školovao u Beogradu​

https://www.telegraf.rs/vesti/srbij...akav-je-bio-ucenik-dok-se-skolovao-u-beogradu

...
I nije naucio da prica srpski ?

@Black_star niko nije zlocinac dok se to ne dokaze, ove ljude je upravo vucic prvi osudio ....sta ce nam onda sudovi kad on licno donosi presude unapred, da bi stvorio privid lazne demokratije?
I kakav je to sistem gde se ne primenjuje zakon vec ga sudije tumace svojevoljno?
Ja nisam ni referisao na to - jasno je po svim pravilima da su to osumnjičeni, i to je ono što stoji - već na to što neki čak ni u to ne veruju, već im se priviđaju nekakve otmice i kojekakvi nebulozni sadržaji. Prati na času... :cool:

Ja nisam ni referisao na to - jasno je po svim pravilima da su to osumnjičeni, i to je ono što stoji - već na to što neki čak ni u to ne veruju, već im se priviđaju nekakve otmice i kojekakvi nebulozni sadržaji. Prati na času... :cool:
Kad bi pisao malo razdvojenije i citkije onda bi moglo lakse da se procita Bleki :mrgreen:
Sama majcina prica je nebulozna i suplja tako da nema razloga da se upire prstima sto im ljudi ne veruju.

Prica on odlicno srpki, tako bar kazu u tom tekstu gore...
E sad ne znam kad i u kojim prilikama po diplomatskom protokolu mora pricati engleski, a kad moze srpski...

Uglavnom...posto nam je kolonijalni upravnik...eno videsmo ga i u ovim "pregovorima za izbore"...

...
..ili ne zna ili jednostavno mrzi nas jezik ja ne vidim trece objasnjenje...pa ja da sam ambasador u nekoj zemlji i da znam taj jezik vrlo rado bih koristio priliku da ga pricam, a ne sve na maternjem jeziku ...znaci ili ne zna dobro ili mrzi nas jezik.

Jel rekla otisla sam da uzmem vodu i dam detetu, jestei sta onda dete je isparilo tek tako.
Niko ne postavlja pitanje gde je otisla da uzme vodu i koliko se zadrzala?
Ako je stvarno otisla da uzme vodu, koliko se zadrzala to je kljucno u celoj prici.
A posle da li je videla nesto sumnjivo, nekoga, da li je cula nesto ..itd itd

Par interesantnih detalja:

1)
Nestala je na tacno 5 meseci od pustanja u rad u Srbiji tzv sistema "Amber Alert"..., a koji je prvi put aktiviran upravo sad...

2)
Ne znam da li moze da znaci šta u potencijalno okultno ritualnom smislu , ali na onoj objavi Interpola smo mogli videti da joj je datum rodjenja na Đurđevdan...

3)
Samo ime nosi simboliku Danka = DAN = Svetlost

4)

CRNI "GOLF" PRESREĆE DECU U BANJA LUCI? Roditelji prestrašeni, pokrenuta HITNA policijska istraga

https://www.google.com/amp/s/www.ku...restraseni-pokrenuta-hitna-policijska-istraga

Takodje u Beogradu na BANJICI se nalazi i BIA izmedjuostalog...kao i neke druge bitne institucije poput VMA itd

5)
BTW guglajuci o tom mestu...nadjoh neki interesantan kao zabavni tekst od pre 10-tak godina:

Svi putevi vode u Banjsko Polje​

https://www.bor030.net/svi-putevi-vode-u-banjsko-polje

banjsko-polje-trg-novaka-djokovica.jpg

banjsko-polje-pilat.jpg

Mozda je to mesto neko mesto vlaske magije ili nekakvih sektaskih okupljanja i ritualisanja...?

...

ne mogu da verujem sta sam procitao!
ne mogu da verujem i da postoje ljudi koji se bave takvim stvarima:
Danka DAN, rodjena na Djurdjevdan, 5 meseci od Abmeralerta, BANJska-crni golf u BANJa Luci...

:dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:

druze, ti druze definitivno imas problema sa paranojom.
obratri se lekaru opste prakse jos danas, da te uputi kod specijaliste.

Back