Pandan ovoj teoriji je teorija da je Zemlja ravna ploca...Zamislite vi te paranoike... oni smatraju da ce neko platiti ljude koji ce prodati ceo svoj zivot, a jos pride i zivote svojih porodica(zivot brata koji usput umre), za koje pare? Ajde recite nam vasu procenu koliko se to novca daje za celokupnu tu "akciju" oko kupovine deteta?
Dokon um đavolje igralište...U strahu su velike oči...Mašta radi svašta... Nastavi niz.
Znaci da verujes vucicu
Njemu ni mater ne veruje, odakle ti to da sam ja izuzetak?

Stvar je ovde u nečem drugom. Imate profesionalce po celom svetu, imate i domaću policiju, a imate i indukovanu društvenu stvarnost i atmosferu,
onakvu kakva drugde jednostavno ne postoji... sem, možda, po kazamatima, majci Rašiji i Korejčuzi_sever_ogranak.
Svugde u svetu policija radi po internoj, dobro razrađenoj i izučenoj metodici... Opšte-notoran je princip Okamovog klatna, koji mnogi na ovoj stranici ni sanjali nisu, nit su čuli na njega, inače ne bi baljezgarili u širokom stilu & slobodnom mahu (i obrnuto). Takav princip normalno u 99,99% slučajeva donosi očekivane rezultate, da ne mistifikujemo, steže se obruč, ide se sistemom eliminacije itditd... Koristi se Rajdova tehnika psihološke istrage i ispitivanja osumnjičenog koja je takođe nemerljivo uspešna, potvrđena kroz skoro vek iskustva s kriminalcima i zločincima... Te metode variraju od zemlje do zemlje, ali su generalno vrlo slične. Takav je slučaj i kod nas, može se reći da su naši kadrovi obučeni i edukovani u popriličnoj meri, umnogome jer već dugo i uveliko sarađuju sa najboljim policijama sveta. Dakle, iz toga se da zaključiti da je nesumnjivo da imaju prave ljude zakatančene. Ta dvojica sociopata, po unapred predviđenom modelu, pokušavaju da izvrdaju kaznu za posledice svog čina, ćute o korpusu delikti ili idu dotle da šetaju policiju po lažnim lokacijama žrtvujući pritom i život najbliže rodbine! Ovo je momenat gde naša policija nailazi na tanak led i na škripanje u potvrđenoj metodici. Sklon sam tome da mislim da je to zbog neiskustva; ovakvi gnusni zločini su među prvima takvima kod nas u ovom veku, a za taj tip slamanja inkriminisanih je ipak potrebno neko iskustvo. Iz tog zastoja, zahvaljujući već kontaminiranoj i nebulozno-apsurdnoj atmosferi u društvu, zagađenoj politikansko-oligarhiskim pseudo-matriksom javašluka i prepredeno generisanog haosa, niču kojekakve umobolne teorije zavera, poput ove koja se plasira na ovoj temi... Na tom lakmus-papiru jasno se vidi koliko je duboka zečija rupa aktuelne domicilne beslovesti i otuđenosti i od prirode i od društva...Za to vreme, sve policije sveta uvek rade svoj posao, najbolje i najefikasnije kada je reč o politikom neopterećenim državama. Ovde se vešto zaobilazi pitanje kakva je to naša, čak i kroz tvoje naivno pitanjce vezano za kult domaće ličnosti, nesumnjivog generatora mnogih problema. Ipak, time se ponovo svojevoljno učestvuje u daljem stvaranju haosa, što je upravo ono što se spočitava dotičnome.

Najluđe od svega jeste što svi parametri istrage govore tačno u pseudo-uticaju i teškom pritisku politike na rad naizgled nezavisnih organa.. Oni nominalno jesu nezavisni, ali trpe psihološki, da kažemo nesvesni pritisak tabloidne i krajnje toksične atmosfere, delom je upijajući, što se svakako manifestuje i na njen rad i rezultat... Ovo je meni kristalno jasno.. Tim pre što su i sami zločinci zapravo proizvod takve atmosfere i zavisnosti od sistema!.... do te mere da su bili voljni žrtvovati tako mlad život zarad održanja komfora unutar njega bez kojeg bi bili kao riba na suvom... Čak i njihovo tvrdoglavo, umobolno ćutanje odražava želju, uverenje i nadanje da su još uvek DEO tog sistema "blagostanja i zlatnog obećanog doba..." Rade u Vodovodu, je li tako?... Nek samo neko kaže da li su članovi, aktivni ili pasivni, vladajuće sekte i sve će vam biti jasno...
Objasnio sam vam situaciju, vezanu i za policiju i za zločince... Oboma su im, naime, vezane ruke... Pitanje je da li vi učestvujete u tome, između ostalog, i ovakvim konfabulacijama? P.S. Ja sa učesnicima na ovoj temi zaista moram sa ovim medicinskim, latinskim izrazima...

Ne pomaže drugačije....!