- Poruka
- 1.269

Svake sekunde niche nova tema

Prosto je nemoguce izbeci njihovo prisustvo na forum

Idu mi na zivce i ometaju moj forumki zivot

Kako ignorisati politicare na forum ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Svake sekunde niche nova temaTako mnogo ljudi koji se bave politikom nisam sreo ni na jednom forumu na svetu niti u skupstini
Kako ignorisati politicare na forum ?![]()
Nemoj da čitaš.
sami se namecuEno udjes na forum odmah s desne strane nove teme i sve politicke
![]()
Odmah se iznerviram![]()
idi na igrice![]()
Vidiš da je prešao na politiku!![]()
Nisi jedini kome idu na zice. To je pitanje , tacnije fenomen i za sociologiju i za psihologiju i za psihijatriju . Sto se mene tice ceo pdf bih premestio na pdf "zdravlje" , tek bi tada sav njihov (dobar deo njih ) dijalog poceo da dobija smisao, i tezinu, stavise usli bi u istoriju kao jedna velika socioloska grupa koja je dala ogroman , nesebicni doprinos medicini , tacnije neuropsihologiji i sve teme bi bile obradjivane sistematski, kroz kolektivnu bihejvioralnu terapiju, a materijala hvala Bogu ima , za izvoz , od paranoje do raznih drugih disocijativnih poremecaja. Melem za oci.
![]()
Svake sekunde niche nova temaTako mnogo ljudi koji se bave politikom nisam sreo ni na jednom forumu na svetu niti u skupstini
Prvo treba da shvatiš da je problem u tebi, a ne u političarima.
Po tvom niku, lokaciji, načinu pisanja, pretjeranom korišćenju smajlija pretpostavljam da si mlado momče. Odgovor je treba da ignorišeš, a pošto ti tražiš odg. kako da ignorišeš onda imaš neke od solucija, ćekaj malo da odrasteš i shvatićeš (ali nemoj plazmu da jedeš jer ona to ne dozvoljava), ili ako imaš neki kompulzivni poremećaj da te tjera na određenu radnju u ovom slučaju da klikćeš na podforumforum politika onda treba pomoć da potražiš.
Politika kao tema je zaebana stvar, mnogo je komplikovana, a u suštini je kur*a, nikada ne možeš biti siguran u politici, nije to matematika pa da izračunaš i kažeš eto tako i tako je, niko sa sigurnošću tu ne može ništa da tvrdi, a mnogi su sigurni, inteligentan čovijek začas se može zablatiti u toj priči.
Na krsti koliko mogu da primjetim i uopšte na internetu, youtube itd. se izjašnjavaju uglavnom tinejdžeri, tako da ne treba to k srcu primati...
Znaci ko se bavi politikim on je odrasla osoba i zreo covek ?![]()
Znam ljude koji ne znaju p od politike a poseduju sve i svasta
![]()
Eh,pa taj pdf valjda najvise obilazis.Nicu stalno nove teme na LJ i S,sto bi znacilo da ima previse keksualno opterecenih,kao i mnogo tema na muzici,pa ne sviraju svi i pevaju...Svako ima svoje vidjenje...Nije ovo za Psihologiju