Otkud tako mnogo politicara na ovom forumu ? !

Људи су друштвена и политичка бића - рекао једаред Аристотел, тако да је склоност политици оправдана. Но, мање филозофије. За кога ћете људи иначе гласати, а? Шта мислите о Вучићу, овако психолошки и физиолошки?

Nisi jedini kome idu na zice. To je pitanje , tacnije fenomen i za sociologiju i za psihologiju i za psihijatriju . Sto se mene tice ceo pdf bih premestio na pdf "zdravlje" , tek bi tada sav njihov (dobar deo njih ) dijalog poceo da dobija smisao, i tezinu, stavise usli bi u istoriju kao jedna velika socioloska grupa koja je dala ogroman , nesebicni doprinos medicini , tacnije neuropsihologiji i sve teme bi bile obradjivane sistematski, kroz kolektivnu bihejvioralnu terapiju, a materijala hvala Bogu ima , za izvoz , od paranoje do raznih drugih disocijativnih poremecaja. Melem za oci.

Nisi jedini kome idu na zice. To je pitanje , tacnije fenomen i za sociologiju i za psihologiju i za psihijatriju . Sto se mene tice ceo pdf bih premestio na pdf "zdravlje" , tek bi tada sav njihov (dobar deo njih ) dijalog poceo da dobija smisao, i tezinu, stavise usli bi u istoriju kao jedna velika socioloska grupa koja je dala ogroman , nesebicni doprinos medicini , tacnije neuropsihologiji i sve teme bi bile obradjivane sistematski, kroz kolektivnu bihejvioralnu terapiju, a materijala hvala Bogu ima , za izvoz , od paranoje do raznih drugih disocijativnih poremecaja. Melem za oci.

Ovo je nabolji odgovor :ok: :mrgreen:

Umesto da jure piccke oni se zabavljaju sa politikom, dok prvi politicari uzimaju $$$ :malav:

Prvo treba da shvatiš da je problem u tebi, a ne u političarima.

Po tvom niku, lokaciji, načinu pisanja, pretjeranom korišćenju smajlija pretpostavljam da si mlado momče. Odgovor je treba da ignorišeš, a pošto ti tražiš odg. kako da ignorišeš onda imaš neke od solucija, ćekaj malo da odrasteš i shvatićeš (ali nemoj plazmu da jedeš jer ona to ne dozvoljava), ili ako imaš neki kompulzivni poremećaj da te tjera na određenu radnju u ovom slučaju da klikćeš na podforumforum politika onda treba pomoć da potražiš.

Politika kao tema je zaebana stvar, mnogo je komplikovana, a u suštini je kur*a, nikada ne možeš biti siguran u politici, nije to matematika pa da izračunaš i kažeš eto tako i tako je, niko sa sigurnošću tu ne može ništa da tvrdi, a mnogi su sigurni, inteligentan čovijek začas se može zablatiti u toj priči.
Na krsti koliko mogu da primjetim i uopšte na internetu, youtube itd. se izjašnjavaju uglavnom tinejdžeri, tako da ne treba to k srcu primati...

Ko o cemu ljudi o politici, bilo i bice. Politika definise pojedinca, njegov sistem vrednosti, a jos kada dodju neke srednje godine ili kada se ostari, ne mozes nista vise, nisi u cvetu mladosti, pa na sta ces da se lozis nego na politiku.
Izbegavam Politiku a donekle i Religiju u poslednje vreme, previse je tu tenzija i previse se shvata licno sve sto se tamo pise.

:mrgreen:

Svake sekunde niche nova tema :zlud: Tako mnogo ljudi koji se bave politikom nisam sreo ni na jednom forumu na svetu niti u skupstini :hahaha:

Prosto je nemoguce izbeci njihovo prisustvo na forum :manikir:

Idu mi na zivce i ometaju moj forumki zivot :rtfm:

Kako ignorisati politicare na forum ? :whistling:

malo ljudi je zaista do te mere zasticeno da ga politika ne dotice.
deca politicara koji su svoje ukucane debelo egzistencijalno obezbedili, beze sto dalje od politike, ne bez razloga.
isto tako,
ako nekoga politika zanima ne znaci da mu je opredeljenje niti da mu je bitna.
neki su u politickim temama po inerciji, nekima su iritacija sva ta zbivanja, nekom opet zivotno opredeljenje i posao, zavisi.

nekima je politika bitna samo onoliko koliko je zivot sam

Prvo treba da shvatiš da je problem u tebi, a ne u političarima.

Po tvom niku, lokaciji, načinu pisanja, pretjeranom korišćenju smajlija pretpostavljam da si mlado momče. Odgovor je treba da ignorišeš, a pošto ti tražiš odg. kako da ignorišeš onda imaš neke od solucija, ćekaj malo da odrasteš i shvatićeš (ali nemoj plazmu da jedeš jer ona to ne dozvoljava), ili ako imaš neki kompulzivni poremećaj da te tjera na određenu radnju u ovom slučaju da klikćeš na podforumforum politika onda treba pomoć da potražiš.

Politika kao tema je zaebana stvar, mnogo je komplikovana, a u suštini je kur*a, nikada ne možeš biti siguran u politici, nije to matematika pa da izračunaš i kažeš eto tako i tako je, niko sa sigurnošću tu ne može ništa da tvrdi, a mnogi su sigurni, inteligentan čovijek začas se može zablatiti u toj priči.
Na krsti koliko mogu da primjetim i uopšte na internetu, youtube itd. se izjašnjavaju uglavnom tinejdžeri, tako da ne treba to k srcu primati...

Znaci ko se bavi politikim on je odrasla osoba i zreo covek ? :mrgreen:

Znam ljude koji ne znaju p od politike a poseduju sve i svasta

:mrgreen:

Svake sekunde niche nova tema :zlud: Tako mnogo ljudi koji se bave politikom nisam sreo ni na jednom forumu na svetu niti u skupstini :hahaha:

Prosto je nemoguce izbeci njihovo prisustvo na forum :manikir:

Idu mi na zivce i ometaju moj forumki zivot :rtfm:

Kako ignorisati politicare na forum ? :whistling:

Da političari rade svoj posao, za sveopštu dobrobit, niko ne bi raspravljao o njoj, sem izuzetaka. Očigledno je da svašta nešto ne štima. Da barem ljudi žele da se zainteresuju za nauku toliko koliko za politiku, jbt, pa Japan i Ameri bi ostali u silicijumskoj prašini za nama...

Back