Otkud ja ovde? :)

svako ima svoje okvire moći u kojima dela, nekima je malo kosmos a nekima je mnogo i moderisanje
šta da ti kažem Zauz, takvi smo mi ljudi nesavršeni po svim pitanjima naročito onda kad dođemo u situaciju da odlučujemo o nečemu.
Zato su poetessa a i još par moderatora odavde naprosto likovi koje obožavam jer svoju funkciju nikada nisu stavili ispred korisnika.
:zag: ovo zato što te nisam dugo videla na forumu.

Ne postoji "moc" na forumu.Vlasnici zaradjuju.Sta psihicki fali osobi koja "odlepi od moci" na netu koju zapravo nema jer to ne postoji? Nerealno je da nedostatak neceg uzivo nadoknadjuju iluzijom "moci" jer su u administraciji.
:zag: i tebi.

Ne postoji "moc" na forumu.Vlasnici zaradjuju.Sta psihicki fali osobi koja "odlepi od moci" na netu koju zapravo nema jer to ne postoji? Nerealno je da nedostatak neceg uzivo nadoknadjuju iluzijom "moci" jer su u administraciji.
:zag: i tebi.

upravo to sam i napisala svako ima svoj okvir moći koji se po pravilu vezuje za neku prinudu jer sama reč zvuči kao imperativ
koliko je taj okvir realan drugim ljudima to je drugo pitanje.
iskreno nikad nisam trenirala moć čak ni na svojoj deci tako da se odričem posedovanja moći za bilo koju agresivnost
ja posedujem moć da volim druge ljude i to je moj jedini okvir.

sad si me setila.. na jednom NFL forumu (posto obozavam i pratim NFL) bila neka prepirka i dodje mod i kaze..ko napise jos nesto bice banovan na 24h

i ja napisao ispod

"jos nesto"

i banovali me na 24h :rotf:

l517w.jpg

:lol:

Pratiš NFL Tabe jel? Šta ti misliš... jel ova Minesota stvarno dobra ili nas sve foliraju prevaranti?

Pratiš NFL Tabe jel? Šta ti misliš... jel ova Minesota stvarno dobra ili nas sve foliraju prevaranti?

ne znam..imaju onog adama tielena koji na mahove bas zablista kao pre dve nedelje a i prokenjalo ih je sa QB-om tako da su prava nepoznanica za mene u ovoj sezoni.. iskreno ocekivao sam da ce se bridzvoter vratiti ali je kinum odradio dobar posao..nesto slicno kao preskot prosle godine za kauboje.
mozda i dodju do finala konferencije

uostalom seti se da im je skoro izmaklo finale kad su izgubili ako se dobro secam od sihovksa u onoj ledenoj utakmici na minus 20 ili 30 neto bas bilo :zima: kad su promasili fildgol sa tridesetak jardi..tako da imau nesto u sebi.. videcemo :) (to je bilo ono kad im je prsao stari stadion pa su igrali na otvorenom)

Da zlo bude veće, oni očigledno jesu stručnjaci ( ako je suditi po elokventnosti njihovih komentara ) !! Ne računam ove seksualno ugrožene ! A ako im je svo to znanje korisno i upotrebljivo samo na ovakvim mestima onda ja nema više šta za dodati ... :fdlan::bum::namcor: Bolje da su ****** okolo nego što su zalud ulupali godine svog života na beskorisno znanje .

ne znam..imaju onog adama tielena koji na mahove bas zablista kao pre dve nedelje a i prokenjalo ih je sa QB-om tako da su prava nepoznanica za mene u ovoj sezoni.. iskreno ocekivao sam da ce se bridzvoter vratiti ali je kinum odradio dobar posao..nesto slicno kao preskot prosle godine za kauboje.
mozda i dodju do finala konferencije

uostalom seti se da im je skoro izmaklo finale kad su izgubili ako se dobro secam od sihovksa u onoj ledenoj utakmici na minus 20 ili 30 neto bas bilo :zima: kad su promasili fildgol sa tridesetak jardi..tako da imau nesto u sebi.. videcemo :) (to je bilo ono kad im je prsao stari stadion pa su igrali na otvorenom)

Dobro, nije baš da im je izmaklo finale zamalo, to je bila vajld kard runda, da su dobili išli bi na Karolinu u polufinalu. Al da, omašili su fild gol...

Mučeni Bler Volš, ironično danas kiker Sijetla. I ne ide nešto puno bolje. :lol:

Tilan i Digs... napredna statistika kaže da su najbolji tandem risivera u ligi i glavni razlog, uz naravno odličnu ofanzivnu liniju, zašto Kinam izgleda kompetentno. Al opet imam osećaj da će da izgube u prvoj rundi, dal to bila vajld kard ili divizionalna runda, videćemo na kraju ko će da bude prvi i drugi nosilac. Al u svakom slučaju, imaće domaći teren i opet će im doći Sijetl ili Karolina ili Atlanta... i dobiće ih, jer svi oni imaju dobre kvoterbekove, a Minesota ima jebenog Kejsa Kinama.

Kao Zimer neće da mu se obaveže do kraja sezone... jer Bridžvoter i Bredford su kao bolji :lol:

Back