Otkud ja ovde? :)

evo primera gde mod spamuje, troluje ili kako god nazvati ovo blago retardirano ponašanje ničim izazvano i šta raditi...?
otpisati na glupost.
prosto.

zato tvrdim da biti mod ne garantuje ni inteligenciju, niti objektivnost.
ovo su individualne karakteristike.

a ja sam najveci spamer medju modovima :sad2: :rida:

- - - - - - - - - -

Moram i ja nesto da ispricam...
Ja sam jednom otisla na B92 sa namerom da me banuju da vidim kako to izgleda...:malav:
Odem i razmisljam pa sta ja sad da kazem da me banuju i ne mogu da smislim, piskaram nesto za moj pojam
bezobrazno ali avaj, nista...e onda se lepo vratim na krstu i prepisem jednu marlonovu psovku...
Budem naravno banovana momentalno i jos mi bilo posle i krivo...:zcepanje:

sad si me setila.. na jednom NFL forumu (posto obozavam i pratim NFL) bila neka prepirka i dodje mod i kaze..ko napise jos nesto bice banovan na 24h

i ja napisao ispod

"jos nesto"

i banovali me na 24h :rotf:

- - - - - - - - - -

sudeći po časnim ispovestima, može se zaključiti da većinu administracije na krsti čine proterani sa drugih foruma :lol:
....

12 zigosanih :lol:

Зауз, о чему ти причаш, а о чему ја?

Ја сам се само зезала, ти си то схватила као кидисање на оне који нису стрејт.

Јутрос ми заиста нису све овце на броју, па бих замолила оне који не прочитају добро контекст целе приче, да ме заобиђу у широком луку.

Ko te dirao, da ga odmah prebijemo? :)

Retko kada nisam dobre volje, ali danas nije moj dan. :( Tako da te potpuno razumem.

ne samo da daješ sebe već i podstičeš na razmenu identične energije iz suprotnog pravca. što ti intenzivnije zračiš i odgovor s druge strane će biti slične ili iste frekvencije nezavisno o tome da li odašiljaš ljubav ili mržnju ili ravnodušnost.

Slazem se. Ali nije uvek tako.
Desava se i da ljudi projektuju svoj nacin razmisljanja i ponasanja na druge i vide provokaciju ili uvredu tamo gde je nema.
Ili kako bi to moj najbolji prijatelj rekao:“Zrcali sebe preko mene i tu bas nista ne mozes objasniti.“

Slazem se. Ali nije uvek tako.
Desava se i da ljudi projektuju svoj nacin razmisljanja i ponasanja na druge i vide provokaciju ili uvredu tamo gde je nema.
Ili kako bi to moj najbolji prijatelj rekao:“Zrcali sebe preko mene i tu bas nista ne mozes objasniti.“

i provokacija je energija koju prvo stvoriš u svom umu...
sve je energija koja počinje sa tobom i od tebe kao što lepo reče meduse.

Зауз, о чему ти причаш, а о чему ја?

Ја сам се само зезала, ти си то схватила као кидисање на оне који нису стрејт.

Јутрос ми заиста нису све овце на броју, па бих замолила оне који не прочитају добро контекст целе приче, да ме заобиђу у широком луку.
Zbog takvih sala na vise foruma bi obe dobile ban na neko vreme.To se ne shvata kao zezanje vec kidisanje.Dala sam primer upada -ali tamo umesto upada ide prijava i ban.
Pat pozicija
Screenshot_2017-12-07-10-32-05-1.jpg

Koja moze da se pretvori lako u
Screenshot_2017-12-07-10-35-16-1-1.jpg
:D

Poslednja izmena:
Većina kvalitetnih je otišla. Nisam ni ja banovana pa sam otišla.

Antireklama radi samo na kratko, istina ostaje istina. Ti ga hvališ ovde, niko drugi.

Ma zabole me za to sto si ti ovu temu posvetila drugom forumu....a ja sam napisala.ono sto sam videla kao gost. Znaci, ima kvalitetnih i prakticnih stvari, koje fale ovde. Posvetila si 20 strana drugom forumu, a da ti ne pises.o njemu, ne bi buo dalje pominjan...osim toga pisi, sta god ti pisala, ne znaci da ja ili neko drugi nece makar citati taj forum ako zatreba neka info

Zbog takvih sala na vise foruma bi obe dobile ban na neko vreme.To se ne shvata kao zezanje vec kidisanje.Dala sam primer upada -ali tamo umesto upada ide prijava i ban.
Pat pozicija
Pogledajte prilog 467304

Koja moze da se pretvori lako u
Pogledajte prilog 467304

Ја нисам на другим форумима, него на Крсти.

Заболе ме шта они тамо раде.

И не дозволи да ти страх од бана промени начин понашања и размишљања.

Ја нисам на другим форумима, него на Крсти.

Заболе ме шта они тамо раде.

И не дозволи да ти страх од бана промени начин понашања и размишљања.

To ne moze da se zna,ko je gde.Mozda si i ti neki mod negde.Ne obracaj mi se sa visine,trulo je i ne pisi kao da se meni desilo.Dajem primere,ne pisem o sebi.

Poslednja izmena:
To ne moze da se zna,ko je gde.Ne obracaj mi se sa visine,trulo je i ne pisi kao da se meni desilo.Dajem primere.

Зауз, веруј ми да сасвим другачије звучи кад се некоме обраћам са висине.

Ја само и даље покушавам да ти нешто објасним, али не вреди.

Зато мисли шта хоћеш, баш ме брига.

А ако ниси била на другим форумима како знаш како ради њихова администрација, немој мени те дечије приче, чула сам и бла, бла, бла, нисам ти ја вереник кога си преварила да ми се правдаш(и да опет погрешно не протумачиш, не мислим буквално вереник и варање).

Pokusala sam da objasnim kako.to.izgleda ali.se ne razumemo.Nema veze.Idemo dalje.

kad pišem na forumu ja uvek pišem o sebi iz veoma ličnog ugla.
naravno uvek dodam zamislite šta se desilo jednoj mojoj prijateljici :lol:

Па, наравно, не могу да пишем из туђег угла.

И не додајем ништа, лепо кажем на основу личног искуства, шта је у томе лоше?

E baš o ovome. Ovde bi trebali u najvećem broju biti mi koji se izražavamo ovako kao TI , a ne ovi filozofi i stručnjaci koji mentalne kapacitete koriste za treniranje moždanih vijuga nas običnih smrtnika a ne tamo gde bi bilo neke koristi od toga . Toliko godina i truda su uložili u intelektualno usavršavanje da bi završili na kojekakvim forumima ? Oni su kao ona krava što daje 100l mleka pa se onda usere u nju .. :rotf:

Sve sam strucnjak do strucnjaka :lol: u pm

Mina 68 @
ma zaebavam se vidiš li ti onaj smajli na kraju rečenice?

primetila sam i taj momenat kod korisnika, svi pišu iz iskustva drugih ljudi
niko nije polomio svoju grbu grešeći u životu, sve smo od tuđih grešaka naučili
to je bila poenta
ali sam je provukla prenisko pa je niko nije uočio.

А ако ниси била на другим форумима како знаш како ради њихова администрација, немој мени те дечије приче, чула сам и бла, бла, бла, нисам ти ја вереник кога си преварила да ми се правдаш(и да опет погрешно не протумачиш, не мислим буквално вереник и варање).
Ne pravdam se vec pojasnjavam.Zbog ovoga bi na onom drugom forumu obe dobile ban -zao mi je sto nisam tad mogla printskrinujem,bilo je na tviteru.
Nadam se da.ce tab naci odgovor koji.trazi.I.vaskrsnuti ovaj forum.(Mrzi me da ispravljam tackice.)

Mina 68 @
ma zaebavam se vidiš li ti onaj smajli na kraju rečenice?

primetila sam i taj momenat kod korisnika, svi pišu iz iskustva drugih ljudi
niko nije polomio svoju grbu grešeći u životu, sve smo od tuđih grešaka naučili
to je bila poenta
ali sam je provukla prenisko pa je niko nije uočio.

Скапирала сам да се шалиш, него ми данас није до смајлија.

Back