Otkud ja ovde? :)

To što si tamo čitala, pisali su članovi koji su većinom posle banovani. Eto kako se taj forum ophodi prema onima koji mu privlače mušterije. Žao mi je što sam išta kvalitetno ikad tamo napisala (kao i većina ljudi koje znam odande). Žao mi je što zbog mojih kvalitetnih postova neko poput tebe hvali to ogavno mesto.

Pratim mesecima ovaj forum kao gost. Znao sam da postoje razni forumi ali me nikad nije interesovalo šta se tamo radi. Mislio sam da je u pitanju samo zezanje i razmena informacija na razne teme. Ka ono međutim. :per: Forumi prepuni onih suviše načitanih i onih suviše nenačitanih !! Uobičajeno ( normalno načitanih ) NEMA ili ih ima u otužno maloj količini. Godinama se pitam gde su nam intelektualci kad nam zemlju vode Vučić , Dačić i sl. .. Kad ono, intelektualci sviraju ***** na krstarici i ostalim forumima ! :sad2: Čitam i razloge za članstvo i opet se niko izjasnio nije . Stekao sam utisak da su ovde prisutni samo da bi na suptilan način srednje načitanim članovima stavili do znanja kako su glupi i neobrazovani . Leče komplekse umesto da se udruže i istupe u javnost i učine nešto sa svojim životom ( a i našim životima ) , oni se međusobno nadjebavaju na krsti ko će složiti komplikovaniju rečenicu tako da ni jadan google nema pojma o čemu je tačno reč.

Tamo bi bila kažnjena i za to što si sad rekla, i svi koji su tu tematiku (tog člana) samo jednom spomenuli ovde.

Ne znam šta se s njim desilo, ali videvši neke za koje znam da nisu laki za hendlovanje da ovde opstaju sasvim ok, verujem da je nešto debelo zasrao.

Šta god da je u pitanju, ništa ne opravdava takve stvari koje sam tamo videla. Da li toga ima i ovde, možda i ima, ali očigledno u mnogo manjoj meri.

Inače pošto mislim da sam u oftopiku, sklanjam se, mislim da sam dovoljno blebetala o moderaciji foruma.

Poslednja izmena:
To što si tamo čitala, pisali su članovi koji su većinom posle banovani. Eto kako se taj forum ophodi prema onima koji mu privlače mušterije. Žao mi je što sam išta kvalitetno ikad tamo napisala (kao i većina ljudi koje znam odande). Žao mi je što zbog mojih kvalitetnih postova neko poput tebe hvali to ogavno mesto.
Uzasno" funkcionisanje".Strasno je kad ljudi koji su banovani okace kako su im naknadno obrisali delove postova da naprave sami sebi opravdanje za ban.Jos kacenje sa pp upozorenja (kad se modu/modovima ne dopadne stav) ili prepiske sa administracijom gde se oni bahate...

Ja ne videh da.su crni....:lol: nije ni bitno, napisala sam sta mislim, ali to je obrisano. A to sto sam napisala je bilo za.korist ovog foruma.

- - - - - - - - - -

Sto vise nekog pljujes time ga cinis zanimljivijim :lol:

- - - - - - - - - -

Ti u stvari reklamiras drugi forum negativnom pisanjem, jer i negativno pisanje izaziva paznju.:lol:

Soloseksualnost je potpuno normalna stvar.Sad sto se u Srbiji kidise na sve koji nisu javno strejt to je odraz primitivizma.Ne mora nista da se podrzava ali moze se tolerisati.Mirna Backa,ravan Srem.

Зауз, о чему ти причаш, а о чему ја?

Ја сам се само зезала, ти си то схватила као кидисање на оне који нису стрејт.

Јутрос ми заиста нису све овце на броју, па бих замолила оне који не прочитају добро контекст целе приче, да ме заобиђу у широком луку.

Pratim mesecima ovaj forum kao gost. Znao sam da postoje razni forumi ali me nikad nije interesovalo šta se tamo radi. Mislio sam da je u pitanju samo zezanje i razmena informacija na razne teme. Ka ono međutim. :per: Forumi prepuni onih suviše načitanih i onih suviše nenačitanih !! Uobičajeno ( normalno načitanih ) NEMA ili ih ima u otužno maloj količini. Godinama se pitam gde su nam intelektualci kad nam zemlju vode Vučić , Dačić i sl. .. Kad ono, intelektualci sviraju ***** na krstarici i ostalim forumima ! :sad2: Čitam i razloge za članstvo i opet se niko izjasnio nije . Stekao sam utisak da su ovde prisutni samo da bi na suptilan način srednje načitanim članovima stavili do znanja kako su glupi i neobrazovani . Leče komplekse umesto da se udruže i istupe u javnost i učine nešto sa svojim životom ( a i našim životima ) , oni se međusobno nadjebavaju na krsti ko će složiti komplikovaniju rečenicu tako da ni jadan google nema pojma o čemu je tačno reč.
Sta seeres ti bre?

Sto Nevesta napisa inteligencije,tacno,jer je na drugom forumu nedostatak opasan.Kad se administracija na drugom forumu pali na zamisljenu moc jer je administracija i zaista veruju da su "mocni" toliko se pogubivsi da totalno izgube kompas.Nemam blagog pojma kako se to desi ljudima.

svako ima svoje okvire moći u kojima dela, nekima je malo kosmos a nekima je mnogo i moderisanje
šta da ti kažem Zauz, takvi smo mi ljudi nesavršeni po svim pitanjima naročito onda kad dođemo u situaciju da odlučujemo o nečemu.
Zato su poetessa a i još par moderatora odavde naprosto likovi koje obožavam jer svoju funkciju nikada nisu stavili ispred korisnika.
:zag: ovo zato što te nisam dugo videla na forumu.

Sta seeres ti bre?

E baš o ovome. Ovde bi trebali u najvećem broju biti mi koji se izražavamo ovako kao TI , a ne ovi filozofi i stručnjaci koji mentalne kapacitete koriste za treniranje moždanih vijuga nas običnih smrtnika a ne tamo gde bi bilo neke koristi od toga . Toliko godina i truda su uložili u intelektualno usavršavanje da bi završili na kojekakvim forumima ? Oni su kao ona krava što daje 100l mleka pa se onda usere u nju .. :rotf:

Jeste... Slažem se, apsolutno.

A znaš šta je još interesantno... Što je i mržnja, i ljubav i bilo koji nivo ta dva, energija. Tvoja energija, koju usmeravaš ka nečemu.

Pa kada mrziš, to je kao obrnuta ljubav. Obrnuti pijedestal. Kad voliš stavljaš nekog na pijedestal, kad mrziš, to isto, samo obrnuto, ali istu količinu energije ti oduzima to osećanje.

Pa, sad... Koliko ceniš svoju energiju, da bi je tek tako davao kojekome, i trošio na kojekoga... Hmmm... Tj. koliko voliš sebe, jer mi smo energija... Daješ deo sebe, svaki put kad voliš ili mrziš (količina zavisi od intenziteta).

ne samo da daješ sebe već i podstičeš na razmenu identične energije iz suprotnog pravca. što ti intenzivnije zračiš i odgovor s druge strane će biti slične ili iste frekvencije nezavisno o tome da li odašiljaš ljubav ili mržnju ili ravnodušnost.

Back