Otkud ja ovde? :)

Ja te potpuno razumem. :lol: Kratko vreme sam bila tamo, u nekom trenutku mi je mnogo značio, ali toliko je čudno sve tamo, toliko veštačko u odnosima, da sam otišla odatle bez osvrtanja. Listom da nabrajaš šta sve tamo nije dobro. Ali cenzura je stravična i najgora u svemu tome, a članice navikle pa se još dodatno međusobno cenzurišu i ispravljaju. Sumanuto, kao đaci u školi...

Baš, kao oni zatvorenici kad ih puste u kantine, pa im kao daju malo slobode, a navikli da je nemaju. Kao stoka. Ono kad te ponižavanje ubije u pojam.
Tacno tako.Kako taj forum opstaje?

Nisu ovaj i taj jedini.Ima raznih,mogu svi da nadju sta ih zanima.

Tacno opisano stanje tamo.Moderatori imaju svoje grupe clanova koje podrzavaju u napadu na nekog.Napise neko drugacije misljenje od moda i napadaju ga svi a mod se pravi blesav.Nekada to ne brisu ostave kao opomenu.Nekada brisu.Proganjanje po forumu - kad mod napada svuda nekog clana/clanicu jer mu se ne dopada ta osoba.Nije uz modove,to ne odgovara.Admin im je totalno nezainteresovan.Sve se to moze naci na netu.
Problem ovog foruma su klonovi,trolovi (mahom na politici), mrtvilo i ugaseni pdf-ovi.

Iskreno, koliko vidim ovde je preplavljeno politikom... To mnoge odbija.

Recimo, slabo se piše o osećanjima i tim nekim temama.

Ili je političko hejtovanje ili neki glupi vicevi sa seksualnim aluzijama, ili kojekakve seksualne frustracije prema suprotnom polu...

Ono što je lepo ovde, je deo sa umetničkim temama, i filozofija...

Kako ono opstaje, pa jbg, nekim ljudima to odgovara, jer su tako navikli i u svom realnom životu da se ponašaju. A fora je u tome da se već navikneš dok skontaš šta se dešava iza kulisa. Jer se sve zataškava i briše. Sve kritike nestaju u roku od odmah. Banovani članovi ne smeju ni da se spomenu. I na taj način se masa drži u neznanju i misle da je eto neko tek tako otišao a u stvari je istina užasna.

Međutim vremenom saznaš preko ljudi... Ali tada si već navučen, i imaš neke drugare tamo... Na kraju većina ode... ALi treba vremena...

Ali onda se okreneš i vidiš koliko je tvog "dela" ostalo tu. Čovek se teško odvaja od svog dela (to su čak ispitivali i u nemačkim logorima, čovek se demorališe kada mu se iscepa ono što je on pisao (knjigu), stvarao itd.).

Čovek se veže za svoj alter ego, za svoje delo. I to je problem najveći sa forumima. Što je taj profil tvoja kreacija, i emotivno si vezan za njega. I ta veza utiče mnogo na čoveka.

Pa kad neko nešto pita ili iznosi pogrešne pretpostavke o tom mestu, pošto sam spominjala, moram da objasnim da nije tako kako izgleda. Mnogo je gore.

Nije mi uopšte drago što mu dajem publicitet ovde. Ali mi je istina mnogo bitnija.

Iskreno, koliko vidim ovde je preplavljeno politikom... To mnoge odbija.

Recimo, slabo se piše o osećanjima i tim nekim temama.

Ili je političko hejtovanje ili neki glupi vicevi sa seksualnim aluzijama, ili kojekakve seksualne frustracije prema suprotnom polu...

Ono što je lepo ovde, je deo sa umetničkim temama, i filozofija...

Kako ono opstaje, pa jbg, nekim ljudima to odgovara, jer su tako navikli i u svom realnom životu da se ponašaju. A fora je u tome da se već navikneš dok skontaš šta se dešava iza kulisa. Jer se sve zataškava i briše. Sve kritike nestaju u roku od odmah. Banovani članovi ne smeju ni da se spomenu. I na taj način se masa drži u neznanju i misle da je eto neko tek tako otišao a u stvari je istina užasna.

Međutim vremenom saznaš preko ljudi... Ali tada si već navučen, i imaš neke drugare tamo... Na kraju većina ode... ALi treba vremena...

Ali onda se okreneš i vidiš koliko je tvog "dela" ostalo tu. Čovek se teško odvaja od svog dela (to su čak ispitivali i u nemačkim logorima, čovek se demorališe kada mu se iscepa ono što je on pisao (knjigu), stvarao itd.).

Čovek se veže za svoj alter ego, za svoje delo. I to je problem najveći sa forumima. Što je taj profil tvoja kreacija, i emotivno si vezan za njega. I ta veza utiče mnogo na čoveka.
U pravu si.Ovde je lepa biblioteka,muzika,glasanja su zanimljiva...Ima toga.
Kako se raskida ta veza?
Jer ovo je neverovatni fenomen.Svuda se pominju ovaj sajt i taj a ima mnogo zanimljivih drugih mesta.Skoro sam citala forum neki bajkerski,fina atmosfera.Za sve se moze naci mesto,sta ko voli.

prvi forum na koji sam naišla je bio neki britanski, u to vreme sam tek učila kako raditi s kompom,pa ajde da malo vežbam engleski,
na ovo čudo sam naišla tražeći igrice, prvo sam samo čitala gde se šta piše, nije mi bilo baš jasno zašto se ljudi tako žestoko kače,
svađaju, a onda sam na zdravlju naišla na ekipu koja me je kupila za sve pare i tako je to počelo, na neke druge forume nisamni išla,
bili mi dosadni...kad svedem račune, u suštini su ljudi svuda isti, iste reakcije, nadmudrivanje, samo je jezik različit, sve ostalo isto,
ne pišem puno, ne volim raspravu koja teče uludo, imam mišljenje i smatram gubljenjem vremena pokušavati ubediti nekog da je
ili nije u pravu....pa sad dok ovo pišem smatram sebe dosadnom osobom...strašno

@Nedo nisi dosadna ja sam puno tvojih postova pročitala na Zdravlju, jer mi se svidela podrška koju jedni drugima pružate :D

iako ja i ti nismo nikad razmenile neku reč...ali eto čisto da ti kažem nisi dosadna osoba :D

hvala lepo, nisam to znala, da tako je osmišljeno,kao mesto za podršku ali i šalu i smeh i suze,
sada su neki drugi ljudi, manje se piše, ali vredi je držati otvorenom, nikad se ne zna kome može zatrebati ohrabrenje,
baš mi je drago da imaš takvo mišljenje

hvala lepo, nisam to znala, da tako je osmišljeno,kao mesto za podršku ali i šalu i smeh i suze,
sada su neki drugi ljudi, manje se piše, ali vredi je držati otvorenom, nikad se ne zna kome može zatrebati ohrabrenje,
baš mi je drago da imaš takvo mišljenje

Puno sam pročitala postova i o Liki, Dami, Afro....išla i unazad da povežem celu priču.....stvarno mislim da je to jedno od kvalitetnijih mesta na ovom forumu...kao i tema o Demenciji....na DiP-u. :heart:

Jao vidi što mu tepa, pa pisalo se. Spominjali su neki georgejuna.

Sve sme da se spominje dok je diskusija na nivou zabavišta. Čim neko spomene neki ozbiljan problem ili skrene pažnju na nešto realno, onda ključ.

Ili ne daj bože, da je neko upoređivao anu sa krstaricom. Smeš da spomeneš krstaricu, ali anu ne, osim ako hvališ.

Uredništvo smeš smao d apohvališ, a d akudiš ne.
Jel' osvanuo na nekoj drustvenoj mrezi prikaz toga...Ne mora se biti clan,izbacuju ljudi na svojim profilima informacije.
I ban?Ili samo kljuc?
Samo ulizivanje dakle,sve kritike se brisu.

Ne bih više da mu dajem publicitet, rekla sam kritike i uporedila sa ovim ovde. Ima pljuvanja na nekim mestima, sa njima se ismevala i Tarzanija i slični portali.

Ima ljudi screenshotuju, pa pošalju jedni drugima, jer nestane sve brzinom svetlosti.

Da održava se ružičasta slika, u koju veruju oni koji još uvek sami nisu postali žrtve takvog bolesnog sistema.

Nije dovoljno samo da razumeš sebe! Iz sopstvenog primera to vidiš...
Tvoji lomovi baš tu i nastaju!
Ti si ,za razliku od mene,intelektualno složena ličnost koji nema odlučnost! Usvojen karakter hazardera te čini
ranjivim povratnikom okupanim suzama u sebi i jedom koji izjeda pojedenu dušu...
Valja ti lomiti druže!
Donositi odluke racionalno,bez hazarderske lucidnosti,poput psihopate-hladno i sračunato!
Tu se nas dvojica dijametralno razlikujemo.
Imaš u realu ,brate mili ko drva,samo se treba okrenuti!
Mada,treba imati i vremena i volje i za to...Lakše je ,a i elegantnije to bez zamotavanja.:mrgreen:

zahvaljujem dragi kolega od samo jedne zene na savetima kako da se snalazim sa mnostvom zena. Ima poznata izreka, sacuvaj me boze muskarca od jedne zene I intelektualca od jedne knjige.

da bi razumeo tudju kompleksnost treba da razumes porive za necijom introspekcijom pa i ovakvom javnom. posto si tocilo za takve finese i nijanse jer ljude posmatras prostacki jeftino samo na nacin da li ce da zagrizu plovak koji zabacis, onda ne razumes zasto neko crpi duhovnu snagu u socijali sa suprotnim polom, a ne kao ti istim dok sedis na obali brisuci sline i cackajuci krmelje u nadi da ce ti sa neba uleteti metaforicki receno leteca riba ko iz kustine arizone.... tu se nas dvoje razlikujemo, ja sam esteta-duhovni pa i sa lomovima jer sam ljudsko bice a ne sat koji drugi navija kako mu se nadigne, ti, ti si duhovni rastur jer znanje koje imas nije obnavljano, a gradivo koje ne obnavljas vodi u katehizis bolesnog samodopadanja za koje zabole ****** okolinu bas kao sto zabole i tebe, jer pricas samo da bi nesto pricao a to se strucnim jezikom zove staracka logoreja.

.. a pricas jer ti je beskrajno dosadno kaceci se u toj dokonosti na svakoga ko ima vime inteligencije da bi nesto jeftinom provokacijom izmuzo za sebe i svoj jad, to se kolega u psihijatriji zove lesinaranje nad zivima, upravo ono sto napisah dok sam bio kod zlocka na vinu i teletini sa pecurkama u vezi tudjeg pajacarenja koje je potrebno zenama odavde kao glavni obrok da ne bi zaratile same sa sobom i otisle u interegnum ludila ... jedina slicnost medju nama je sto i jedan i drugi nalazimo podsticaj u ekspresiji tudjeg slagvorta na cijim temeljima gradimo sustinu-ja, provokaciju-ti.

pravna pouka...ako os da imas konotaciono jedinstvo, misao +logika+apstraktna nadgradnja+talenat, obrati se cika bozi za ovo poslednje da ti ga malo udeli ako ima neki uzegli na akciji.

zahvaljujem dragi kolega od samo jedne zene na savetima kako da se snalazim sa mnostvom zena. Ima poznata izreka, sacuvaj me boze muskarca od jedne zene I intelektualca od jedne knjige.

da bi razumeo tudju kompleksnost treba da razumes porive za necijom introspekcijom pa i ovakvom javnom. posto si tocilo za takve finese i nijanse jer ljude posmatras prostacki jeftino samo na nacin da li ce da zagrizu plovak koji zabacis, onda ne razumes zasto neko crpi duhovnu snagu u socijali sa suprotnim polom, a ne kao ti istim dok sedis na obali brisuci sline i cackajuci krmelje u nadi da ce ti sa neba uleteti metaforicki receno leteca riba ko iz kustine arizone.... tu se nas dvoje razlikujemo, ja sam esteta-duhovni pa i sa lomovima jer sam ljudsko bice a ne sat koji drugi navija kako mu se nadigne, ti, ti si duhovni rastur jer znanje koje imas nije obnavljano, a gradivo koje ne obnavljas vodi u katehizis bolesnog samodopadanja za koje zabole ****** okolinu bas kao sto zabole i tebe, jer pricas samo da bi nesto pricao a to se strucnim jezikom zove staracka logoreja.

.. a pricas jer ti je beskrajno dosadno kaceci se u toj dokonosti na svakoga ko ima vime inteligencije da bi nesto jeftinom provokacijom izmuzo za sebe i svoj jad, to se kolega u psihijatriji zove lesinaranje nad zivima, upravo ono sto napisah dok sam bio kod zlocka na vinu i teletini sa pecurkama u vezi tudjeg pajacarenja koje je potrebno zenama odavde kao glavni obrok da ne bi zaratile same sa sobom i otisle u interegnum ludila ... jedina slicnost medju nama je sto i jedan i drugi nalazimo podsticaj u ekspresiji tudjeg slagvorta na cijim temeljima gradimo sustinu-ja, provokaciju-ti.

pravna pouka...ako os da imas konotaciono jedinstvo, misao +logika+apstraktna nadgradnja+talenat, obrati se cika bozi za ovo poslednje da ti ga malo udeli ako ima neki uzegli na akciji.

Pa dobro gde si ti?

- - - - - - - - - -

:zcepanje:

S tog, gorepomenutog foruma trajno sam banovana nakon prvog, sasvim bezazlenog komentara.:lol:
Moje mišljenje nije se dopalo moderatorki.
Onda, posle pola godine ili više, stigne mi mejl od administratora: čovek se izvinjava, tek sad je video, pošto je prelistavao aktivnosti moderatorke na koju su se mnogi žalili. I još me pita hoću li da se pridružim njihovom moderatorskom timu.
"Hvala, ne mogu, već sam moderator na Krstarici", odgovorila sam.
Stigne mi odmah i drugi mejl, u kome mi odjednom persirajući, kaže: "Šteta." :lol:

ahahhahaha..jok i nije. https://forum.krstarica.com/showthread.php/3008-Raste-mi-penisali ne mislim nista lose, zaebant..jedan od mojih omiljenih:)

- - - - - - - - - -

ajme qq
kakv sad tab?:D

lilu, inko, rasta, boza…. sta su radili to samo oni znaju, dobro rasta najmanje, ali posto ivana nije forum zanimao stara ekipica je odlepila sa igricama I terorom koji su nazivali zezanjem… da ne lajem o iznosenju javno tudjih privatnosti….

danas je na delu druga prica, neko je resio da od krste napravi farmu gde se svaka ozbiljnija prica sankcionise I ljudi koji imaju sta da kazu na silu se teraju. da li ima veze sa zvanicnom politikom ne znam a nit me zanima, zali boze samo onolikih prica godinama sa tabom oko unapredjenja foruma gde je od sto ideja samo jednu prihvatio a i nju ukinuo selektivno, dok najvazniju nije prihvatio da ukine sve kafane… najbolji dokaz kakav se forum zeli.

ova tema mi lici kao da administrcija trazi nacin kako da povrati zivot najvecem i najboljem forumu, a koristan savet koji im neko da aktiviraju ovakve price koje svi korisnici voledu, opet i po ko zna koji put se svode iskljucivo na infantilizme…

- - - - - - - - - -

S tog, gorepomenutog foruma trajno sam banovana nakon prvog, sasvim bezazlenog komentara.:lol:
Onda, posle pola godine ili više, stigne mi mejl od administratora: čovek se izvinjava, tek sad je video, pošto je prelistavao aktivnosti moderatorke na koju su se mnogi žalili. I još me pita hoću li da se pridružim njihovom moderatorskom timu.
Stigne mi odmah i drugi mejl, u kome mi odjednom persirajući, kaže: "Šteta." :lol:
sa tobom sam vodio najgore ratove a uvek si znala pored najgorih reci da sam te postovao...danas toga nema

- - - - - - - - - -

Pa dobro gde si ti?

- - - - - - - - - -

:zcepanje:
jedva doso kuci cetvoronoske, falilo mi love za taxi do kuce pa me izbacio kod zvezdinog stadiona...sreca pa sam isao nizbrdo :lol:

lilu, inko, rasta, boza…. sta su radili to samo oni znaju, dobro rasta najmanje, ali posto ivana nije forum zanimao stara ekipica je odlepila sa igricama I terorom koji su nazivali zezanjem… da ne lajem o iznosenju javno tudjih privatnosti….

danas je na delu druga prica, neko je resio da od krste napravi farmu gde se svaka ozbiljnija prica sankcionise I ljudi koji imaju sta da kazu na silu se teraju. da li ima veze sa zvanicnom politikom ne znam a nit me zanima, zali boze samo onolikih prica godinama sa tabom oko unapredjenja foruma gde je od sto ideja samo jednu prihvatio a i nju ukinuo selektivno, dok najvazniju nije prihvatio da ukine sve kafane… najbolji dokaz kakav se forum zeli.

ova tema mi lici kao da administrcija trazi nacin kako da povrati zivot najvecem i najboljem forumu, a koristan savet koji im neko da aktiviraju ovakve price koje svi korisnici voledu, opet i po ko zna koji put se svode iskljucivo na infantilizme…

- - - - - - - - - -

sa tobom sam vodio najgore ratove a uvek si znala pored najgorih reci da sam te postovao...danas toga nema

- - - - - - - - - -

jedva doso kuci cetvoronoske, falilo mi love za taxi do kuce pa me izbacio kod zvezdinog stadiona...sreca pa sam isao nizbrdo :lol:

Jes vala bilo dobro ono vino :lol:

I administrator prvi je otišao, videla sam i tu neku raspravu, valjda se nije slagao sa nekim stvarima tu. Moguće da te je ta osoba kontaktirala. Ne znam, vlasnik je problem, jer određuje pravila, a ne administrator (koliko sam ja shvatila), a taj neko samo želi da zaradi novac na tzv. ženskim temama. Jedno od najlicemernijih mizoginih podmetačina na koje sam naišla u životu.

Kada si tamo brisan, banovan ili kažnjavan, to je u mojim očima veliki kompliment! :ok: Ako te ne mrze, nešto ne radiš kako treba. :mrgreen:

Moram i ja nesto da ispricam...
Ja sam jednom otisla na B92 sa namerom da me banuju da vidim kako to izgleda...:malav:
Odem i razmisljam pa sta ja sad da kazem da me banuju i ne mogu da smislim, piskaram nesto za moj pojam
bezobrazno ali avaj, nista...e onda se lepo vratim na krstu i prepisem jednu marlonovu psovku...
Budem naravno banovana momentalno i jos mi bilo posle i krivo...:zcepanje:

Back