- Poruka
- 74.006
pre stepen inteligencije nego kulture.
Jeste. Jer da smo dovoljno inteligentni, kao što nismo, ja pogotovo, mi bismo videli da je ovo vređanje, ali, eto, ne vidimo...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pre stepen inteligencije nego kulture.

Ja sam jednom otisla na B92 sa namerom da me banuju da vidim kako to izgleda...
Odem i razmisljam pa sta ja sad da kazem da me banuju i ne mogu da smislim, piskaram nesto za moj pojam
bezobrazno ali avaj, nista

Sto Nevesta napisa inteligencije,tacno,jer je na drugom forumu nedostatak opasan.Kad se administracija na drugom forumu pali na zamisljenu moc jer je administracija i zaista veruju da su "mocni" toliko se pogubivsi da totalno izgube kompas.Nemam blagog pojma kako se to desi ljudima.moderatori bi trebalo da uče u hodu i trebalo bi da imaju dovoljan stepen kulture da znaju šta treba obrisati jer ovde se dešava i vređanje bez ijedne ružne reči
Kako ste se uopste pojavili na Krstarica forumu?![]()
Jeste. Jer da smo dovoljno inteligentni, kao što nismo, ja pogotovo, mi bismo videli da je ovo vređanje, ali, eto, ne vidimo...![]()
По свему што се да видети не мисле на чланство.Само паре.I administrator prvi je otišao, videla sam i tu neku raspravu, valjda se nije slagao sa nekim stvarima tu. Moguće da te je ta osoba kontaktirala. Ne znam, vlasnik je problem, jer određuje pravila, a ne administrator (koliko sam ja shvatila), a taj neko samo želi da zaradi novac na tzv. ženskim temama. Jedno od najlicemernijih mizoginih podmetačina na koje sam naišla u životu.
Kada si tamo brisan, banovan ili kažnjavan, to je u mojim očima veliki kompliment!Ako te ne mrze, nešto ne radiš kako treba.
![]()
niti se odnosi generalno na moderaciju, naročito ne na tebe... a da sam htela da uvredim ne bi bia u dilemi, veruj mi.
i dalje tvrdim... manjak inteligencije je osnovni problem (kao što se i vidi iz priloženog) gde može doći do nerazumevanja.
Uvek je manjak inteligencije problem, ali eto, nekad fali i malo takta.

evo primera gde mod spamuje, troluje ili kako god nazvati ovo blago retardirano ponašanje ničim izazvano i šta raditi...?
otpisati na glupost.
prosto.
zato tvrdim da biti mod ne garantuje ni inteligenciju, niti objektivnost.
ovo su individualne karakteristike.

Jel to sve? Mislim, dijagnozu si postavila, ilustrovala primerom, propratila objašnjenjem i odgovarajućim savetom. Ili ipak postoji još nešto?![]()

ok bitno da ko god doso i oso s foruma pametniji nije posto

sad ja ispadoh najgori od sve deceMoram i ja nesto da ispricam...
Ja sam jednom otisla na B92 sa namerom da me banuju da vidim kako to izgleda...
Odem i razmisljam pa sta ja sad da kazem da me banuju i ne mogu da smislim, piskaram nesto za moj pojam
bezobrazno ali avaj, nista...e onda se lepo vratim na krstu i prepisem jednu marlonovu psovku...
Budem naravno banovana momentalno i jos mi bilo posle i krivo...![]()

Opa,bilo je toga i ranije.Inace,kad sam prvi put dosla ovde naisla sam na tebe i ostala.Bio je vikend,nedelja i sve mrtvo.Bila si car.I onda si nestala,nemam ideju gde moderises.Tada si bila mod,jos si mod.S tog, gorepomenutog foruma trajno sam banovana nakon prvog, sasvim bezazlenog komentara.
Moje mišljenje nije se dopalo moderatorki.
Onda, posle pola godine ili više, stigne mi mejl od administratora: čovek se izvinjava, tek sad je video, pošto je prelistavao aktivnosti moderatorke na koju su se mnogi žalili. I još me pita hoću li da se pridružim njihovom moderatorskom timu.
"Hvala, ne mogu, već sam moderator na Krstarici", odgovorila sam.
Stigne mi odmah i drugi mejl, u kome mi odjednom persirajući, kaže: "Šteta."![]()
ciljno
dosho da trazim neku zensku i tako...
Ogadila mi se i moderacija i forumaši (ne svi, ali oni najglasniji koji su "vodili" forum) i klanovi i klonovi i ljudska beda, zavist, zloća,....
ubacio na Ljis i ovde na Žene. Čak sam naivno ostavio par postova na Politici, ali sam ubrzo odustao zbog bednog nivoa diskutanata klonjara (njihov moto je: nemam argumente ali imam uvrede) za koje sam imao dojam da su privilegovani i zaštićeni od moderacije. 

Tab.Ako je ovo tacno bas bi volela da ga vidim na drugom forumu.Za kolko bi ga banovali ili bi im na finjaka pomerao tastature.

Sjajno.Bilo bi zanimljivo videti ga " u civilu".ja sam ga videla na drugom forumu, isti je bez uniforme i sa njom.
zato ga i poštujem... donekle.![]()
Vecina dugo pise na forumima. Kako gledate na to proteklo vreme? Mislite li da ste to vreme mogli nekako drugacije provesti/upotrebiti.
Sta bi ste sada, iz ove perspektive, savetovali samom sebi kao forumasu pocetniku?![]()

Sjajno.Bilo bi zanimljivo videti ga " u civilu".
bilo je kreativno,
bilo je gubljenja vremena
bilo je kada je forum doneo nešto bitno.
pa opet gubljenje vremena tražeći iznova to nešto...
najčešće je bilo: što se cimam sa budala kad sam mogla da pogledam neki dobar film, iako mu naziv neću zapamtiti da se pohvalim posle...![]()

Vecina dugo pise na forumima. Kako gledate na to proteklo vreme? Mislite li da ste to vreme mogli nekako drugacije provesti/upotrebiti.
Sta bi ste sada, iz ove perspektive, savetovali samom sebi kao forumasu pocetniku?![]()