Otkud ja ovde? :)

Mrznja je dubok osecaj netrpeljivosti prema odredjenoj stvari, pojavi, osobi, narodima i sl.
A hejtovanje je po meni vise neko trenutno negodovanje prolaznog karaktera.

Da, super je Tab. :) Nije sujetan, ne glumi velicinu i ako mu se to zapravo moze.

I da, zgodan je! :D

E, pusti sad te eufemizme. :lol: Hejtovanje nije negodovanje. Hejtovanje ako nije mržnja, onda je govor mržnje. Za onog koga pogađa nema velike razlike.

Ima jedan interesantan slucaj registrova nja na Krsti....

Imao sam jednu prijateljicu...hm, samo prijateljicu? ...iz Spanije....

Dok je bila sa mnom videla je da ja mnogo vremena provodim na Krsti, pa se, kada smo se razisli i ona registrovala....

Iako nije zanala ni 10 reci srpski...

I pocela da diskutuje...naravno, ne na Politici.....

Imala je vise dobrih komentra i NIKO NIJE NISTA PRIMETIO....:D

Meni je to bilo intersantno....

Pa bas i ne. „Hejt“, kao novi, moderan izraz nije zamisljen da opisuje mrznju, kao verovatno vrlo tezak i iscrpljujuci osecaj. Ne budi bukvalista.

Jesi li cula izraz da je neko Kevin?

Btw, zasto hejtujes opusten razgovor? :malav:
Mnogo pricas o ljubavi. Primeni to o cemu govoris. :)

U posl.vreme je moderno zamisljati i izmisljati sopstvene interpretacije za sve i svasta (bez obzira na legitimna uputstva za interpretaciju) ..pa se tako neki ljubazno ophode, a zapravo bi samo da te izyebu (obicno u glavu) sa sve mutavim smajlijem na kraju...

Mozes opusteno da dislajkujes ovaj odg., toliko sam fleksibilna...

P.s. oni sto ih ne smemo imenovati nisu ljubitelji tudjica...s obz da si sad jedna od njih...

- - - - - - - - - -

...inace mi puca stikla za hejt i dislajk, nisam zbog toga ovde...:lol:

E, pusti sad te eufemizme. :lol: Hejtovanje nije negodovanje. Hejtovanje ako nije mržnja, onda je govor mržnje. Za onog koga pogađa nema velike razlike.

Da, sto se tice tog dela o pogadjanju, slazem se.
Ali evo ti skroz plastican i banalan primer. :)

Neko recimo mrzi Tahicane. Mrzi njihov izgled, kulturu, sve.
Ali ti jednom dodjes sa posla mrtva umorna i sve sto zelis je samo da se zavalis u krevet i iskuliras. I odjednom ti u stanu gomila Tahicanja, plesu, pevaju, kace ti venac s cvecem oko vrata i ti u jednom trenutku:" E jbm ti i ove raspevane i oskudno obuceneTahicanje na ovu zimulju, kad su sad nasli da mi se uvaljuju u stan!"

E to je hejtovanje. :D

Opet kazem, po meni. :D

kolika je verovatnoca da ces u stanu zateci gomilu tahicana i ispoljiti emociju hejtovanja?

Zato je napisano da je primer plasican i banalan.
Cisto malo da se nasmejemo. :D

A realnih primera je more.

Nekako mislim da je mrznja uzasno destruktivan, izjedajuci osecaj, a hejtovanje vec nesto mnogo blaze. Cesto zavisi od situacije, naseg raspolozenja, ko zna cega sve ne.

trebala pomoc oko kompjutera. umesto da sam otiso na benchmark ili nesto slicno,ja zaglavio ovde dje niko nista ne zna o tome...svi samo nabedjeni

zar to nije cool?
zamisli da ti odgovore na pitanje....bilo bi ti posle dosadno :lol:

- - - - - - - - - -

kolika je verovatnoca da ces u stanu zateci gomilu tahicana i ispoljiti emociju hejtovanja?

u nekom stanu na tahitiju :kez:

Pa to se uči. Samo treba jako da poželiš.... :lol:

Не желим, никада нисам била у томе, просто ме не интересује.

Знаш колико пута ми се десило да чујем неки сластан трач, и решим да то морам поподне да испричам супругу.

Дођем кући и кренем: Е, слушај шта сам чула данас...

И ту станем.

Не могу да се сетим ни о коме је, ни шта је :rumenko:

Е, девојке, да вас чујем сад :zper:

Него, сад ништа од опкладе :(

Ja sam za to da otmemo Bambi i nateramo je da nam sve ispriča. :aha2:

- - - - - - - - - -

Не желим, никада нисам била у томе, просто ме не интересује.

Знаш колико пута ми се десило да чујем неки сластан трач, и решим да то морам поподне да испричам супругу.

Дођем кући и кренем: Е, слушај шта сам чула данас...

И ту станем.

Не могу да се сетим ни о коме је, ни шта је :rumenko:

Jao, bre, pa onda stvarno ništa od tvog tračanja... :fdlan:
Ma nema veze, onda ćemo ovako javno....

Ja sam za to da otmemo Bambi i nateramo je da nam sve ispriča. :aha2:

- - - - - - - - - -

Jao, bre, pa onda stvarno ništa od tvog tračanja... :fdlan:
Ma nema veze, onda ćemo ovako javno....

Моји су констатовали три ствари у вези мене:

од мене никад трачара и наркоман, и никада и ни по коју цену не сме ми се дати да нешто оставим на сигурно место, јер то више нико и никада неће наћи :zcepanje:

Da li vam se desava, kada citate nekoga, pa kada vidite i pojavu da se ona potpuno poklopi sa dozivljajem? Meni skoro pa redovno.

Ја уопште не замишљам људе, они су за мене аватари.

Једино ми је важно оно што пишу и једино их тако доживљавам, као пријатне или не.

Sto volim kad se ne gotive dva moja neprijatelja :lol:

- - - - - - - - - -

Prosto mi milina oko srca, a suzica radosnica zaigra u oku :lol:

- - - - - - - - - -

Ја уопште не замишљам људе, они су за мене аватари.

Једино ми је важно оно што пишу и једино их тако доживљавам, као пријатне или не.

I ja uvek vidim avatare, ada videh nekima fotke, al ja.ipak vise volim avatare

Da li vam se desava, kada citate nekoga, pa kada vidite i pojavu da se ona potpuno poklopi sa dozivljajem? Meni skoro pa redovno.

Reci, koje citam i pre svega ono sto kroz te reci osetim i dozivim ponekad povezem sa nekim zamisljenim izgledom. Slika se sama stvori. :)
Ali ne uvek. Ponekad ostane praznina.

Tebe nekako osecam. Osecam ono sto pises. Zivotna si. Prava. I licis na sliku, koju sam u glavi stvorila. :)

Back