Otkud ja ovde? :)

nije motiv bio dokonost, nisi ti uopšte takav profil..draga maja...
pa da sam bila dokona bila sam..firma mi bila u raspadu, vremena na pretek..
a primi se covek, interesantna je tema:)
svakako prilika da upoznas sebe bolje nego pre tog iskustva.
jedina dobra stvar iz cele te zaebancije je treniranje zivaca, koje ni pre ni posle nisam imala u toj meri..naucila sam se samokontroli..koliko toliko..:zcepanje:
ostalo mi je gadno iiz tog perioda to da sam se zamerila ljudima, a imam u sebi veoma jak taj osecaj za pravednost..zao mi zbog toga.
a zbog cega, kad razmislis?
das coveku malo vlasti i vidis da je jaje:)

Pravilnik je tamo apsolutno nebitan, jer moderatori mogu da rade šta hoće, i nemaju nikakve ni obaveze ni odgovornosti prema članstvu.
Niti editovanje, niti banovanje nema nikakve veze sa pravilnikom, koji uopšte nije jasan kako ti kažeš.
Moderatori ne poštuju pravilnik pri kažnjavanju, jer im se može.
Nadam se da će im za par godina na forumu ostati da pišu samo ti moderatori.

A ono što me najviše nervira je to što ne može da se obriše nalog i postovi, kad vidiš da si se zeznuo što si išta korisno tu ikad ostavio i napisao. Ne, to uzimaju, a tebe banuju. MIslim... Toliko nepoštovanja prema čoveku i ljudskoj reči nisam srela nigde drugde u životu.

Ne pišem ovo jer sam opsednuta tim forumom, već da oni koji vode ovaj forum pročitaju i znaju šta ljude (kao mene) tera sa foruma.
Nepravda i licemerje, bezobzirnost i bahaćenje.

A da, inače, ja koliko vidim ovde se redovno spominju i moderatori, i forum i kritikuje. Tamo ne smeš ni da ih spomeneš, a kamoli kritikuješ. Nešto si ti pobrkala tu.

Не знам како је тамо, прочитала правилник и нису ми се свиделе неке ставке тако да се нисам регистровала.Па и овде исто ваљда око брисања налога https://forum.krstarica.com/showthread.php/474582-Brisanje-korisnickog-profila-na-forumu/page3

Закључавају теме о форуму и модерацији уз образложење да није по правилнику и строго је забрањено:mrgreen: колико сам ја успела да видим за ово време што сам на овом форуму

Ja sam moju cerku, setricine i sestrice naucila kako da se dopisuju na krstarici, a posle ih prebacila na kviz, pa je bilo - mama, pomagaj, pa sam bila podrska cerki na kvizu, a tek kasnije, kasnije razgledala forum i to prvo zene, uclanila se kad sam videla da je komunikacija ok i ostala ovde, uglavnom ovde.
I nisam ni na jednom drugom forumu registrovana, krstarica mi dovoljna, nisam ja bas tolika danguba. :mrgreen:

Pa evo vidiš upravo ovo što mi sada ovde radimo, to bi tamo odmah bilo obrisano, tema bi bila obrisana.

Ovde sam videla da ljudi mogu da obrišu svoj profil, i postove valjda...

Ne znam...

Ono što ja vidim ovde je da je mnogo veća sloboda. Ljudi se i izvređaju i isvađaju, i spamuju, i niko ih ne dira... (Mislim verovatno dok baš ne preteraju, ne znam... Neiskusna sam.)

Ja sam listala druge forume i svi su bili dosadni.

- - - - - - - - - -

Pa evo vidiš upravo ovo što mi sada ovde radimo, to bi tamo odmah bilo obrisano, tema bi bila obrisana.

Ne znam...

Ono što ja vidim ovde je da je mnogo veća sloboda. Ljudi se i izvređaju i isvađaju, i spamuju, i niko ih ne dira... (Mislim verovatno dok baš ne preteraju, ne znam... Neiskusna sam.)

Pa dobro rekli smo zasto smo dosli tjah registrovali se....sta dalje, osim da pricamo. A posto smo zivi, logicno je da ce i tema ziveti svoj zivot.

- - - - - - - - - -

Ja sam bas dugo bila samo na astrologiji...otvorila ljis, meni je tamo bilo dosadno, nekako napaceno :lol:al mi je politika bila zanimljiva.

jedina dobra stvar iz cele te zaebancije je treniranje zivaca, koje ni pre ni posle nisam imala u toj meri..naucila sam se samokontroli..koliko toliko..:zcepanje:
ostalo mi je gadno iiz tog perioda to da sam se zamerila ljudima, a imam u sebi veoma jak taj osecaj za pravednost..zao mi zbog toga.

ko zna da čita i zna strukturu i hijerahiju foruma, od moda do admina..i da admina nema milion i zna se zbog čega, zna tačno šta apostrofiram, te zna o čemu pišem..a znaš i ti... :lol:

Kako ste se uopste pojavili na Krstarica forumu? :)
Зашто си ти као администратор дошао на форум овог типа?Исто ме занима и што се тиче модератора.Не спадате у обичне форумаше.Не због боје већ оног што јесте да би били то што сте постали.

Ne znam...

Е па сад ни слобода за сваког нема исто значење, не идем на форумима са циљем да бих вређала и била вређана.ОК, такав је форум и то је то.

Па и овде исто ваљда око брисања налога https://forum.krstarica.com/showthread.php/474582-Brisanje-korisnickog-profila-na-forumu/page3

Закључавају теме о форуму и модерацији уз образложење да није по правилнику и строго је забрањено:mrgreen: колико сам ја успела да видим за ово време што сам на овом форуму

E, nisam znala za ovo zadržavanje postova.

Ali dok me poštuju kao čoveka, tj. slobodu govora u nekim osnovnim granicama, ne smeta mi, ali odande bih sve obrisala, jer takvo ophođenje prema čoveku je dno.

Ja sam listala druge forume i svi su bili dosadni.

- - - - - - - - - -

Pa dobro rekli smo zasto smo dosli tjah registrovali se....sta dalje, osim da pricamo. A posto smo zivi, logicno je da ce i tema ziveti svoj zivot.

- - - - - - - - - -

Ja sam bas dugo bila samo na astrologiji...otvorila ljis, meni je tamo bilo dosadno, nekako napaceno :lol:al mi je politika bila zanimljiva.

Da, to je sasvim normalno. Jer forum i postoji zbog komunikacije (mislim to bi trebalo da znači forum).

Kadgod sam se ja primila, moja porodica je odmah znala; jer ja glasno lajem i komentarisem, pa onda pored forumske imam i internu raspravu i uvek nekako zavrsi - znamo mi tebe, preterala si nesto. ...a nisam, znam ja sebe, bre. :lol:

Pravilnik je tamo apsolutno nebitan, jer moderatori mogu da rade šta hoće, i nemaju nikakve ni obaveze ni odgovornosti prema članstvu.
Niti editovanje, niti banovanje nema nikakve veze sa pravilnikom, koji uopšte nije jasan kako ti kažeš.
Moderatori ne poštuju pravilnik pri kažnjavanju, jer im se može.
Nadam se da će im za par godina na forumu ostati da pišu samo ti moderatori.

A ono što me najviše nervira je to što ne može da se obriše nalog i postovi, kad vidiš da si se zeznuo što si išta korisno tu ikad ostavio i napisao. Ne, to uzimaju, a tebe banuju. MIslim... Toliko nepoštovanja prema čoveku i ljudskoj reči nisam srela nigde drugde u životu.

Ne pišem ovo jer sam opsednuta tim forumom, već da oni koji vode ovaj forum pročitaju i znaju šta ljude (kao mene) tera sa foruma.
Nepravda i licemerje, bezobzirnost i bahaćenje.

A da, inače, ja koliko vidim ovde se redovno spominju i moderatori, i forum i kritikuje. Tamo ne smeš ni da ih spomeneš, a kamoli kritikuješ. Nešto si ti pobrkala tu.

Ja te potpuno razumem. :lol: Kratko vreme sam bila tamo, u nekom trenutku mi je mnogo značio, ali toliko je čudno sve tamo, toliko veštačko u odnosima, da sam otišla odatle bez osvrtanja. Listom da nabrajaš šta sve tamo nije dobro. Ali cenzura je stravična i najgora u svemu tome, a članice navikle pa se još dodatno međusobno cenzurišu i ispravljaju. Sumanuto, kao đaci u školi...

Ja te potpuno razumem. :lol: Kratko vreme sam bila tamo, u nekom trenutku mi je mnogo značio, ali toliko je čudno sve tamo, toliko veštačko u odnosima, da sam otišla odatle bez osvrtanja. Listom da nabrajaš šta sve tamo nije dobro. Ali cenzura je stravična i najgora u svemu tome, a članice navikle pa se još dodatno međusobno cenzurišu i ispravljaju. Sumanuto, kao đaci u školi...

Baš, kao oni zatvorenici kad ih puste u kantine, pa im kao daju malo slobode, a navikli da je nemaju. Kao stoka. Ono kad te ponižavanje ubije u pojam.

Sad kad uleti neko sa roze foruma, pa se napominje familije svima.:lol:

To ne bi bilo ništa. Devojka se žalila tamo na tretman u nekoj od privatnih klinika, već sam pominjala slučaj, raznih nepravilnosti je bilo. Po pravilniku foruma nisu dozvoljena imena lekara i klinika, ali su članice međusobom znale uglavnom o kome je reč.
Elem, na sledećoj kontroli sačeka je ta doktorka sa njenim odštampanim postovima na papiru, ljuta kao ris. Neka članica nije bila lenja da sve to sredi i odšampa i priloži doktorki. :lol:
Pa vidi ti koja je to bolest od foruma.

- - - - - - - - - -

kako vas ne mrzi da se mlatite po tolikim forumima

Aj da to pita neko drugi, ne isto forumaš. :lol:

Back