Otkud ja ovde? :)

Preko pp-a dobijaš preporuke da ne odgovaraš na neke smešne provokacije jer će moderacija zaključati temu. Da ne bi skretao sa teme, niti razmenio maaalo oštriji post bez cvetića i srdačnosti.

E onda same sebe ispravljaju šta je tema i šta sme da se piše, šta ne sme. Čim nešto remeti harmoniju, neka banalnost, odmah se neko javi da objasni kako to nije tema, nije tako zamišljena, ako ćeš to da pišeš idi na drugu... Npr. ako je zamišljeno kao mesto podrške o nekom problemu, moraš samo u superlativu da pišeš, ili da zbijaš šale. Ako kažeš da si prošao kao bos po trnju, eto odmah posta koji objašnjava da to odskače od koncepta teme i da to nikog tu ne zanima sa sve smajlićima i cvetićima koji treba da prikriju agresivnost.
Ne znam, ima ok ljudi, ali ne kapiram kako tako mogu da funkcionišu.

Ja sam citala neke teme o obuci i astrologiji tamo i primetila sam bljutavu kolicinu srca i cvetica i aplauza.:lol: a nikako mi nije bilo jasno to sto si napisala da se cenzurisu izmedju sebe....sad kontam. Al kazem moja drugarica jedna povremeno tamo pise, a uzasava se krstarice, valjda zato sto za ovaj forum treba brzi protok misli da bude.

Ja sam citala neke teme o obuci i astrologiji tamo i primetila sam bljutavu kolicinu srca i cvetica i aplauza.:lol: a nikako mi nije bilo jasno to sto si napisala da se cenzurisu izmedju sebe....sad kontam. Al kazem moja drugarica jedna povremeno tamo pise, a uzasava se krstarice, valjda zato sto za ovaj forum treba brzi protok misli da bude.

Ne mora, i hvala Bogu što ne mora... :mrgreen:

I sta me je jos iznerviralo...citala sam neku temu o sredjivanju stana, ali farbanje, krecenje, ne ukrasi od stiropora i citala sam i stare postove.....citam citam i tema samo prebacena u drugu temu u kojoj od uradi sam stavri imaju i gluposti tipa ukrasi od stiropora i boje je saksija.....sto nema veze sa stavrnim radovima. A krstarici fale recimo takve teme.

- - - - - - - - - -

Ne mora, i hvala Bogu što ne mora... :mrgreen:

Sta to...brz protok misli :lol:

I sta me je jos iznerviralo...citala sam neku temu o sredjivanju stana, ali farbanje, krecenje, ne ukrasi od stiropora i citala sam i stare postove.....citam citam i tema samo prebacena u drugu temu u kojoj od uradi sam stavri imaju i gluposti tipa ukrasi od stiropora i boje je saksija.....sto nema veze sa stavrnim radovima. A krstarici fale recimo takve teme.

- - - - - - - - - -

Pa da, kad poku£am da ubrzam ne mogu sama da se ispetljam iz rečenica koje napišem, hoću da ih ispravim, ali i to mora polako. :rotf:

- - - - - - - - - -

bitno je, zbog tog sto ga pises velikim slovom je i sranje na planeti. **** vas on u analni kolutic

Aj to sa sobom prvo rasčisti, što te to toliko potresa.

- - - - - - - - - -

E da, to sam i ja videla, nemamo ovde nikakve uradi sam teme. :aha:

- - - - - - - - - -

Nego sad me kopka, kako bi se proveli da na rozLom forumu pišemo o nekom drugom forumu? :ceka:

Ima pdf uradi sam, al je slabo funkcionalan. Zato sam tamo i citla tu temu, dok nisam dosla do dela da je prebacena u drugu....a veze s vezom nema. Msm krecenje, bojenje parketa i ostali krupni radovi i ogrlice od plastelina. :lol:

:tiganj: Nije to plastelin, si čula, to je fimo! :lol:
Jao, ima, znam sad. Tamo si trebala da napišeš esej o preružnom...

Зашто си ти као администратор дошао на форум овог типа?Исто ме занима и што се тиче модератора.Не спадате у обичне форумаше.Не због боје већ оног што јесте да би били то што сте постали.

ne pratis temu :)
odgovorio..nije red da od drugih ocekujem da pricaju na mojoj temi a da se ja ne izjasnim :kez:

aj ti nemoj biti toliko glupa, sto te to toliko potresa doa govoris nekom koga ne poznas da nesto rascisti.

- - - - - - - - - -

ja sam bog, koji ce mi ***** tamo neki izmisljeni

Zato što stvarno vrlo burno reaguješ na veru. Zar je bitno da li je neko vernik ili nije ako te ne vuče za rukav da ti nešto objašnjava na tu temu. Ok da je za tebe to glupost i primitivizam ko i za većinu ateista, i da to glasno kažeš ako misliš da treba, ali ti stvarno preteruješ sa agresivnim nastupom.

Back