- Poruka
- 132.144
Uopste nisam bila u toku sa tim skracenicama,
jooj tako i ja nisam dugo vremena provaljivao sta im znaci ono mm i zmu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uopste nisam bila u toku sa tim skracenicama,

Preko pp-a dobijaš preporuke da ne odgovaraš na neke smešne provokacije jer će moderacija zaključati temu. Da ne bi skretao sa teme, niti razmenio maaalo oštriji post bez cvetića i srdačnosti.
E onda same sebe ispravljaju šta je tema i šta sme da se piše, šta ne sme. Čim nešto remeti harmoniju, neka banalnost, odmah se neko javi da objasni kako to nije tema, nije tako zamišljena, ako ćeš to da pišeš idi na drugu... Npr. ako je zamišljeno kao mesto podrške o nekom problemu, moraš samo u superlativu da pišeš, ili da zbijaš šale. Ako kažeš da si prošao kao bos po trnju, eto odmah posta koji objašnjava da to odskače od koncepta teme i da to nikog tu ne zanima sa sve smajlićima i cvetićima koji treba da prikriju agresivnost.
Ne znam, ima ok ljudi, ali ne kapiram kako tako mogu da funkcionišu.
a nikako mi nije bilo jasno to sto si napisala da se cenzurisu izmedju sebe....sad kontam. Al kazem moja drugarica jedna povremeno tamo pise, a uzasava se krstarice, valjda zato sto za ovaj forum treba brzi protok misli da bude.Ja sam citala neke teme o obuci i astrologiji tamo i primetila sam bljutavu kolicinu srca i cvetica i aplauza.a nikako mi nije bilo jasno to sto si napisala da se cenzurisu izmedju sebe....sad kontam. Al kazem moja drugarica jedna povremeno tamo pise, a uzasava se krstarice, valjda zato sto za ovaj forum treba brzi protok misli da bude.

Ne mora, i hvala Bogu što ne mora...![]()
kojem bogu????

Ne mora, i hvala Bogu što ne mora...![]()

dok se pise velikim slovom nije
I sta me je jos iznerviralo...citala sam neku temu o sredjivanju stana, ali farbanje, krecenje, ne ukrasi od stiropora i citala sam i stare postove.....citam citam i tema samo prebacena u drugu temu u kojoj od uradi sam stavri imaju i gluposti tipa ukrasi od stiropora i boje je saksija.....sto nema veze sa stavrnim radovima. A krstarici fale recimo takve teme.
- - - - - - - - - -
Sta to...brz protok misli![]()

bitno je, zbog tog sto ga pises velikim slovom je i sranje na planeti. **** vas on u analni kolutic
Ninu vidim kao krupnu plavusu, a Taba kao debeljuskastog procelavog sredovecnog coveculjka, spremnog da za cas promeni raspolozenje...![]()

I sta me je jos iznerviralo...citala sam neku temu o sredjivanju stana, ali farbanje, krecenje, ne ukrasi od stiropora i citala sam i stare postove.....citam citam i tema samo prebacena u drugu temu u kojoj od uradi sam stavri imaju i gluposti tipa ukrasi od stiropora i boje je saksija.....sto nema veze sa stavrnim radovima. A krstarici fale recimo takve teme.
- - - - - - - - - -
Sta to...brz protok misli![]()

aj ti nemoj biti toliko glupa, sto te to toliko potresa doa govoris nekom koga ne poznas da nesto rascisti.
- - - - - - - - - -
ja sam bog, koji ce mi ***** tamo neki izmisljeni

I za tu izjavu covek ima klasifikaciju...![]()

E da, to sam i ja videla, nemamo ovde nikakve uradi sam teme.![]()

ja barem ne kopiram tudja misljenja i lijepim ih u vidu poruka.![]()
![]()
Ima pdf uradi sam, al je slabo funkcionalan. Zato sam tamo i citla tu temu, dok nisam dosla do dela da je prebacena u drugu....a veze s vezom nema. Msm krecenje, bojenje parketa i ostali krupni radovi i ogrlice od plastelina.![]()
Nije to plastelin, si čula, to je fimo! 
Зашто си ти као администратор дошао на форум овог типа?Исто ме занима и што се тиче модератора.Не спадате у обичне форумаше.Не због боје већ оног што јесте да би били то што сте постали.

Ovde bi trebalo da se dignu neki podforumi tipa astrologija i uradi sam.

Nije to plastelin, si čula, to je fimo!
Jao, ima, znam sad. Tamo si trebala da napišeš esej o preružnom...

O, ti veliki sveblagi Boze, klanjamo ti se!
aj ti nemoj biti toliko glupa, sto te to toliko potresa doa govoris nekom koga ne poznas da nesto rascisti.
- - - - - - - - - -
ja sam bog, koji ce mi ***** tamo neki izmisljeni