Otkud ja ovde? :)

:lol:

nije do Beti, nego do mog slabog karaktera po tom pitanju
a tad sam već imao 17 god pušačkog staža i po prvi put se rešio što je samo po sebi uspeh

podseti me na vic :)
Ode Mujo do trafike kupiti cigarete.
Kupuje cigarete i dok otvara kutiju primjeti napomenu na kutiji: "Pušenje uzrokuje impotenciju"
Ljuto se zabrine pa se vrati do trafike i obrati se prodavaču:
- Jarane, jel' mogu ja zamijenit ove cigarete za one od kojih se dobija rak?

Kako ste se uopste pojavili na Krstarica forumu? :)

Била нека вест тиче се политике била ми интересантна , док сам прошла процес регистрације тема није више била актуелна :mrgreen: После пар постова одма се види да је форум спрдачина :mrgreen: Штета за форум, има занимљивих тема, дискутаната и могло би то лепо да функционише, али тако је како је.

Дуго сам на benchmark-u,и сулудо је поредити са овим форумом, ово је ваљда једини форум на свету где је дозвољено спамовање :D шта би било кад би имали више чланова од ових стотинак укључујући и модераторе.На оној закључаној теми модерација ставила неке небулозне податке 30 милиона порука 8 милиона на политици а од тога 98% спама :rtfm: Још упоредили са неким форумом :D
Кад се поредиш са неким онда се ставе релевантне подаци, пример

Tema: 520,173, Postova: 50,245,399, Članova: 506,245

или овако

Trenutno je 1481 posetilaca prisutno. 526 članova i 955 gostiju
Ukupno: 2.131
1.706 gostiju, 425 članа (149 skrivenih)

и све ово без спама :mrgreen:

Није занимљиво без спама, побогу, нисмо ми машине, нити је ово научни скуп где се мораш држати теме.

Ja sam 2001.kupila svoj prvi komp, pola para sam dala ja, a pola roditelji. I visila sam na MIRC-u, IRC-u i ostalim chat sajtovima. Uvek sam volela da putujem i da upoznajem ljude pa je to bio sjajan način da toročem sa ljudima iz drugih kultura i da se upoznajem sa njima. Sa nekima sam ostala u kontaktu do danas, a neke sam i upoznala.
O putovanjima se tad moglo čitati samo na Krstarici koju sam intenzivno počela voajerski da posećujem 2002-2003.godine, mislim da Putovanja info tada nisu postojala ili su bila u slabom začetku, Krstarica je bila mama za sve. Tad kad ukucaš putovanja ili naziv bilo koje zamlje, obavezno je iskakala Krstarica. Mislim da sam sve teme na Putovanjima na Krsti pročitala od A do Š. A odlučila sam se da se prijavim tek kada sam shvatila da o Indiji tj.svojim iskustvima nije bilo teme pa sam otvorila svoju prvu temu na Krsti. Nije se baš proslavila jer sam je stavila na mrtav PDF, a i nema baš puno ljudi koji su posetili Indiju.
Onda sam zatrudnela pa sam počela da čitam D&P, tada se mogao dobiti savet na svaku zamislivu temu, stalno je bilo nekoga da udeli savet neukim budućim majkama. Posle stiglo jedno dete pa drugo, njih je odgajila Krsta i fala joj na tome.
I nikada nisam varala Krstu ni sa kim. Mene drugi forumi nisu videli ni voajerski. Ja sam kao pas, verna do groba. :heart:

na forumima gde nema spama nema nikakve energije postovi na izvesnu temu se ostavljaju jednom u nekoliko dana. to je jedan veoma usporen način komunikacije na kome nema nikakvog protoka energije.
sve neki tipovi koji se iz dubine svoje realnosti javljaju povremeno na diskusiju i ne znam da li im se dešava da budu on line zajedno ali čisto sumnjam

a ovde sve pršti ko u fritezi
nije ni čudo da smo se toliko zbližili :lol:

- - - - - - - - - -

Ja sam 2001.kupila svoj prvi komp, pola para sam dala ja, a pola roditelji. I visila sam na MIRC-u, IRC-u i ostalim chat sajtovima. Uvek sam volela da putujem i da upoznajem ljude pa je to bio sjajan način da toročem sa ljudima iz drugih kultura i da se upoznajem sa njima. Sa nekima sam ostala u kontaktu do danas, a neke sam i upoznala.
O putovanjima se tad moglo čitati samo na Krstarici koju sam intenzivno počela voajerski da posećujem 2002-2003.godine, mislim da Putovanja info tada nisu postojala ili su bila u slabom začetku, Krstarica je bila mama za sve. Tad kad ukucaš putovanja ili naziv bilo koje zamlje, obavezno je iskakala Krstarica. Mislim da sam sve teme na Putovanjima na Krsti pročitala od A do Š. A odlučila sam se da se prijavim tek kada sam shvatila da o Indiji tj.svojim iskustvima nije bilo teme pa sam otvorila svoju prvu temu na Krsti. Nije se baš proslavila jer sam je stavila na mrtav PDF, a i nema baš puno ljudi koji su posetili Indiju.
Onda sam zatrudnela pa sam počela da čitam D&P, tada se mogao dobiti savet na svaku zamislivu temu, stalno je bilo nekoga da udeli savet neukim budućim majkama. Posle stiglo jedno dete pa drugo, njih je odgajila Krsta i fala joj na tome.
I nikada nisam varala Krstu ni sa kim. Mene drugi forumi nisu videli ni voajerski. Ja sam kao pas, verna do groba. :heart:

i ja sam kupila komp 2000 i visila sam na ICQ kanalu za čet sa drugaricom iz hrvatske
onda sam jedne noći lutala netom i brojila čipove umesto zvezda kad se pojavio ON.
i dan danas smo zajedno.

Ок, оно што сам ишчитала нешто мало на политици нема теме која није спамована, крене се у старту са спамом нико не брише спам и ту престаје свака нормална дискусија.

na forumima gde nema spama nema nikakve energije postovi na izvesnu temu se ostavljaju jednom u nekoliko dana. to je jedan veoma usporen način komunikacije na kome nema nikakvog protoka energije.
sve neki tipovi koji se iz dubine svoje realnosti javljaju povremeno na diskusiju.

nije ni čudo da smo se toliko zbližili :lol:

Ni spam, ni trolovanje, a pogotovo vredjanje i psovanje - NE!

Sve su to jasni pojmovi.

Jedino je nejasna takozvana provokacija...

Ja nikako ne shvatam sta se podrazumeva pod provokacijom na forumu?

Mislim da je veoma retka.

Спам је извесна спонтаност у реакцији и не видим ништа лоше у њему.

Кад претерамо опомену нас и то је то.

Ево, сад на пример спамујемо, замисли ово: дођемо, свако одговори на тему и оде.

Јер, само једном можеш одговорити на питање Откуд ти овде.

sve neki tipovi koji se iz dubine svoje realnosti javljaju povremeno na diskusiju i ne znam da li im se dešava da budu on line zajedno ali čisto sumnjam

nije ni čudo da smo se toliko zbližili :lol:.
ovo jeste velika istina..zato ja i pustam ljude da se opuste..ne volim rigidno i sterilno moderisanje..nikad nisam voleo..niti cu voleti :)

Ni spam, ni trolovanje, a pogotovo vredjanje i psovanje - NE!

Sve su to jasni pojmovi.

Jedino je nejasna takozvana provokacija...

Ja nikako ne shvatam sta se podrazumeva pod provokacijom na forumu?

Mislim da je veoma retka.

za provokaciju moraš da budeš igrač da imaš veštinu da vređaš ispod radara da ne može niko da te uvati
zato i jeste veoma retka, ali kad sretnem takve ljude na forumu ja se raznežim ko familiju da sam srela :hahaha:

ovo jeste velika istina..zato ja i pustam ljude da se opuste..ne volim rigidno i sterilno moderisanje..nikad nisam voleo..niti cu voleti :)

moderatori bi trebalo da uče u hodu i trebalo bi da imaju dovoljan stepen kulture da znaju šta treba obrisati jer ovde se dešava i vređanje bez ijedne ružne reči

kao na primer postavljanje dijagnoza i otimačina doktorskog hleba

znaš da sam zbog nekih vređanja na pdfu muškarci htela da gasim nik jer ta količina razorne moći njihove mizogenije ne da se prepričati.

Ја зато не идем тамо, на Женама смо све фине и културне :lol:

Сад ми на овај пост стигла репка од једног мени драгог форумаша која гласи: Ахахам.

:zcepanje:

Poslednja izmena:

Back