Ja sam 2001.kupila svoj prvi komp, pola para sam dala ja, a pola roditelji. I visila sam na MIRC-u, IRC-u i ostalim chat sajtovima. Uvek sam volela da putujem i da upoznajem ljude pa je to bio sjajan način da toročem sa ljudima iz drugih kultura i da se upoznajem sa njima. Sa nekima sam ostala u kontaktu do danas, a neke sam i upoznala.
O putovanjima se tad moglo čitati samo na Krstarici koju sam intenzivno počela voajerski da posećujem 2002-2003.godine, mislim da Putovanja info tada nisu postojala ili su bila u slabom začetku, Krstarica je bila mama za sve. Tad kad ukucaš putovanja ili naziv bilo koje zamlje, obavezno je iskakala Krstarica. Mislim da sam sve teme na Putovanjima na Krsti pročitala od A do Š. A odlučila sam se da se prijavim tek kada sam shvatila da o Indiji tj.svojim iskustvima nije bilo teme pa sam otvorila svoju prvu temu na Krsti. Nije se baš proslavila jer sam je stavila na mrtav PDF, a i nema baš puno ljudi koji su posetili Indiju.
Onda sam zatrudnela pa sam počela da čitam D&P, tada se mogao dobiti savet na svaku zamislivu temu, stalno je bilo nekoga da udeli savet neukim budućim majkama. Posle stiglo jedno dete pa drugo, njih je odgajila Krsta i fala joj na tome.
I nikada nisam varala Krstu ni sa kim. Mene drugi forumi nisu videli ni voajerski. Ja sam kao pas, verna do groba.