Otkud ja ovde? :)

Колега је на Крсти најчешће читао вицеве, али није био регистрован.

Онда сам ја вирнула, почела са читањем Политике, заинтригирало ме пар тема, регистровала се и ту остала.

Само откривам нове подфоруме с времена на време, али најчешће сам овде и на Политици.

Kupila klincu kompjuter za rodjendan, prikacila mu net i kad su gosti otisli a klinci polegali meni bilo dosadno i pomislih, aj da vidim JA sta tu ima...
Krenem da klikcem i nekako me put nanese na krstaricu. Nisam ni znala gde sam usla a vidim neke teme i ja odma lepo otvorim temu...isti dan...
Tema ko za baksuz krene punom parom i vise mi nije bilo mrdanja...:lol:

..evo je moja prva tema, moj prvi predjen most...:zcepanje:

https://forum.krstarica.com/showthr...ne-MATRIX?highlight=kafana+na+kraju+vaseljene

Poslednja izmena:
ja sam već bio ovde kad sam se obreo na zdravlju, tema cigarete, ostavljanje cigareta ili tako već nešto
i onda čito korisnicu Betty i pomoću njenih postova ostavio cigarete prvi put...tu su bili i Golub i slonče

ja sam već bio ovde kad sam se obreo na zdravlju, tema cigarete, ostavljanje cigareta ili tako već nešto
i onda čito korisnicu Betty i pomoću njenih postova ostavio cigarete prvi put...tu su bili i Golub i slonče

E to, tu se navukoh. Betty je bila više nego odlična. I pipi, mada mi se čini dasi pričao da ti nije ostavila isti utisak, tako nešto.

Kako ste se uopste pojavili na Krstarica forumu? :)

Radoznalost.

Krstarica je bila jedan od prvih internet pretrazivaca za koji sam saznao, video forum i virnuo par puta.
Kasnije sam se registrovao i visio na filmovima neko vreme i pauzirao 2 godine, vratio se iz neocekivanog razloga (bar meni) i ostao zbog nekih forumasica i forumasa, sada sam tu iz nade da ce se mozda jednog dana vratiti.

Kako ste se uopste pojavili na Krstarica forumu? :)

Kad sam zauvek raskrstio sa raspalim Serbian cafeom trazio sam gde cu da forumisem....

Probao sam na vis emesta ali mi se nije dopalo....

Ili sovinisticko ludilo ili cartstvo lokvanja....Nema sredine...

Onda sam procitao: "Krstarica - najveci forum u Srbiji"

A ja mislio da je to stvarno, pa se registrujem.....:hvala:

Врло ти је помогло, пошто си после тога остављао цигаре још колико пута :zcepanje:

Back