Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 45.028
Toatalno ste zaokupljeni razjašnjenjem priča, gledate a ne vidite ono što je očito. To je zato što se fokusirate na sadržaj tražeći u njemu formu a ne suštinu.
"Otkrovenje Jovanovo" nije nikakvo predskazanje istine već PROGRAM , uputstvo rada kojim se stvara kritična masa uvjerenja koja treba da posluži, i evidentno služi da se stvori zamajac kojim će se ostvariti manifestacija kolektivne stvarnosti upravljene iz Jednog Centra. To je manual-uputstvo za upotrebu kojim se čovječanstvo navodi da svojim nesvjesnim izborom (usmjerenjem fokusa) stvori željeni efekat stvarnosti; stvarnost TOTALITARIZMA. Ista grupa ljudi, koja je izmislila biblijsku priču o Isusu Hristu i Bogu Jehovi (koji nije Bog već stvorenje kojemu se klanjaju), s koljena na koljeno, iz generacije u generaciju prenosi znanje o istini, istini koju samo oni u svojim uskim krugovima znaju. Šta je istina? Istina je da su Bibliju podmetnuli masama kao sredstvo manipulacije nad percepcijom. Bibljske priče su izvor željenoj percepciji, a percepcija je osnova stvaranju stvarnosti. To je Plan A. Tim sredstvom su generacijama pokušavali ostvariti PROGRAM Plana A, tj. totalitarne dominacije nad stvarnošću, a danas su već prešli na plan B. Plan B više ne zahtijeva tako skromno sredstvo manipulacije, jer su razvili tehnologiju kojom vas uvjeravaju u svoju moć i u istinitost 'programa'. S tim vas konstantno uvjeravaju u vašu nemoć, a TV je u vašoj kući zamjena za ikonu koju ste držali na svom zidu. Ova ikona je ikona koja priča i non-stop vam ispira mozak. Ova ikona je razlog zašto danas sjedite zarobljeni u torovima, utjerala vam je strah u kosti zastrašujućom riječju; KORONA.
KORONA je zamijenila Jahovin Gnjev. Cvrc! Lock! Game over.
Rob može biti samo onaj koji povjeruje u svoju NEMOĆ.
PROBUDITE SE!
Znam da pokusavas da isprovociras diskusiju jer je sve zamrelo pa ti dosadno.
Ali napadajuci bibliju, jos vise zamre.
To ti je pogresno. jer napad na bibliju kako i sam vidis nikoga ovde ne boli.
Napadani na neku crkvu ili njeno ucenje, ili nekog velikana crkve, onda si na dobrom putu.
Onda ces dobiti gomilu kandidata sa kojima mozes da pises.
Naravno, trebas i znati kako da napadnes.
Kada bih hteo, ja bih mogao da dignem forum na 1000 posto.
Ali mi ne treba.
To sto pricas, ne treba im biblija za to,da bi ostvarili jedan centar vladanja i Totalitarizam.
Vidis da je jedan ovakav virus dovoljan.
Mi ovde govorimo o tom jendom centru vlade jer nam biblija govori o tome i daje nam upustva kako da to prepoznamo.
Trenutno govorimo o detaljima, ali ti ne razumes tematiku jer nisi upoznat.
I ovde se odvija borba oko otrkivanja tog jednog centra, i sprecava se otkrivanje istina oko toga.
Pogotovo na temi zig zveri.
Taj jedan centar vladanja ce biti politicko religozan.
Kombinacija.
Ne kao do sada, samo politicki.
Ali ide u tom pravcu.
Poslednja izmena: