Pa stavljamo te ne bez razloga, trubiš po forumu da svi nemaju pojma sem tebe, baš kao što i oni rade. Ego vam preveliki i jednog dana će puknete ko balon.
jeste ja trubim, a ovo sto pisem nije za vas forumase, nego zbog mog ega, predubedjeni sale koji misli da sam ja folirant, nadje mi opravdanje, kriv je mog ego
pitam da li imas ``pecat`` (blagoslov) da propovedas o Otkrivenju. Da se izjasnjavas kao Pravoslavan, ne bih to ni pitao.
pobrkali ste vi loncice, ti prvi
1. ja se izjasnjavam kao pravoslavan
2. sa denominacijama sasvom lepo izlazis na kraj argumentacijom, i lepo je videti kada argmentujes i jovanu prezviteru - zasto i meni lepo ne argumentuejs na konkretna pitanja, nego postajes lican, trazis mi potvrde, overe, pecate? samo pokazujes da nemas argumentaciju protiv mene na osnovu onoga sto pisem, pa onda trazis svu mogucu drugu... ti sad mozes da izmisljas sta god hoces, mozda nekog ubedis i da nisam krsten.... pazi koji si ti mozak - nikom drugom ne treba blagoslov da ''propoveda'' na forumu, a meni samo treba? -alal ti argumentacia i diskutovanje
ja tacno znam kako tvoj mozak radi
- ako je ovaj u pravu, jujuju, bruka, to ne moze biti
- a ja te pitam, - jel istina, sta kazes na argumente, pusti sad jel bruka, DA LI JE ISTINA, to te ptam, ne zanima me jel bruka
- a ti kazees, nije istina jer je sramota, sramota bi bila da je car go - iz bajke o carevom novom odelu.
- i onda, ti se predubedis da bih ja da brukam druge, a da sam sam bruka, i onda umesto da diskutujes ti gledas da me osudis - jel, predubedio si se da ja sudim, pa da me preduhitris
meni nije cilj niti da se iko bruka, niti osudi, SAMO ISTINA u celoj prioci - eto pa ako mi ne verujes, onda nista ne mogu, argumentuj, ili nemoj ni da diskutujemo, vec me brisi, i potpis mi obrisi... a ja cu da trazim drugo mesto, ili drugi jezik [english], ili...