markons82
Elita
- Poruka
- 21.279
Ako ti se svidi pokusaj nesto, barem poznanstvo.Auu, a šta ako mi se svidi?Šalim se. Probaću prvo tvoj predlog da započnem priču o prostitutkama. Interesuje me sada ta reakcija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ti se svidi pokusaj nesto, barem poznanstvo.Auu, a šta ako mi se svidi?Šalim se. Probaću prvo tvoj predlog da započnem priču o prostitutkama. Interesuje me sada ta reakcija.
To će onda značiti da sam ista kao on. Ne želim to. Ako se razvedem, onda ću se upoznavatiAko ti se svidi pokusaj nesto, barem poznanstvo.
Mislim da si pogrešio što si ovde ušao. Na drugom mestu su teme za loš humor. Potraži se tamo.Marko nes iebat
Hoces da kazes da nema vremena za hebuckanje od 20 minuta 2 put sedmicno? Kakav ti je to brak brate. To nije brak. Da nije ona fora, nema on vremena da mi pruza toliko paznje kao pre decd, pa nemam ja vremena za seks? Hebes takav seks ako ti daje da bi ti dala. Nego sta, nego varaj.Vidi se da nemas decu niti zenu. Brak I veza je kompromis gde razne stvari koji si mogao ranije da radis sada tesko mozes, pogotovo kada deca dodju.
Uuu tvoj je super evo i muza animiras njime uspesnoMislim da si pogrešio što si ovde ušao. Na drugom mestu su teme za loš humor. Potraži se tamo.
Vidim da ti je cilj provociranje, a ni sa čim nisi izazvan. Ne volim takve ljude. Ovim završavam komentare upućene tebi. Sve najbolje.Uuu tvoj je super evo i muza animiras njime uspesno
Ne volim nego bi ti da ti se ide niz dlaku,pa kad ne dobijes hranu ega onda na svaki nacin gledas da prekinesVidim da ti je cilj provociranje, a ni sa čim nisi izazvan. Ne volim takve ljude. Ovim završavam komentare upućene tebi. Sve najbolje.
Ja odavno a ti jos nevinMarko nes iebat
Ko govori samo o seksu?Hoces da kazes da nema vremena za hebuckanje od 20 minuta 2 put sedmicno? Kakav ti je to brak brate. To nije brak. Da nije ona fora, nema on vremena da mi pruza toliko paznje kao pre decd, pa nemam ja vremena za seks? Hebes takav seks ako ti daje da bi ti dala. Nego sta, nego varaj.
Nece, vec si rekla da ne. Dobijas paznju. Poznanstvo nije prevara, vec neko za razgovor...To će onda značiti da sam ista kao on. Ne želim to. Ako se razvedem, onda ću se upoznavati![]()
Ja govorim samo o seksu. Ja uvek govorim u seksualnom kontekstu.Ko govori samo o seksu?
Ako trazis samo seks onda ti je zivot jako prazan. Svako moze da ****, za to nije potrebna konekcija niti vreme/trud a ***** brak koji se svodi samo na sexJa govorim samo o seksu. Ja uvek govorim u seksualnom kontekstu.
Jednostavno si mu dosadila.Bas to i mene zanima. Zasto ga je sramota da to sto zeli trazi od mene, a zna da bih pristala? Jedino ako nije u pitanju bas nesto ekstremno, nesto sto nije za suprugu. Ne znam ni sama vise. Iskreno, posle nekoliko dana preispitivanja same sebe, osecaja krivice, nespavanja, nervoze, vise mi nije ni bitno. Neka radi sta hoce.