U dobroj meri se slažem sa iznešenim. Medjutim, šta je to na šta aludira sam tekst. On govori da je sa naučne strane dokazana prevara, dakle u ovom slučaju nije u pitanju neko je rekao, dakle sada ima i naučnu težinu koja je iznešena. A zašto je to bitno. Jer atiezam se čvrsdto drži darvinizma, čak ni ne same evolucije, jer ona postoji, postoji i kao nauka, ali darvinizam je samo teorija o evoluciji koju je ateizam prihvatio poput hrišćanina sveto pismo. Dok sada sa naučne strane je osporen sam darvinizam. A ono što je još gore, osporeni darvinizam se izučava u školama. Opasnost je upravo u tome, što se u školam aizučava i prihvata upravo ono za šta je nauka rekla da je prevara.
Ne valja takva isključivost...
Prvo,Darvinizam kao kovanicu su skovali katolici I to liči na etiketiranje koje primitivne svesti lako prihvataju...
Drugo,Teorija evolucije je inovirana I potkrepljena I arheološki,antropološki,forenzički,genoološki, teorija
kracije nema takve nauke za sobom...Za mene ona nije time manje verodostojna jer vera I treba da se pruža
gde još znanje nije popalilo reflektore!
A svakako da postoji razvoj.ali I dekadencija vrsta,naročito pod spoljnim uticajima koji se menjaju...Što ne objašnjava
I sam nastanak života I vrsta uopšte!
Recimo,jedno banalno pitanje:zašto život nije nastao u samo jednoj formi već u mnoštvu?!
I šta je taj život koji tinja u nama I pokreće nas? Energija? Početna energija? Ni kreacionisti ni evolucionisti,zasad ,nemaju
valjan odgovor na takva krajnja pitanja pitanja! A matematički,kad nema graničnih vrednosti nema ni integralne primitivne
funkcije!
Pre će biti da matematički I logički ni teorija evolucije ni kreacionistička teorija nisu kompletne teorije I čak ne zaslužuju taj
naziv-pravilno bi ih bilo nazvati samo hipotezama o nastanku I razvoju živih bića naše planete!