Otkrijte naziv serije, emisije, filma...

• Začetnik teme Začetnik teme darla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Help.. pokusavam odavnoo da se sjetim naziva crtanog filma.. ugl znam da se radi o neke dvije nedefinisane zivotinje... bijele su, mene podsjecaju na mumijeve.. kad pricaju mumlaju da ih se nista ne razumije tj. ne pricaju uopste ljudskim jezikom mislim da su emitovane na tv-u nekad kad i graškograd .. :/

mislim da se crtani zove Wumi ili Wummi - legendarno! Obozavao sam ovaj crtac kad sam bio klinac :)

Nazalost na youtube-u ima samo par epizoda, nisam uspio da nadjem vise...

Da li neko zna kako se zove crtana decija obrazovna serija koja se pustala devedesetih na rts-u na kojoj neka vila nalik na koru od banane putuje kroz vreme na razne znacajne dogadjaje? Gledam ove nove crtane filmove i razmisljam se... nije ni cudo sto deca sve cesce izrastaju u debile kada gledaju debilozne crtane filmove. Nekada su crtani filmovi imali i svrhu edukacije za decu.

Ako neko moze da mi kaze naziv ove crtane serije bio bih mu zahvalan do neba. Ne zelim da moje dete odrasta na glupim crtacima.

Da li se neko kojim slučajem seća nemačke serije (mini serije?) s početka osamdesetih koja se bavila usponom i padom neke nemačke vladarske porodice (ne znam da li je u pitanju istorijska ili namaštana varijanta)?
Vitezovi su u pitanju, oklopi, borbe, intrige oko prestola, onako malo kao Kralj Artur fazon...
Ima li neko ideju kako bi mogao biti naslov? Hvala!

Gledao sam pre godinu dana možda jednu kanadsku seriju. Svaka epizoda traje pod 10 minuta možda. Radnja se uvek odvija u kafeu. Tu je uvek jedan čovek kod kog dolaze drugi ljudi da im on ostvari želje. Ali on im kaže šta prvo moraju da urade da bi im se želja ostvarila (npr. jedna baka je morala da aktivira bombu u restoranu da bi se njen muž spasao tuberkuloze). I slično.
Kao što vidite, znam sve sem naziva serije.

Gledao sam pre godinu dana možda jednu kanadsku seriju. Svaka epizoda traje pod 10 minuta možda. Radnja se uvek odvija u kafeu. Tu je uvek jedan čovek kod kog dolaze drugi ljudi da im on ostvari želje. Ali on im kaže šta prvo moraju da urade da bi im se želja ostvarila (npr. jedna baka je morala da aktivira bombu u restoranu da bi se njen muž spasao tuberkuloze). I slično.

Isla je na Fox Crime, secam je se. Ali imena ne :(

The Booth at the End
http://www.imdb.com/title/tt1554369/

Molim vas da mi odgovorite sto pre ne znam naziv filma evo opis:noc zima to se odvija u sumi ima neka crna auta i crvena ta crna auta ce vijati ovi trojicu ljudi u crvenim autom onda cu se ovi popeti na brdo posmatracu ta crna auta gde ide pa ce im prokuvati tebra auto pomoce im neka zena umesace se neki policajac....... :D :D hvala unapred.. :D

Podseca na Black Cadillac

Zanima me jedna serija od pre 20 godina. Radi se o nekom policajcu sto je imao motor i neko posebno odelo sa kojim je hvatao lopove i sl. Serija je isla na RTS tako negde oko podne ako se nevaram. Odelo je bilo crno, a slem koj je isao na glavu je bio crn, sa belim vrhom (tamo gde bi bila kosa). takodje imao je i neke lasere i sl. andrage.
Hvala!

Zna li iko mozda kako se zove serija, prikazivala se nekada davno na RTRS-u. Samohrani otac, koji ima otkacenog sina, odluci da se kod njih doseli njegova nova zena sa cerkom. Serija je super otkacena i smjesna, jer njegov sin je ljencuga, a njena cerka misli da je uspjesna plesacica. I taj njegov sin ima najboljeg druga koji radi u prodavnici.

Back