Otkrijte naziv serije, emisije, filma...

• Začetnik teme Začetnik teme darla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pade mi na pamet jedna serija, bila je na Palmi oko 7 uveče. Elem, neka žena ode kod neke gatare i u kartama joj ispadne da će da umre. Kasnije upada u bazen i davi se, pa vidimo kako njen duh prolazi kroz tunel svetlosti i pored nekih silueta/senki. Neki lik je izvlači iz bazena i uspe da je reanimira, ali posle joj se dešavaju svakakve nesreće, da bi se ispostavilo da će biti u životnoj opasnosti onoliko puta pored koliko je silueta prošla u tom "tunelu". Baš ne mogu da se setim konkretnijeg zapleta :s

Koleginica mi vec danima prica o nekoj seriji,koja se davala na nekoj bosanskoj televiziji(ona je iz Foce)...Kaze,ima neka Rouz i neka Pejton,njih dve su drugarice,a Rouzin otac je valjda gradonacelnik i nekada davno je bio sa Pejtoninom mamom,i tek kasnije njih dve saznaju da su sestre.A taj Rouzin otac je imao i aferu sa nekom novinarkom,svaler,i tako...Ako neko zna?:-)

Kao mala gledala sam crtac mislim da je bio na cartoon networku ili tako nesto...
Uglavnom rec je o tome da one demonske figure sa gothic katedrala ozive tj otkamene se, u toku noci i rokaju,
ne znam sta, ne znam koga, ne znam zasto, al' rokaju(bilo je na engleskom, a ja sam znala tada samo HAJ da kazem...)
Taj neki glavni baja je opasan strasan za malo dete kao sto sam ja bila i misicav,
on ima i neku trebu tu ona je super zgodna djavolica, a ima i tunjavih tih figura...

Gledala sam bas davno,serija od nekih desetak epizoda,za vreme 2sv rata,glavnoj junakinji ubijaju roditelje,barem mislim,brata i sestru odvode u drugom pravcu,ona je bila najstarija,pa brat i najmladja sestra,kamion u kojem je bila ona koji je trebalo da je odvede u logor napadaju clanovi otpora i spasu je,ne secam se gde je bila za vreme rata,posle rata odlazi u Pariz? i tamo upoznaje nekog fotogafa i on od nje napravi slavnu licnost,a za to vreme ona trazi brata i sestru,brata nalazi u nekom sanatorijumu gde se leci od nespavanja.Kao poznata licnost stekla je neprijatelje jedan od tih neprijatelja je i nemacki oficir koji je razdvojio od porodice.

film koji je prikazivan na 3 kanalu 90 ih godina .radnja filma mlada Meksikanka radi kod zubara nema boravisnu vizu uvece igra u nocnom klubu pod maskom zaplet pocinje kada zubar njen gazda poverava njoj na cuvanje vilu i kola dok ide na odmor.Ona na semaforu upoznaje mladica koji sa njom zivi u toj kuci i dolazi im mafija i njegovi roditelji.Na kraju filma ona dobija vizu

Јел зна неко можда која је серија јуче била у ово време чини ми се (око 9 почела) на РТС-у 2(ваљда ).нешто са Римљанима у Шпанији,шпанска серија иначе.Не могу да је нађем у Тв распоредима на интернету,нисам сигуран како се зове(можда Хиспанија,али стварно нисам сигуран) а вечерас је нису пустили у исто време.Ако неко зна која је серија у питању и кад је иначе приказују нека ми каже молим вас . Вероватно је пуштају тек од скоро јер је онобила друга епизода ваљда Хвала унапред!!!

Јел зна неко можда која је серија јуче била у ово време чини ми се (око 9 почела) на РТС-у 2(ваљда ).нешто са Римљанима у Шпанији,шпанска серија иначе.Не могу да је нађем у Тв распоредима на интернету,нисам сигуран како се зове(можда Хиспанија,али стварно нисам сигуран) а вечерас је нису пустили у исто време.Ако неко зна која је серија у питању и кад је иначе приказују нека ми каже молим вас . Вероватно је пуштају тек од скоро јер је онобила друга епизода ваљда Хвала унапред!!!

Hispania, la leyenda
(2010-2012)?

Da li neko zna kako se zove serija koja se prikazivala u Srbiji a nisam siguran na kojoj tv,mislim da je RTS1?Čini mi se da je portugalska serija u pitanju,ne znam radnju serije ali sam je povremeno gledao!Junakinja serije je extra crnka,ravna kosa do ramena a usne pune!!!Prelepa devojka!!!Prikazivana u dnevnim terminima, radnim danom otprilike oko 2002, 2003, 2004 ili 2005?Unapred zahvalan!!! ;)

И тражим и тражим и никако да нађем ту серију португалску са том девојком у , чини ми се, главној улози!!!А девојка је предивна!!!Чини ми се да је португалска!!!Од 2000 до 2004 , тј. у том времену је приказивана ( наравно не све 4 године него колико епизода је било а не могу да се сетим тачне године)!!!Црна коса равна, до рамена,усне пуне, прелепа девојка!!!Можда је у питању нека драма!!!Углавном, дневни термин приказивања, чини ми се на РТС!!!Можда грешим!!!

Potreban mi je naziv verovatno Meksicke serije koje se davala pre nekih 10+ god. kod nas, na TV Kosava ili RTS 3.
Jedino sta znam jeste da je glavna glumica bila medicinska sestra koja je bila zaljubljena u doktora, dok se glavni negativac zvao na O, nesto poput Ozgul (i imao je zalizanu frizuru).
Takodje ta glavna glumica je imala da li gornju ili donju usnu malo deblju, bilo je ocito za videti na ekranu.

Back