Otkrijte naziv serije, emisije, filma...

• Začetnik teme Začetnik teme darla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
da li neko zna naziv ove serije, prikazivala se 2006 ili 2007 na tv mislim da je na b92
uglavnom, radi se o porodici koji su kuvari i imaju dva sina ili tri, uglavnom jedan od njih je kidnapovan od strane mafijasa koji su namestili nesrecu da izgleda da je umro, kidnapovali su ga da bi se ozenio njihovom cerkom koja tvrdi da je on otac, a drugo sin se zaljubljuje u devojku svog brata..onda taj kidnapovani sin uspe da pobegne i vraca se kuci...ne znam kraj i bas bih volela da je ponovo pogledam, pa ako neko zna neka mi se javi sto pre, hvala unapred :)

Ima mesec dana kako razmisljam o jednoj seriji, potrosila sam sate da bi je nasla na internetu i nemam uspeha :besna:
Seriju sam gledala davno. Radnja se odvija tokom olujne noci kada se u toku crkvene sluzbe na vratima pojavljuje misteriozni covek :evil: u dugom crnom mantilu sa sesirom na glavi i stapom u ruci koji ima djavolju glavu na vrhu. Covek ucenjuje mestane da mu daju jedno dete.
Posle duge rasprave mestani daju decaka i covek odlazi. Nekoliko godina kasnije otac od decaka prepoznaje sina na ulici ali svata da to vise nije obican decak :evil: vec da ga je misteriozni covek uzeo pod svoje.
Mnogo me zanima kako se zove serija ako neko zna ili se bar seca necega u vezi ove serije neka mi javi.
Unapred hvala :D

U pitanju je serija"oluja veka" koja je pre vie godina emitovana na rts.Nema je nigde jer sam je i ja trazio,inace je odlicna.U pitanju je,ako se dobro secam,serija od 3.epizode sa po 90.minuta.Voleo bih kada bi je neka tv opet emitovala ili ako neko zna gde moza da se nadje na netu neka nam javi

Da li neko zna kako se zove u originalu spanska telenovela koja se emitovala na Kosavi, cini mi se... To je neka serija na foru ,,Judine zene'' Radi se o neke tri sestre bliznakinje, jedna od njih se zove Anastasija... i desavaju se neka ubistva nesto skroz konfuzno. Mislim da su je na Kosavi preveli kao ,,Monah'', ali pod tim imenom ne mogu nigde da nadjem podatke o seriji. Help! Please! :D

Hteo bih da vas zamolim u vezi pronalaženja filma koji se emitovao na tv happy posle ponoći oko 2 ujutro 14.01.2013.!!!Reč je o trileru: neka žena sanja snove o nekom tipu i treba da ga pronađe na osnovu tih snova,ima sukob sa mužem ,a taj tip koga ona sanja i on sanja nju i oni se posle sretnu u nekoj kući…On joj u snu preda neki ključ!!!Ona odlazi kod neke proročice koja joj pomaže da ga pronađe itd. Ako je neko gledao prepoznaće film po opisu sigurno!!!Da li mi neko od vas može pomoći da saznam naziv tog filma?????

'90tih god na RTS-u, prikazivala se jedna americka"krimi"serija u kojoj glumi, cini mi se i Billy Bob Thorton. Radi se o jednoj plavoj devojci,koja nestaje, policija kroz celu seriju traga za njom, ali je ne pronalazi, a kroz celu seriju se desavaju cudne i neobjasnjive stvari. Jako popularna serija... Da li neko mozda zna naziv? Muzika za seriju je bila jako karakteristicna, a melodija se i sada cesto koristi u reklamama, emisijama i sl.

E ovako, morao sam se registrovat ovde samo da bih pokusao saznat naziv serije koju sam gledao pre jedno desetak godina, mozda je to bilo 2001. godine i radnja se odvija na nekom ostrvu, mislim da je naziv imao veze sa OSTRVOM LJUBAVI ali nikako ne mogu da je nadjem? ako neko zna o kojoj se seriji radi neka mi javi ...:(

da li se neko seca bajke ilsa je na rts-davno 2000ili tao nesto....bajka je o jednom misu,koji zivi na selo i jednom odluci da ode u grad popne se u korpu punu povrca koju jedan kocijas nosi u grad,ne mogu bas da se prisetim cele bajke,ali scam se jos i da je odseo u jednoj kucici gde je gdj-hanka cistila tu kucicu,a kucica je kucica u kojoj je lutka zivela...pa ako se neko priseti bajke predivna je a nikako ne uspevam da je pronadjem nigde...to je bilo onda kada se emitovao i blinki bill i ostali divni crtaci:D

Back