- Poruka
- 16.741
*BILJA*:U dobri cas, Sandrina
Krecem u akciju, dogorelo je do nokata,ili sto bi neke "demokrate" rekle- do NOKTIJU![]()
Paz' samo da te ne nafataju...i samo napred. :wink:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
*BILJA*:U dobri cas, Sandrina
Krecem u akciju, dogorelo je do nokata,ili sto bi neke "demokrate" rekle- do NOKTIJU![]()
O, hvala, ne boj se za me, dok mene nafataju, onog (u snu se ne snio) nece biti, ali, ja podvlacim, iz CISTOG MILOSRDJASANDRINAbg:Paz' samo da te ne nafataju...i samo napred. :wink:![]()
*BILJA*:O, hvala, ne boj se za me, dok mene nafataju, onog (u snu se ne snio) nece biti, ali, ja podvlacim, iz CISTOG MILOSRDJA![]()
Ali, da ne kvarim temu........i izvinjenje zbog male digresije![]()
Dikan:CPC nije nikakva crkva. Čine ja rasčinjeni sveštenici iz srpske, ruske.... koji su izgubili
pravo na poziv zbog malverzacija novcem i ko zna kakvih gluposti. Na neke od tih ljudi je i
Carigradski patrijarh bacio prokletstvo. Ne priznaje je ni jedna druga pomesna pravoslavna crkva.
Oni nemaju nikakve veze sa crkvenim pravom i kanonom. Ne može se neki šljam koji se registruje
kao nevladina organizacija da sebe smatra crkvom niti se s njima sme razgovarati.
Ako Crnogorci hoće autokefaliju moraju je zatražiti po kanonu od SPC i ostalih.
Ali to moraju uraditi legalni sveštenici i vladike a ne grupa kriminalaca.
''Vernici'' CPC su uglavnom bivši komunisti, sadašnji crnogorski nacionalisti.
Ovi ''vernici'' mahom negiraju postojanje Boga, ali podržavaju CPC.
naravno,kad bugari tvrde da su makedonci bugarsko pleme.Grof Ostroški:Tipičan primer je Makedonska pravoslavna crkva, ni Bugari je ne prihvataju šta ćeš više, za pismene i mudre, dovoljno jasno...
Dikan:CPC nije nikakva crkva. Čine ja rasčinjeni sveštenici iz srpske, ruske.... koji su izgubili
pravo na poziv zbog malverzacija novcem i ko zna kakvih gluposti. Na neke od tih ljudi je i
Carigradski patrijarh bacio prokletstvo. Ne priznaje je ni jedna druga pomesna pravoslavna crkva.
Oni nemaju nikakve veze sa crkvenim pravom i kanonom. Ne može se neki šljam koji se registruje
kao nevladina organizacija da sebe smatra crkvom niti se s njima sme razgovarati.
Ako Crnogorci hoće autokefaliju moraju je zatražiti po kanonu od SPC i ostalih.
Ali to moraju uraditi legalni sveštenici i vladike a ne grupa kriminalaca.
''Vernici'' CPC su uglavnom bivši komunisti, sadašnji crnogorski nacionalisti.
Ovi ''vernici'' mahom negiraju postojanje Boga, ali podržavaju CPC.
jomini:Tema nije bila o tebi.
da li to trebaju zatraziti svestenici???Dikan:Ako Crnogorci hoće autokefaliju moraju je zatražiti po kanonu od SPC i ostalih.
aha evo odgovora, a te svestenike mora priznati SPC inace molba ne vaziAli to moraju uraditi legalni sveštenici i vladike a ne grupa kriminalaca.
.
adem_ks:da li to trebaju zatraziti svestenici???
aha evo odgovora, a te svestenike mora priznati SPC inace molba ne vaziznaci....