aleksije radicevic
Poznat
- Poruka
- 8.051
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kazu troduplo, nece da im se isplacuju dnevnice preko posrednika nego direktno.Ćaci poskupeli!!!
Sviro kraj sa topom pa napravio vece sranje.Otkazao je jer je posle 15.3. kako je sam rekao FAJRONT.
A gde sam ja pumpaj napisala koje godine ce bude slavlje hahaNema.
Prc.
Sviro kraj sa topom pa napravio vece sranje.
Ko Vucevic o polasku u skolu I TACKA kad ono prc.
...
Auuuuu...torski osvrt na otkazivanje skupa...
Šta je ovo bilo...
Mozda Nepalci u štrajku pa nece da voze buseve 28.03.?
Otkazan najveci S.N.Skup u istoriji Univerzuma 28.03.2025 ?
Što znači... Šarović ostaje bez Oskara za najbolji snimak sa tog skupa...?
...
Da li je zbilja otkazan? Ili je patka kako im studenti ne bi uzvratili i blokirali puteve, pruge, autobuse kao oni njima prugu i prevoz......
Auuuuu...torski osvrt na otkazivanje skupa...
Šta je ovo bilo...
Mozda Nepalci u štrajku pa nece da voze buseve 28.03.?
Otkazan najveci S.N.Skup u istoriji Univerzuma 28.03.2025 ?
Što znači... Šarović ostaje bez Oskara za najbolji snimak sa tog skupa...?
...
Sada studenti imaju pravo da blokiraju puteve, pruge, autobuse kada je skup SNS-a.Da li je zbilja otkazan? Ili je patka kako im studenti ne bi uzvratili i blokirali puteve, pruge, autobuse kao oni njima prugu i prevoz...
Preuzeo je mnogo stvari da radi, pa ne stiže. Piše knjigu o tome kako je srušio obojenu revoluciiju. pa nikako da nađe slobodno vreme za miting. A tu su i redovne aktivnosti, kao što je svakodnevno gostovanje na televizijama.Dugo najavljivani najveći skup u istoriji Srbije koji je trebalo da se održi 28.03. i gde se očekivalo da se okupi oko 5 miliona ljudi je odložen.
Zašto je Vučić ponovo slagao i razočarao sve svoje Ćacijevce koji su danima pakovali rančeve, spremali sendviče i radovali se tom veličanstvenom danu?
https://nova.rs/vesti/politika/definitivno-odlozen-vucicev-najveci-skup-u-istoriji/
A i hale po coskovima budu prazne, a ostatak napune penzosi.Nece vise biti velikog skupa SNS-a kao sto sam i rekao. Mozda eventualno pokusa jos jedan kao zadnji trzaj ali jako tesko.
Od sada samo hale, udzerice, mala mesta, dvorane itd.