Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 63.513
Nece, srecom (ili nazalost, jer sve ima svoju pozovotnu i negativmu stranu), doslo je "vreme raspleta".Србија ће бити кандидат 40 година. Штап и шаргарепа.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nece, srecom (ili nazalost, jer sve ima svoju pozovotnu i negativmu stranu), doslo je "vreme raspleta".Србија ће бити кандидат 40 година. Штап и шаргарепа.
С том разликом да су Руси за првог нацисти а за другог комунисти.
znam de ide zg zenskaRazmisli gdje cijela gay populacija iz Zg vikendom ide u provod?
stigla mala?znam de ide zg zenska
za ove tvoje malo marim![]()
Jos jedan od dokaza da iza svakog okupljanja stoji sluzba.
A tek sto je sluzba puna pederaJos jedan od dokaza da iza svakog okupljanja stoji sluzba.
Upregnu najgori sljam da organizuje okupljanja i onda Vozd na konferencijama moze da ‚‚poentira‚‚kako je organizator osudjivan za nasilje,kako je svestenik rascinjen,kako pedofil demonstrira protiv pedera itd.
Nzm da li su puni pedera,ali je vise nego ocigledno da ovo sluzi za zamajavanje naroda.A tek sto je sluzba puna pedera![]()
stiglastigla mala?![]()
gej li si???Nista nije otkazano.
Vas jedino moze nevreme i kisa da spasi.
Nisam, sto pitas? Ja samo volim nervirati male Ruse,.gej li si???
bolje da ne dođe do sukoba..Nisam, sto pitas? Ja samo volim nervirati male Ruse,.
Od sukoba nema nista.bolje da ne dođe do sukoba..
Литија је била против содомије којој си се ти одао. Православни српски народ је јасно ставио до знања шта мисли о вама еуропским мужеложницима!Која болешчина... у Србији после ковида, реално лудница и психијатрија треба по улицама да прави ординације...
Ова литија је била подршка Путину и ништа више... то је сада јасно као дан...
Онај луди Никанор је потпуно показао своје удбашко лицемерје и стићи ће њега Божја казна још у овом веку
Ovo je odlican primer razlike izmedju nekoga ko je gej i pedercine u liku ovog mamlaza Ostojica koji se nesto non stop cereka.
Vinjak Ostoja je legenda.Ovo je odlican primer razlike izmedju nekoga ko je gej i pedercine u liku ovog mamlaza Ostojica koji se nesto non stop cereka.
Miletic i Glisic korektni.
a na prajdu su sve neosudjivana lica humane proslosti i cistih ko suza biografija
pola onih sto smo ih gledali po evropi imaju dosije ko ruka, dovoljno da ih vidis, dadoh link za 4 pedofila iz san franciska gej udruzenja
rece scenrista u onoj finoj liberelanoj zapadnoj sprdacini koja najbolje oslikava taj milje sex sloboda u usa do cega dovedu
a zove se svi ste pratili 2 ipo muskarca, kaze neko, onoj lezbi, carlijevoj cerki, tebi prajd sluzi samo da navatas neku novu
a ona samo sto se na preksrti i rece fala prajdu za to![]()