P
pasuljsko rebarce
Gost
sto?Nista nije otkazano.
Vas jedino moze nevreme i kisa da spasi.
jaki pedderi se plase kise?
nabildovani se boje nekoliko kapljica da se ne skvase?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto?Nista nije otkazano.
Vas jedino moze nevreme i kisa da spasi.
Nisam, sto pitas? Ja samo volim nervirati male Ruse,.
u koga ces da pucas?Ladno ću kao hetero da idem na prajd, Naoružan
Ti beše voliš Drag ShowsLadno ću kao hetero da idem na prajd, Naoružan
Ne smetaju mi, nikog ne dirajuTi beše voliš Drag Shows
Tako da se možeš podvesti pod Queer radni narod
Dobro ne znam baš za radni
U agresivneu koga ces da pucas?
Dobijem ti jutros notifikaciju da je Marlon nešto piso, i odmah znam da sadrži emotikone koji se valjaju po patosuSta ovaj propali gastoz muche?
u desnicare?U agresivne
SRJ ponovo glumata otvoreno društvo, gde se debatuje na TV
Ako krenu da biju ljude nisu ništa osim budala. U takve, bez zadrške pa ko kogau desnicare?
Ostojic je “mučki provokator” koji glumi ludilo u studiju i nekom se kao podsmeva, sto su maniri lokalnog seljačićaVinjak Ostoja je legenda.
Ugostio dve budale![]()
Regime TV .... Priklonio se djavolu.Ostojic je “mučki provokator” koji glumi ludilo u studiju i nekom se kao podsmeva, sto su maniri lokalnog seljačića![]()
Inace je kadar za trojku na CNNu, izmedju Lemona i Kupera.Regime TV .... Priklonio se djavolu.
Bitno je da ces ti biti yeben, a za ostalo ce mo lako.Ovaj Beogradski prajd će oboriti sve rekorde po brojnosti u ovom dijelu Europe.
Nebitan sam ja kao i ti.....ali 10% Beogradske populacije koja se boji izraziti svoje sexualno opredjeljenje je bitno.....a krkanlum koji je šljegao u Beograd oduzima im to civilizacijsko pravo.Bitno je da ces ti biti yeben, a za ostalo ce mo lako.![]()
Шта 10%? Молим те докле те лажи више...Хоћеш да кажеш да ако знам 1000 људи на пример да су 100 њих гејови...хаха нема шансе...чак ни близу...Nebitan sam ja kao i ti.....ali 10% Beogradske populacije koja se boji izraziti svoje sexualno opredjeljenje je bitno.....a krkanlum koji je šljegao u Beograd oduzima im to civilizacijsko pravo.
Iznenadit ćeš se kad to profunkcionira kod vas.Шта 10%? Молим те докле те лажи више...Хоћеш да кажеш да ако знам 1000 људи на пример да су 100 њих гејови...хаха нема шансе...чак ни близу...