- Poruka
- 30.507
Taj više voli miris vazelina ...Muslimanima je tamjan uvek smetao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj više voli miris vazelina ...Muslimanima je tamjan uvek smetao.
Dzaba, Srbijanci to ne mogu da skontaju. Jedno 70% to ne konta...kako i dalje zamlacivati narod
posle kosovskih tablica ..sada je udarna vest Prajd..na svim vestima non stop i u ostalim medijima
Hteli su da dođu na svoju paradu.Cro botovi ‚‚placu‚‚na forumu zbog otkazanog prajda u Beogradu.
![]()
a na prajdu su sve neosudjivana lica humane proslosti i cistih ko suza biografija
Хех...назвао си ме нацистом и тај пост ти лајковао Љотићевац...о чему се ту ради?Ништа нетачно.
И то не за Русе, већ за руске фашисте који су сада тамо на власти.
Иначе продавање руског нацизма је најуноснији бизнис у Србији.
Нацисто.
Ja sam vec sve gologuzane i gologuzanke pozvao da dodju proparadirati Zagrebom, ako ih vec Beograd nece.Cro botovi ‚‚placu‚‚na forumu zbog otkazanog prajda u Beogradu.
![]()
Super vama oni i pripadaju. Slobodno ih pozovite da okače duginu zastavu oko spomenika Franje Tuđmana.Ja sam vec sve gologuzane i gologuzanke pozvao da dodju proparadirati Zagrebom, ako ih vec Beograd nece.
Која болешчина... у Србији после ковида, реално лудница и психијатрија треба по улицама да прави ординације...
Svjesno ili nesvjesno pozvao si 10% Beograđana u Zg.Ja sam vec sve gologuzane i gologuzanke pozvao da dodju proparadirati Zagrebom, ako ih vec Beograd nece.
imas dve nule viskaSvjesno ili nesvjesno pozvao si 10% Beograđana u Zg.![]()
pardon... jednu viska i jednu manjkaSvjesno ili nesvjesno pozvao si 10% Beograđana u Zg.![]()
imas dve nule viska
Razmisli gdje cijela gay populacija iz Zg vikendom ide u provod?pardon... jednu viska i jednu manjka![]()