- Poruka
- 51.813
o koliko konkretno cm pricamo ?
u erekciji 7- 8 - 9 - 10 cm ili manji ...
Hvala
u erekciji 7- 8 - 9 - 10 cm ili manji ...

Hvala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne pričamo uopšte,ne daju da se diskusija razvije,brišu mi postove![]()
ja da sam zensko, ne bi mogao postovati kao partnera nekog sa malim penisom, musko nekako treba da bude musko
ne znam, meni je svaka vadzajna dobra, pa i ona dje sam mogo metnuti cijelu ruku)))
pa ne mogu to da odgovorim jer nisam zensko, a i slabo poznajem kako zene funkcionisu, nisam se pretjerano trudio ni da shvatim. tesko je i sebe shvatiti a gdje cu tek zene...)) zivis, zelis dobro, pa sta bude
Kako ga nema da ti odgovori evo pokušacu ja pa neka me ispravei stvarno ne das svoj sud koja je to minimalna duzina u cm po tvom misljenju da bude kategorija "malac"
a gde vas više uzbuđuje na ulazu ili na kraju hodnika?Kako ga nema da ti odgovori evo pokušacu ja pa neka me isprave
"malac" je valjda onaj od 10 cm i manje i mislim da malcima ni tehnika ne pomaže..
vizuelno vas pali velika čuna, ali ja sam iz pouzdanih izvora čuoZanimljivo bi bilo i mišljenje mušakaraca na ovu temu..da li važi ono nema veze što je mali ako je dobar tehničar![]()
ma cista laz...samo se tjesimo tako..Zanimljivo bi bilo i mišljenje mušakaraca na ovu temu..da li važi ono nema veze što je mali ako je dobar tehničar![]()
Jesam, i zašto BiH ponavljala?Žene, da li ste ikada bile u situaciji da budete sa nekim kome je stvarno mali
Pa bilo mi je ono iskreno ali najiskrenije smešno, da mi ne vidi da se smejem, ja kleknem i uzmem GA palcem i kažiprstom, ljudi moji, to je omanji kornišoni kako ste se ponašale u takvoj situaciji?
Neću o tehniciDa li bi to ponovile?
Samo bez price o tehnici........
To je ono kad si još "beba", pa te on ubedio kako od "sisanja" vremenom postane veći,...kad ono šipak!Neću o tehnicineću to zaboraviti nikada, ali bila sam mlada a svi su znali da smo se smuvali pa nisam raskinula odmah, oko 3 meseca sisanja kornišončića, ne ponovilo se
![]()