Otkaciti frajera zato sto mu je mali

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zbilja neiscrpna tema, beskonacna i neogranicena poput kosmosa, interneta, vagine... imam ja jednu kafansku prijateljicu, regionalni je menadzer lanca ugostiteljskih objekata medju kojima je i onaj u koji najradije svracam, znam je od samih pocetaka njene karijere, od kako je krenula da se uspinje na hijerarhijskoj lestvici firme, i od tad datira njena fobija od toaleta u tom nama omiljenom lokalu, toalet je faktor koji generise njeno permanentno nezadovoljstvo, to je jedna uniseks kabina koju svi koriste, kako osoblje tako i gosti, znaci i ko god bane onako ravno s ulice moze tamo da se olaksa, ali bez obzira na taj javni karakter toaleta ipak smo mi manje vise stalni posetioci najodgovorniji za njegovo koriscenje i neki od nas su uzrok histericnih ispada te moje prijateljice, obicno to ovako ide: "WC solja zapisana sa svih strana, lokva i ispred i iza nje, pa koliki su vam to k-cevi kad ili prebacujete ili ne dobacujete, ima li ovde neko sa normalnim k-cem koji moze da potrefi solju". Dakle tu je i taj aspekt prakticnosti, funkcionalnosti, nevezano od zenskih projekcija penisa u krevetu i oko njega.

images (13).jpeg

Dugo nisam bio na krsti i sad slučajno svratih.Naletim na ovu temu.
A jeste glupa majko mila :lol:
Dodje mi da otvorim temu jeste li ostavili žensku zbog celulita,struja...ali mrzi me da pišem.A one koje su pisale ovde da jesu ostavile osobu zbog fizičkog nedostatka...blamare teške.

Dugo nisam bio na krsti i sad slučajno svratih.Naletim na ovu temu.
A jeste glupa majko mila :lol:
Dodje mi da otvorim temu jeste li ostavili žensku zbog celulita,struja...ali mrzi me da pišem.A one koje su pisale ovde da jesu ostavile osobu zbog fizičkog nedostatka...blamare teške.

a znaci ima i takvih? grozno. eto kakve su danasnje zene

a oce osmi mart i cvece i bombonjere

bljak

Гледала сам емисију о једном пару. Асексуални обоје. Нешто су дуго били заједно, мислим да су у браку. Секс? као, пробали смо једном, ето да не буде да нисмо. Није нам се допало. И живе заједно без секса. Лепо функционишу. Шта фали... Нашли се двоје сличних.

А што се величине тиче, била је и емисија :lol: о типу који је стварно имао проблем и комплекс. Мислим да му је полни орган чак био нешто и увучен, шта ли. Одржавао је везе чак изненађујуће дуго, без секса. нешто развлачио, одуговлачио... а ни те његове нису очито биле нарочито расположене чим им није сметало. Углавном, ишао је на неку операцију, после не знам шта је било:)

Back