Zbilja neiscrpna tema, beskonacna i neogranicena poput kosmosa, interneta, vagine... imam ja jednu kafansku prijateljicu, regionalni je menadzer lanca ugostiteljskih objekata medju kojima je i onaj u koji najradije svracam, znam je od samih pocetaka njene karijere, od kako je krenula da se uspinje na hijerarhijskoj lestvici firme, i od tad datira njena fobija od toaleta u tom nama omiljenom lokalu, toalet je faktor koji generise njeno permanentno nezadovoljstvo, to je jedna uniseks kabina koju svi koriste, kako osoblje tako i gosti, znaci i ko god bane onako ravno s ulice moze tamo da se olaksa, ali bez obzira na taj javni karakter toaleta ipak smo mi manje vise stalni posetioci najodgovorniji za njegovo koriscenje i neki od nas su uzrok histericnih ispada te moje prijateljice, obicno to ovako ide: "WC solja zapisana sa svih strana, lokva i ispred i iza nje, pa koliki su vam to k-cevi kad ili prebacujete ili ne dobacujete, ima li ovde neko sa normalnim k-cem koji moze da potrefi solju". Dakle tu je i taj aspekt prakticnosti, funkcionalnosti, nevezano od zenskih projekcija penisa u krevetu i oko njega.