"Otisak" nedelje

gost 270414

Veoma poznat
Poruka
13.578
E dragi moji Forumaši,

interesantno bi bilo da svako iznese koji ga je politički događaj ili vest dojmila tokom nedelje. Bilo u svetu, ili u zemlji. :D

...............

Dragi forumasi,
neka ovo bude tema na kojoj necemo previse diskutovati o dogadjajima (jer o njima verovatno vec postoje teme), vec predlagati (i obrazloziti zasto) politicki dogadjaj koji je ostavio najjaci utisak na vas, u toku tekuce sedmice.
U nedelju bi se, od navedenih dogadjaja, glasalo za naj dogadjaj, koji bi bio proglasen nedeljom uvece. Od ponedeljka idemo u nove predloge.

Moderacija

Poslednja izmena od moderatora:
Evo da ja počnem,

mene je iznenadilo apsolutne laži Amerikanaca:

Bauk Kosova kočnica bombama za Siriju

http://www.novosti.rs/vesti/planeta...li-uz-dogovor-s-EU-i-Rusima-u-Siriji-smo-sami

1-sirija-0_620x0.jpg

1. Milošević nije bio komunista, već Socijalista.

2. Nije rušena Jugoslavija zbog Miloševića, Miloševićevog komunizma.

3. Najsmešnije mi je to da tvrde da je Rusija odobrila i izglasala da se Srbija bombarduje.

ITD....

Ne mogu da podnesem političare koji se svi redom gooze da se slikaju sa sportistima i da im kao rešavaju probleme.

Vučić kao bodri reprezentativce fudbala ?! A mi smo od fudbala daleko ko od Marsa. Pa Toma govedo na utakmici ??? :bljak:

Još jedan biser koji me je dojmio.

U Pančevu u školi Sveti Sava počelo održavanje nastave na Engleskom jeziku. :dash:

Nesto najpametnije sto sam saznao da je neko uradio u skolstvu. Deca u okviru osnovnog obrazovanja sticu mogucost da komuniciraju sa celim svetom. Engleski je internacionalni jezik broj 1. u svetu. To danas svako mora da zna. Nazalost ja sam trubalesku za jezike a solidan u matematici.

Nesumnjivo najznacajniji dogadjaj ove nedelje su izbori u Vrbasu. Dakle znamo da je Srpska napredna stranka osvojila 38 posto glasova, Socijalisticka partija Srbije 23 odsto, Demokratska stranka 18 procenata, dok ostale stranke nisu presle cenzus. Jasno je bilo i pre ovih izbora da posledice nisu samo lokalne. Vec sam znacaj koji su im poslednjih nedelja pridavale najznacajnije stranke u Srbiji sa sve dovodjenjem najvisih zvanicnika dovoljno govori da sve ovo uveliko prevazilazi okvire mirnog vojvodjanskog gradica. Pobeda SNS je bila sasvim ocekivana, ali ono sto je ovde narocito znacajno je da su samo oni, socijalisti i demokrate presli cenzus. Ocigledno se biracko telo okrece velikim igracima i ne zeli vise da rizikuje glas s onima koji su na ivici cenzusa. Osim onih koji i inace nisu u srpskom parlamentu ovo bi trebalo da zabrine celne ljude DSS, LDP, SPO ...

Druga posledica je sto naprednjaci, osokoljeni ovim uspehom vec razmisljaju i o prevremenim pokrajinskim izborima. Da li ce toga i biti, ostaje da se vidi.

Evo da ja počnem,

mene je iznenadilo apsolutne laži Amerikanaca:

Bauk Kosova kočnica bombama za Siriju

http://www.novosti.rs/vesti/planeta...li-uz-dogovor-s-EU-i-Rusima-u-Siriji-smo-sami

Pogledajte prilog 303141

1. Milošević nije bio komunista, već Socijalista.

2. Nije rušena Jugoslavija zbog Miloševića, Miloševićevog komunizma.

3. Najsmešnije mi je to da tvrde da je Rusija odobrila i izglasala da se Srbija bombarduje.

ITD....

Idiot, koji je prvi put u istoriji usaglasio na Balkanu interese Njemaca i Turaka,...je cisti idiot, bez obzira sta mu Ameri cinili!!!

Moj Otisak nedelje je: Sluzbenik naplate parkiranja u Londonu
koji je napisao kaznu Hilari Klinton i odluku da kaznu ne povuce

Pitanje: Da li bi i kod nas parking majstori napisali ili povukli kaznu za
ove nase iz politickog vrha i sitniju boraniju ispod njih..:)

Najverovatnije da bi, mada se cini mi se jednom desilo da je Velja Ilic platio kaznu za prekoracenje brzine.

Neđelje mi, kao da sam ja napisao....:D:ok:

Ne bi stigli da povuku, kada bi prišli da okače kaznu pali bi pokošeni rafalom iz oružja obezbeđenja.

Konkretno ubijanje stanovništva Pančeva, Građana, od juče ispuštanjem jakim otrovnim gasovima iz peterohemije.

Trenutno sad moraju se koristiti gas maske, a za koji desetak minuta gas maske če morati i u kući koristiti...

PS

Logovanje mog nicka,profila na Krstarici sada je kao kad bih dobio na lutriji.

Poslednja izmena:

Back