- Poruka
- 6.261
pa sad posle john wicka 3 i winstona koga si izjednacila sa mojom con menstinom paz da te neo ne proburaziŠto ne smeš da kažeš, oćel biti neke pucnjave

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa sad posle john wicka 3 i winstona koga si izjednacila sa mojom con menstinom paz da te neo ne proburaziŠto ne smeš da kažeš, oćel biti neke pucnjave

Obračuna se pribojavamŠto ne smeš da kažeš, oćel biti neke pucnjave
i mene, ovo me smoriloMolim vas me zovite ako budete neke pucnjave
s akcentom na jedenje kujcaI kanibalizma ako bude
čuš ja tebe da pliziram..ženo, išibaću ti paža i skinuti mu prvo periku-pa skalp, a golub pismonoša već se krčka u domarevim odajama da nahranim pse čuvareE neće da ga zove kao ti nego kao ja
A za prvo, BIČ PLIIIZ
Petunija, mogu nešto da pitam.čuš ja tebe da pliziram..ženo, išibaću ti paža i skinuti mu prvo periku-pa skalp, a golub pismonoša već se krčka u domarevim odajama da nahranim pse čuvare
nisam, al mogu da te naguzim kad mi ćefne.Petunija, mogu nešto da pitam.
Jesi li ti muškarac?

Okinisam, al mogu da te naguzim kad mi ćefne.
njama njamaaaaaaas akcentom na jedenje kujca

Šiške, brt, jesi ti mene zato zvao kod tebe?njama njamaaaaaaa![]()

potaman da se zagrcneš dok mi ga blajvaš.Strapon-om ili?
Ahhh pričaj mi jošpotaman da se zagrcneš dok mi ga blajvaš.
ahahahah izvini ahahahahahahahahaaaha valjam se..Ahhh pričaj mi još
sreco bejlis i vino nikad ne idu u paruahahahah izvini ahahahahahahahahaaaha valjam se..
smejem se i ludača od smeha pogrešno citiram ahhahahahah
izvini još 100puta

id u pič..tebi sam dok sam se smejala namenila onaj citat za E.peki koki ti je *****?![]()

Ništa, macoahahahah izvini ahahahahahahahahaaaha valjam se..
smejem se i ludača od smeha pogrešno citiram ahhahahahah
izvini još 100puta

jeri sad da ti blajvamo svitroica?id u pič..tebi sam dok sam se smejala namenila onaj citat za E.![]()
Pričaj mi OHako mislite da se ovde ne zna ko koga ebe grdno se varate![]()