gost 338757
Primećen član
- Poruka
- 575
Kao ona (neka) otela nekoj drugoj muza a on se nije branio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
preotmi!Da li je u redu oteti nekog? Tj. muvati nekog sa zadnjom namerom konačnog preuzimanja od njene ili njegove dugogodišnje polutke?
Pošto sam u opasnim godinama, sve češće čujem na "sviđa mi se, ali ima devojku", pa "preotmi". Ovo se čuje uglavnom od starijih ljudi.
Meni to nije viteški, a šta vi mislite o tome i zar je dotle došlo?
Ma de, oni su glupi kao ***** im!Ne mozes oteti nikoga a da se sam ne da.
Nije do otimaca, do “otetog” je.

aj se zezamo doke he he heRealno, monogamija je neprirodna I psihološki i biološki
al kad čujem pojam ,,viteški" ili ,,nije viteški" valjam seDa li je u redu oteti nekog? Tj. muvati nekog sa zadnjom namerom konačnog preuzimanja od njene ili njegove dugogodišnje polutke?
Pošto sam u opasnim godinama, sve češće čujem na "sviđa mi se, ali ima devojku", pa "preotmi". Ovo se čuje uglavnom od starijih ljudi.
Meni to nije viteški, a šta vi mislite o tome i zar je dotle došlo?
U redu jeal kad čujem pojam ,,viteški" ili ,,nije viteški" valjam se
znači opizdi lik liku rukavicu u facu i izazove ga na dvoboj..jerbo-viteški je biti vitez ili kako se kaže za nas-vitezica ili viteškinja hmm?
Kurožderkakako se kaže za nas-vitezica ili viteškinja hmm?
šta?U redu je
Iskuliraj, popi' pivo
ne razumem šta mi to sad veliš ti? zašto da iskuliram, baš želim da učestvujem na temiIskuliraj, popi pivo
e faja ti što spomenu imam dva u hladnjaku a zaboravio samIskuliraj, popi' pivo

Ne dopuštam ti, ovo je moja tema, vrlo ozbiljna s moralnog aspekta, a to nije tvoj fahne razumem šta mi to sad veliš ti? zašto da iskuliram, baš želim da učestvujem na temi
Pa da. Samo...A šta je problem da više osoba otme istog lika, završi, i posle bace kosku, zapale cigaru i pokrenu biznis zajedno, a lika ostave iza da se pita šta se desilo
Kad se tako lako da oteti
Ko od ***** živi od ***** i strada
dobro, pošto si ti neka kapiram visokomoralna osoba koja bira ko će joj pisati na temi-a, ja nisam visokomoralna po tvojim aršinima, ajd ćao onda i srećnoNe dopuštam ti, ovo je moja tema, vrlo ozbiljna s moralnog aspekta, a to nije tvoj fah
Ložim te breeeeeeedobro, pošto si ti neka kapiram visokomoralna osoba koja bira ko će joj pisati na temi-a, ja nisam visokomoralna po tvojim aršinima, ajd ćao onda i srećno