Otačastveni Pokret Obraz

Da li mislite da treba zabraniti Obraz?

• Da,mislim da Obraz treba da bude zabranjen

• Ne,mislim da Obraz treba da nastavi da radi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Grunf1942

Domaćin
Poruka
3.333
Šta mislite o ovoj organizaciji?Pošto vidim da su sve teme na ovu temu zaključane zbog male zainteresovanosti,hajde da ovde normalno vodimo diskusiju,sa čestim dolaženjem na temu,kako bi ova tema ostala u razgovoru.

Evo,šta ja mislim:

Zabraniti prvom prilikom.Ova klerofašistička i neonacistička organizacija mora odmah da bude zabranjena,a svi njeni članovi prikladno kažnjeni(s tim da onaj kreten Obradović zbog poziva na ubistvo i istrebljenje dobije najmanje 25 godina u ćuzi).

Nešto mislim da ste bili mnogo normalniji s onim Krstićem,jes da je nacionalista,al nije pravio haose da bije ljude po ulicama pravi proteste na kojima se svi deru:"Čanak pod nož!","Ustaše,ustaše!"i ...

Da kažemo nešto o ovim iskompleksiran ludacima:

*1994.-Nastali pod "blagoslovom" Vladike Danila Krstića(zanimljiv podatak i ovaj je umešan,znači,mada čovek verovatno nije očekivao poziv na ubijanje itd.).
*4.Decembar 2001.-U saobraćajnoj nesreći poginuo njihov osnivač i šef Nebojša M.Krstić(Obraz ovo naziva ne rasvetljene okolnosti.)
*2001/2002.-Mladen Obradović postaje drugi predsednik Obraza(i oni onda sebe ne nazivaju političkom organizacijom,aha)
*2006.-Kačili plakate podrške Ratku Mladiću.
*23.Februar 2008.-Dvoguao:Mladen Obradović(2.predsednik Obraza) i Simon Simonović(osnivač i predsednik organizacije "Evropa nema Alternativu").
*3.Novembar 2008.-Puštena emsija "Vrela krv",koja govori prvenstveno o Obrazu,prikazana je u REKS-u.Tu se priča o zločinima Obraza nad homoseksualcima i njihove priče o Ustašama itd.Ali se intervjuišu Mladen Obradović,neki vladika i Boris Milićević(osnivač i predsednik Gej Strejt Alijanse-GSA).

-Odvratni zločini,prebijanja i zlostavljanja nad homoseksualcima od strane ovih iskompleksiranih ludaka moraju prestati.

Zabraniti ih 7.Maja 2009.

Zamolio bih RoccoS da više ne bude offa-a i mogućeg spama.

Da napomenem da su ovi nekulturni bolesnici pozvali na istrebljenje Romske populacije u Srbiji zbog ubistva Marka Simenunovića.

Kada je državni sekretar u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava Marko Karadžić posetio Romsko naselje primetio je da se tu ljudi smenjuju u stražarenju.

S toga na 117-godišnjicu od rođenja oca Balkanskog mira Josipa Broza-Tita 7.maja 2009.bi bilo lepo zabraniti ovu klerofašističku organizaciju koja vodi ovu zemlju u propast.Oni su ovog tipa:

"Mi smo radikali bez mane,Mi smo deo Vojinih snova" i sl.

Uzgred,jer ima neko video na kom Todorović to peva?

Ha,ha,ha

Šta mislite o ovoj organizaciji?Pošto vidim da su sve teme na ovu temu zaključane zbog male zainteresovanosti,hajde da ovde normalno vodimo diskusiju,sa čestim dolaženjem na temu,kako bi ova tema ostala u razgovoru.

Evo,šta ja mislim:

Zabraniti prvom prilikom.Ova klerofašistička i neonacistička organizacija mora odmah da bude zabranjena,a svi njeni članovi prikladno kažnjeni(s tim da onaj kreten Obradović zbog poziva na ubistvo i istrebljenje dobije najmanje 25 godina u ćuzi).

Nešto mislim da ste bili mnogo normalniji s onim Krstićem,jes da je nacionalista,al nije pravio haose da bije ljude po ulicama pravi proteste na kojima se svi deru:"Čanak pod nož!","Ustaše,ustaše!"i ...

Da kažemo nešto o ovim iskompleksiran ludacima:

*1994.-Nastali pod "blagoslovom" Vladike Danila Krstića(zanimljiv podatak i ovaj je umešan,znači,mada čovek verovatno nije očekivao poziv na ubijanje itd.).
*4.Decembar 2001.-U saobraćajnoj nesreći poginuo njihov osnivač i šef Nebojša M.Krstić(Obraz ovo naziva ne rasvetljene okolnosti.)
*2001/2002.-Mladen Obradović postaje drugi predsednik Obraza(i oni onda sebe ne nazivaju političkom organizacijom,aha)
*2006.-Kačili plakate podrške Ratku Mladiću.
*23.Februar 2008.-Dvoguao:Mladen Obradović(2.predsednik Obraza) i Simon Simonović(osnivač i predsednik organizacije "Evropa nema Alternativu").
*3.Novembar 2008.-Puštena emsija "Vrela krv",koja govori prvenstveno o Obrazu,prikazana je u REKS-u.Tu se priča o zločinima Obraza nad homoseksualcima i njihove priče o Ustašama itd.Ali se intervjuišu Mladen Obradović,neki vladika i Boris Milićević(osnivač i predsednik Gej Strejt Alijanse-GSA).

-Odvratni zločini,prebijanja i zlostavljanja nad homoseksualcima od strane ovih iskompleksiranih ludaka moraju prestati.

Zabraniti ih 7.Maja 2009.

Eh banacanine ne treba ih zabraniti........kad jedna Natasha Kandic moze da "radi" u Srbiji,mogu vala i ovi!

Jedva cekam da Sinisa Pavic napise neki scenario za seriju "Rumeni Obraz".

Grupa mladih patriJota bori se protiv zhute NATO diktature.

Mladena Obradovića (2.predsednik Obraza) glumi Kristijan Bejl, a njegovog najboljeg ortaka Dzoni Dep.

Evo sad nagadjam ali sebe smatras za demokratu(pazi nagadjam)
A jedan je od principa demokratije jednakost
Dakle ako jedna Kandicka moze da zari i pali srbijom zasto ne bi mogao i Obraz?

Pazi, ja za sebe smatram da sam najdemokratskiji nacionalista i najnacionalističkiji demokrata. Dakle, meni je nacionalizam ispred demokratije. Ali, fašizam je štetna pojava za državu i osuđujem to unapred, bez i jednog argumenta... Dakle, ne želim da čujem obrazloženje.... Gowna su svi koji podržavaju fašizam i pokušavaju da Srbe prikažu kao fašiste...

S druge strane, ja sam prvi za hapšenje i linč Kandićke, ali to ne opravdava pi*ku davidovića i njegove pijane maloumnike.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back