Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je otac bitan deci i koliko?
Da li je otac podjednako bitan kao i majka ili malo manje?
Da vidimo i to konačno.
Da vidimo i to konačno.
Vema je bitan, mada, sa moje tačke gledišta malo je manje bitan od majke, mada bi devojčice verovatno rekle suprotno.Da li je otac bitan deci i koliko?
Da vidimo i to konačno.
bez oca devojčice odrastaju u kurveštije sa elektrinim sindromom a dečaci u fegete
Bitan je isto koliko i majka.... ali kvalitetni ljudi rastu i bez oca i bez majke nažalost.Da li je otac bitan deci i koliko?
Da vidimo i to konačno.
pa dobro iebem mu misa sad neko mrzi oca ili nije izgradio dovoljan autoritet..ono tuko kevu ostavio sitnu decu i odma je manje bitan..mislim da je keva samo postala u mozgovima bitnija zbog dojenja a realno danas malo sta ima nauci decu sve su nesposobne i blenu u tach skrin uz pljuge i kaficeDa li je otac bitan deci i koliko?
Da vidimo i to konačno.
ovakoБитан је колико и мајка, само на различит начин и у различитим временским тренуцима.
За мало дете, које још увек базира своје понашање на емоцијама, мајка је алфа и омега.
Тек од треће године, кад дете почне и да размишља, повезује, отац добија улогу.
Дечаци се идентификују са оцем, а девојчице помоћу оца граде самопоуздање и самопоштовање.
I ja mislim da je ovo tacno,samo bez onog nazalostBitan je isto koliko i majka.... ali kvalitetni ljudi rastu i bez oca i bez majke nažalost.
Da vidimo i to konačno.
Da vidimo i to konačno.
Управо супротно. Отац превише доминантан, строго патријархалан, утиче на мушку децу да буду више феминистички.bez oca devojčice odrastaju u kurveštije sa elektrinim sindromom a dečaci u fegete
Da vidimo i to konačno.