Otac Tadej: Nijedan Albanac na Kosovu nece ostati - zapad ce propasti potpuno i povuci vojsku sa Kosova i Metohije

Sta mislite o ovim prorocanstvima prozorljivog oca Tadeja da li ce se ostvariti ili nece?

Ja duboko verujem da je Gospod njemu otkrio, da ovo vidi, da nas hriscane upozori , da budemo jaki, da ne gubimo nadu i da nas ceka pobeda nad silama zla sa zapada.

Sta mislite?

Autorska tema.
idi na religija

То је нешто што се у сваком појединачном случају утврђује судском пресудом. Не можеш милион људи да осудиш.

Све су то наши грађани и наше драге комшије.
Nisu sve komšije drage.

Ubijali od batina, bubrege su, bukvalno, gubili. Moj pokojni otac je tada radio kao internista u to vreme na Kosovu i mnogi prebijeni Albanci su zavrsavali kod njega. Ono sto mi je ispricao je da se najezis. A ono sto sam cuo od pandura koji su se hvalili kako su ih ubijali od batina je tek da se najezis.

Ali super, hajde da i dalje verujemo u neke bajke kako smo mi uvek bili nebeski i bogougodni i kako ni za sta nismo krivi, nego nas neko mrzi.

A ako ne verujes kakva je nasa policija bila prema njima, pa pogledaj skorasnje snimke iz Valjeva i vidi kakvi su prema nasoj deci. I zamisli onda kakvi su tek bili prema njima, jos u vreme kada nije bilo svedoka.
Švapske metode,ti to možeš da potvrdiš,imaš internet,živiš tamo,raspitaj se malo šta radi POLIZEI.
Sve demokratski,bez greške.

Зашто би милион наших грађана са Косова и Метохије нестало?
Nije rekao da će da nestanu
Rekao je da će da odu
A ode svako ko dobije EU vizu
Vraća se samo ako mora

A ako ode i iz uže Srbije vraća se samo ako mora

onog dana kad agarta ispliva iz vode i budemo svedoci postojanja podzemnog sveta tada ce to biti, moze i za godinu dve a moze i za milenijum-dva.

otac tadej kad govori verskim recnikom, u njemu ne postoji terminologija vremena a ako se spomene to vreme je kako rekoh milenijsko...tako da mozete se radovati u meri kao sto se neko brine sto ce otkrivena crna rupa iz sazvezdja sirijus ako nita ne uradimo po tom pitanju za 150.000 godina rasturiti palnetu zemlju i deo suncevog sistema. sve naucno analizirano i matematicki objasnjeno :lol:

a tema je za naseg tihomira otkrovenje da zeljno iscekuje pocetak kraja i vatru iz jeloustona koja samo sto nije.

Vecina stoji, osim
okoline Knina, i nisam dosao kao izbeglica, dosli smo u NS jer je cale tu studirao imao poznanstva, dobio brzo posao, s trebali smo ici za Austrsliju, Novo Sad je trebao bio usputna stanica na godinu dve, tri. Sl de mojima dopalo pa su ostali.
Nužikog ja nigde nisam pljuvao, nesto si pogresno shvatio.

A covece, ne znam gde si ovakav zakljucak izveo.

🤯
Odakle sam izveo zakljucak!? Pa ti stalno pises o onima koji su dosli iz Bosne i kvare "tvoj" Ujvidek.
A ti si dosao u isto vreme kada i oni ili koju godinu pre i ni po cemu se ne razlikujes od njih sem po tom praziluku. Mnogi od njih su za razliku od tebe zavrsili ozbiljne skole u tom gradu, napravili karijere i doprineli napretku toga grada daleko vise nego ti... i to je poenta, nisu svi ljudi u istom kosu, nisu svi ljudi iz istog podneblja isti, nisu svi pametni/glupi, bezobrazni/vaspitani.

Poslednja izmena:
Nije rekao da će da nestanu
Rekao je da će da odu
A ode svako ko dobije EU vizu
Vraća se samo ako mora

A ako ode i iz uže Srbije vraća se samo ako mora

Аха, отац Тадеј је мислио да ће сви албанци са косова, свих милион да добију визу за ЕУ и да ће да оду у ЕУ и никада се не врате, па ће тако Косово и Метохија бити српски јер ће Албанци отићи сви у ЕУ, а Срби са КиМ неће користити ту погодност јер су побожни, па ће остати да чувају вековна огњишта.

Аха, отац Тадеј је мислио да ће сви албанци са косова, свих милион да добију визу за ЕУ и да ће да оду у ЕУ и никада се не врате, па ће тако Косово и Метохија бити српски јер ће Албанци отићи сви у ЕУ, а Срби са КиМ неће користити ту погодност јер су побожни, па ће остати да чувају вековна огњишта.
A prva SPC napustila KiM, i Pećku patrijaršiju premestila u BG :kafa:

Сад већ не мрзиш само Немце, Енглезе, Французе него и твоје сељаке Србијанце.

Ко би се надао таквом развоју догађаја.

ne mrzim samo konstatujem cinjenicno stanje

samo najjaci srbi ostaju na liniji fronta sa neprijateljima

kukavice beze u pozadinu

beze u beograd

Prefarbana sedišta na severu!

Aco Srbije! :kafa:
1000011221.jpg

Kog boga obožavaju Albanci?
Ti si dao generalizovanu tvrdnju, a ja sam je pobila. Sad da idem u sitna crevca, i iako sam iz politickih razloga protiv Albanije (ne i Albanaca koji su dobri, ili obicni ljudi) zbog Kosova, ne pada mi na pamet. Uostalom, koliko znam i muslimani vole dobre odnose sa komsijama, ali treba razlikovati potkupljene muslimane od onih pravih i postenih, kao sto su Iranci.

Moraš priznati da je u pravu za Atinu.

Атина је мали град са сензибилитетом блиског истока. Вероватно први значајнији град је Будимпешта, за моје појмове

Pa zato se hapsi i procesuira po PS-u, ne izbijaju se bubrezi, ne lomi kičma i ne vrši kastracija sa muddima u fioci.

Naravno da nisu Šiptari cveće, daleko od toga, ali nivo brutalnosti pandura prema njima je bio toliki i trajao je decenijama, da je pravo čudo što se nisu ranije digli na ustanak.
definitivno se ne razumemo, po ovom pitanju...Siptare niko nije tukao, dok su proterivali Srbe, palili domacinstva po selima, unistavali groblja i crkve...batine su poceli da dobijaju, kada su istakli zahtev za republikom i statusom konstituivnog naroda...ni za vreme Milosevica, nisu lose prolazili, sem terorista...a evo vidimo, kako se Izrael obrazunava sa HAMAS-om, Milosevic je bio humanitarni radnik, u odnosu na Izrael...nisi odgovorio na pitanje, o grobljima u Mitrovici

Back