- Poruka
- 10.209
E baš je pravda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha... I da mu se svih sedam jedinica popravi, a govedo posalje na oporavak od dusevnih i fizickih bolova, koje mu je nanela skoro pa penzionerka i to duplo manja od njega.
Valjda zena ima unuke da ga olese od batina.
PRAVDA ZA VOJVODU !!!!
PRAVDA ZA VOJVODU !!!!
ne trazimo slobodu trazimo pravdu !
Sta prichash ti bre?? Koji wojwoda??
:S
Sta objasnjavas malom pederku? Garant mu je krivo sto ga ovaj nije trpao. Mala sisica, vlazi na ovakve scene nasilja, jer ga momak garant udara dok ga kara.Aha... I da mu se svih sedam jedinica popravi, a govedo posalje na oporavak od dusevnih i fizickih bolova, koje mu je nanela skoro pa penzionerka i to duplo manja od njega.
Valjda zena ima unuke da ga olese od batina.
Sta objasnjavas malom pederku? Garant mu je krivo sto ga ovaj nije trpao. Mala sisica, vlazi na ovakve scene nasilja, jer ga momak garant udara dok ga kara.
Samo objasnjavam zasto se mali lozi na onog kretena.Čemu ovakav rečnik?![]()
A ko je koga prvi udario?
Šta kaže snimak?
Naravno,sjajna profesorka,koja je mogla da mu da da ispravi kečeve,i onda na razrednom veću upiše nove ocene.Nego mu je lupila šamar i naravno sve prećutala,kako ne bi dobila otkaz.Đubre jedno matoro!(sry na ovakvom rečniku,naravno da je on kreten,ali...msm...)
Kebara stara ---- sve htjela da zataska ... e pa neces penziju matoro vnogo
![]()
Mene banovali za podatke iz Wikipedije,a ovo...![]()
ldp ...
Ja nemam protekcije na ovom sajtu nesreco jedna, stalno mi salju opomene tako da cutis.