Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 46.754
Jedno je kad neko vaspitava svoje dete,prenosi ljubav prema radu i uci ga sta je dobro a drugo je kada neko iskaljuje svoj bes na njemu.slažem se..ovde nema iživljavanja
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedno je kad neko vaspitava svoje dete,prenosi ljubav prema radu i uci ga sta je dobro a drugo je kada neko iskaljuje svoj bes na njemu.slažem se..ovde nema iživljavanja
tu smo i mi njima za ledjima. ne kasnimo mnogoto je ta EU jbg..nek ih deru kad su glupi
Nisu to sitnice kad dete nema drugog izbora nego da prijavi roditelja policiji.Da je moje dete u pitanju prepuklo bi mi srce kad bi me prijavilo policiji. Sitne čarke izmedju mene i moje ćerke su za njeno dobro, treba da je pametna to da shvati, treba da me i voli više zbog takvih stvari.
U tom slučaju mislim da će otac da joj smanji džeparac, da joj oduzme laptop ili telefon, mislim da na to neće policija da reaguje.Nisu to sitnice kad dete nema drugog izbora nego da prijavi roditelja policiji.
To su vec sitnice u odnosu na ono za sta deca mogu da prijave roditelja policiji.U tom slučaju mislim da će otac da joj smanji džeparac, da joj oduzme laptop ili telefon, mislim da na to neće policija da reaguje.
Da. Htela sam da kažem da se ova devojčica nije usrećila sa policijom jer će joj se otac osvetiti.To su vec sitnice u odnosu na ono za sta deca mogu da prijave roditelja policiji.
Morao bi da zna da joj je otac iskljucivo za njeno dobro.Da. Htela sam da kažem da se ova devojčica nije usrećila sa policijom jer će joj se otac osvetiti.
Svakakvih ljudi ima...Morao bi da zna da joj je otac iskljucivo za njeno dobro.