Juce nisam radio pa sam cvrsto resio da dan provedem kuci,sam,da malo spremam ispite i tako to.Do osam mi je islo super,ucio,gledao tv,igrice....Oko osam pocne kriza.Prikacim se na internet,po forumima ziva dosada.Sidjem da kupim pelinkovac da brze prodje vreme,pelina nema.Oko deset mi pukne film ,odustanem od planirane samoce i odem da vidim sta se radi po gradu.Nigde nista,neverovatno,voleo bih da se usunjam u neku kucu samo da vidim sta ti ljudi radde kuci utorkom uvece vise nego ista.Na kraju odem do kafica gde radim i onako smoren sljustim pet,sest pica u grlo.Posto sam skontao da mi samoca skodi pozovem par ortaka i nastavimo sa opijanjem.Da ova moja prica ne bi bila beskrajno dosadna krivci su dve studentkinje iz Kragujevca,buduce uciteljice,koje su nam se pridruzile u unistavanju alkohola.Dakle,sve je bilo super dok jedna od njih nije vratila nazad sve ono sto je popila pa smo morali da je nosimo do stana,ali zato njena koleginica nije odustajala.Devojka zeljna provoda,smorena dugogodisnjom vezom,decko daleko,alkohol,sve je uticalo da polako pocnemo sa neznostima.Opisacu je samo jednom recenicom

no sto joj Bog nije dao u licu dao joj je u prelepom telu,ali posle desetak casica licila je na Penelopu Kruz.Predlozim joj da odemo kod mene u stan ona prihvati bez nekog velikog ubedjivanja...Kada smo posli vise iz zayebancije je pitam da podju i moji ortaci sa nama da bude zanimljivije,ladno mi devojka kaze da nije nikakav problem da podju i oni.Uzmemo jos jednu flasu iz kafica i odemo kod mene.Nesto slicno u zivotu nisam doziveo,nas trojica i ona,redjali smo se dok nismo popadali,jos se samo po regalu nismo peli,da nas je bilo deset njoj bi bilo malo.Buduca uciteljica,dok je decko negde ceka ona orgija,imala je samo jedan komentar kada smo zavrsili-sto yebasmo majku ovom krevetu!
E,sad, zamisli Jagodice,da ona u nekom trenutku slabosti isprica decku sta je radila dok je studirala,sta on treba da radi,da pocne da sprema osvetu svima nama ili da osisa kucku do glave?