Osveta ili...

AllPacino:
Los potez,a?Mozda,iz perspetkive onoga koji me ne poznaje,veruj da ovi moji nisu mogli da veruju da je prosla samo sa tim.Za mene se zna da sam takav kakav sam,nema pretvaranja,ali ono sto mrzim je kad se vuk pravi jagnjetom.Ali,u sustini,covek mora da ima postovanja prema svakom ko te zayebe na tvoju foru,onako krajnje prljavo,podlo,to ti je isto kao kad pokradu lopova.Ta Maja mi je tek sada interesantna,takva veza meni treba da bih funkcionisao,napeta,nikad dosadna,kada za partnera imas nekog ko razmislja kao i ti,kada si u vezi sa svojim alter egom.Dosada ubija :!:
Ma pametan potez,ona nije trebala da se petlja sa tobom iz tog glupog razloga...i neka si joj to uradio,nek sledeci put dooobro razmisli sta ce da uradi pre nego sto stupi u akciju.Ona je kriva i to je to...I ja bih smestio nesto i mojoj kad bi me zeznula...da pokazem da nisam neki sa kim se moze zezati tek tako...

0077:
A razmišljao si i o njenoj osveti??
Možda ima nekog dobrog ortaka koji je doživljava kao sestru...pa bi sad on da ti se osveti??? :roll:
Nesto mi u tom tvom razmisljanju nema logike?!Ona treba da se sveti zato sto me nasankala pa popila istom merom,jel?Sto se tice fizicke osvete,za to trebaju velika mu..,a za sve ostale vrste osvete sam otvoren,mada cisto sumljam da ce do toga doci,ipak hvala tebi na brizi 8)

Sa pogreshnom devojkom si se upetljao. Ali, ako si i sam rekao da ti i nije sa njom shtimalo, shto si se uzbudjivao kad si je video da se sprema itd.?? Povredjena sujeta ili neshto drugo??? Ona je kuchka, nema shta, ali sama tvoja osveta (slanje slika) je spushtanje na njen nivo. Znam, to jeste otrcana fraza, ali ako ti i nije bah stalo do nje, shta te briga shto je bila sa tamo nekim???

jagodica:
cek bre ale pacino
a sta je sa sandrom
Istek'o joj rok trajanja :twisted: Salim se,nemam pojma sta je sa Sandrom,sve moje bivse me mrze,pa nesto slabo kontaktiraju sa mnom...
E,Jagodice,yebo te zivot,kakvu si ono sliku stavila u profil,dva dana nisam oka sklopio,kad god zatvorim oci ona slika mi pred ocima,ziv sam se isprepadao :!:

cuti, tu sam josh imala srece.. :I inache me nece neshto fotke

nego...shta bi rekao daje situacija ovakva

da je neki tvoj ortak jurio jurio ribu.....i da je na kraju nekako smuvao...iako ej on tkao malo shvaler i svi su je upozoravali kao nemoj..medjutim on se i dalje vidjao sa nekom svojom bivshom.. i sad ona to sazna i napravi mu neku pakost
tako neshto
sta bi njoj rekoa
hehe ovo sam videla u filmu - crnci i belci

jagodica:
nego...shta bi rekao daje situacija ovakva
da je neki tvoj ortak jurio jurio ribu.....i da je na kraju nekako smuvao...iako ej on tkao malo shvaler i svi su je upozoravali kao nemoj..medjutim on se i dalje vidjao sa nekom svojom bivshom.. i sad ona to sazna i napravi mu neku pakost
tako neshto
sta bi njoj rekoa
hehe ovo sam videla u filmu - crnci i belci
Da mu ga odsece i baci vukovima u zoo vrtu :twisted:

Juce nisam radio pa sam cvrsto resio da dan provedem kuci,sam,da malo spremam ispite i tako to.Do osam mi je islo super,ucio,gledao tv,igrice....Oko osam pocne kriza.Prikacim se na internet,po forumima ziva dosada.Sidjem da kupim pelinkovac da brze prodje vreme,pelina nema.Oko deset mi pukne film ,odustanem od planirane samoce i odem da vidim sta se radi po gradu.Nigde nista,neverovatno,voleo bih da se usunjam u neku kucu samo da vidim sta ti ljudi radde kuci utorkom uvece vise nego ista.Na kraju odem do kafica gde radim i onako smoren sljustim pet,sest pica u grlo.Posto sam skontao da mi samoca skodi pozovem par ortaka i nastavimo sa opijanjem.Da ova moja prica ne bi bila beskrajno dosadna krivci su dve studentkinje iz Kragujevca,buduce uciteljice,koje su nam se pridruzile u unistavanju alkohola.Dakle,sve je bilo super dok jedna od njih nije vratila nazad sve ono sto je popila pa smo morali da je nosimo do stana,ali zato njena koleginica nije odustajala.Devojka zeljna provoda,smorena dugogodisnjom vezom,decko daleko,alkohol,sve je uticalo da polako pocnemo sa neznostima.Opisacu je samo jednom recenicom:ono sto joj Bog nije dao u licu dao joj je u prelepom telu,ali posle desetak casica licila je na Penelopu Kruz.Predlozim joj da odemo kod mene u stan ona prihvati bez nekog velikog ubedjivanja...Kada smo posli vise iz zayebancije je pitam da podju i moji ortaci sa nama da bude zanimljivije,ladno mi devojka kaze da nije nikakav problem da podju i oni.Uzmemo jos jednu flasu iz kafica i odemo kod mene.Nesto slicno u zivotu nisam doziveo,nas trojica i ona,redjali smo se dok nismo popadali,jos se samo po regalu nismo peli,da nas je bilo deset njoj bi bilo malo.Buduca uciteljica,dok je decko negde ceka ona orgija,imala je samo jedan komentar kada smo zavrsili-sto yebasmo majku ovom krevetu!
E,sad, zamisli Jagodice,da ona u nekom trenutku slabosti isprica decku sta je radila dok je studirala,sta on treba da radi,da pocne da sprema osvetu svima nama ili da osisa kucku do glave?

AllPacino:
Juce nisam radio pa sam cvrsto resio da dan provedem kuci,sam,da malo spremam ispite i tako to.Do osam mi je islo super,ucio,gledao tv,igrice....Oko osam pocne kriza.Prikacim se na internet,po forumima ziva dosada.Sidjem da kupim pelinkovac da brze prodje vreme,pelina nema.Oko deset mi pukne film ,odustanem od planirane samoce i odem da vidim sta se radi po gradu.Nigde nista,neverovatno,voleo bih da se usunjam u neku kucu samo da vidim sta ti ljudi radde kuci utorkom uvece vise nego ista.Na kraju odem do kafica gde radim i onako smoren sljustim pet,sest pica u grlo.Posto sam skontao da mi samoca skodi pozovem par ortaka i nastavimo sa opijanjem.Da ova moja prica ne bi bila beskrajno dosadna krivci su dve studentkinje iz Kragujevca,buduce uciteljice,koje su nam se pridruzile u unistavanju alkohola.Dakle,sve je bilo super dok jedna od njih nije vratila nazad sve ono sto je popila pa smo morali da je nosimo do stana,ali zato njena koleginica nije odustajala.Devojka zeljna provoda,smorena dugogodisnjom vezom,decko daleko,alkohol,sve je uticalo da polako pocnemo sa neznostima.Opisacu je samo jednom recenicom:ono sto joj Bog nije dao u licu dao joj je u prelepom telu,ali posle desetak casica licila je na Penelopu Kruz.Predlozim joj da odemo kod mene u stan ona prihvati bez nekog velikog ubedjivanja...Kada smo posli vise iz zayebancije je pitam da podju i moji ortaci sa nama da bude zanimljivije,ladno mi devojka kaze da nije nikakav problem da podju i oni.Uzmemo jos jednu flasu iz kafica i odemo kod mene.Nesto slicno u zivotu nisam doziveo,nas trojica i ona,redjali smo se dok nismo popadali,jos se samo po regalu nismo peli,da nas je bilo deset njoj bi bilo malo.Buduca uciteljica,dok je decko negde ceka ona orgija,imala je samo jedan komentar kada smo zavrsili-sto yebasmo majku ovom krevetu!
E,sad, zamisli Jagodice,da ona u nekom trenutku slabosti isprica decku sta je radila dok je studirala,sta on treba da radi,da pocne da sprema osvetu svima nama ili da osisa kucku do glave?
:D Zanimljivo.....Dopala mi se ideja... :wink:
:shock: Bez ovog komentara,naravno....to izuzimam... 8)

To je njegova pricica..Bas me zanima sta bi ta devojka ispricala. Ne verujem ni malo. Sta ako je jadnica bila nadrogirana..ni kriva ni duzna, stavili joj nesto u pice..ili toliko pijana..i bla bla..a oni frajercine :evil: da su normalni ne bi to radili dok je u takvom stanju..i da nije, opet je nenormalno ..totalno nenormalno, bolesno i jadno..uffff..a ako ostane trudna :shock: hocete da delite dete, ti i tvoji ortaci :evil:

Devilishgirl:
To je njegova pricica..Bas me zanima sta bi ta devojka ispricala. Ne verujem ni malo. Sta ako je jadnica bila nadrogirana..ni kriva ni duzna, stavili joj nesto u pice..ili toliko pijana..i bla bla..a oni frajercine :evil: da su normalni ne bi to radili dok je u takvom stanju..i da nije, opet je nenormalno ..totalno nenormalno, bolesno i jadno..uffff..a ako ostane trudna :shock: hocete da delite dete, ti i tvoji ortaci :evil:
:shock: 1.Pa nemoj da uzimas sve zdravo za gotovo 2.Imaj rezerve u svemu sto je napisano... :roll:
3.Ne mora da bude bas to tako...kao sto je on napisao... :roll:
4.Nije sve tako crno...razmisljaj pozitivno... 8)

Devilishgirl:
zamisli da si bila na mestu te devojke..ako je pozitiva redjanje konjina, izdrkavanje njihovog pacenickog umobolnog viska energije na tebi, onda ok...ja sam negde zalutala.
Da ta devojka to nije htela,verovatno ne bi uradila... :roll:
Mene niko ne moze da natera na nesto sto ja ne zelim (pice,sex....droga,cigarete-pusenje)i uvek sam se cudila ljudima kad kazu:"Ma nisam ja to hteo/la,naterali me..."
:shock: Kako neko moze da te natera na nesto sto ne zelis :?: :!: :roll:

Snezna_kraljica:
A sto se tice teme...
Ne znam koliko si dobro postupio. Ona nikad i nije bila tvoja, zar ne? Sta te se ona tice onda... Treba pustiti ljude da zive svoj zivot po svojim merilima (ma koliko se ona ne poklapala sa nasim), a ne moralisati, to nikad dobra nije donelo.
U potpunosti si u pravu :!:

AllPacino:
Istek'o joj rok trajanja :twisted: Salim se,nemam pojma sta je sa Sandrom,sve moje bivse me mrze,pa nesto slabo kontaktiraju sa mnom...

e, vidish. i sad dodje neka tvoja bivhsa i krene da ti smesta zvrchke. znachi kako ti drugima tkao i oni to je tako ali nikad ne primetish kad ti nekom napravish s.anje nego samo kad tebi urade
heheh a gledao si ko sam ja nisam tebe
ili jesam ne secam se

Back