Osveta ili...

AllPacino:
:D Zanimljivo.....Dopala mi se ideja... :wink:
E,sad, zamisli Jagodice,da ona u nekom trenutku slabosti isprica decku sta je radila dok je studirala,sta on treba da radi,da pocne da sprema osvetu svima nama ili da osisa kucku do glave?
:shock: Bez ovog komentara,naravno....to izuzimam... 8)

ona orgija..a ti ne orgijas
znaci ona to nije trebalo da radi i mislish da je kreten sto je to dozvolila. posto je 'kuchka'
pa moze i to da radi. nemam pojma. ima svega. to je valjda tezina tih dugih veza. el tebi frka kad se vracas nocu da te ne ceka?
el ti gotiva da gledas ortake ?

jagodica:
AllPacino:
:D Zanimljivo.....Dopala mi se ideja... :wink:
E,sad, zamisli Jagodice,da ona u nekom trenutku slabosti isprica decku sta je radila dok je studirala,sta on treba da radi,da pocne da sprema osvetu svima nama ili da osisa kucku do glave?
:shock: Bez ovog komentara,naravno....to izuzimam... 8)

ona orgija..a ti ne orgijas
znaci ona to nije trebalo da radi i mislish da je kreten sto je to dozvolila. posto je 'kuchka'
pa moze i to da radi. nemam pojma. ima svega. to je valjda tezina tih dugih veza. el tebi frka kad se vracas nocu da te ne ceka?
el ti gotiva da gledas ortake ?
:shock: Jel ovo bilo upuceno meni? Da odgovaram ili ne? :?

AllPacino:
Los potez,a?Mozda,iz perspetkive onoga koji me ne poznaje,veruj da ovi moji nisu mogli da veruju da je prosla samo sa tim.Za mene se zna da sam takav kakav sam,nema pretvaranja,ali ono sto mrzim je kad se vuk pravi jagnjetom.Ali,u sustini,covek mora da ima postovanja prema svakom ko te zayebe na tvoju foru,onako krajnje prljavo,podlo,to ti je isto kao kad pokradu lopova.Ta Maja mi je tek sada interesantna,takva veza meni treba da bih funkcionisao,napeta,nikad dosadna,kada za partnera imas nekog ko razmislja kao i ti,kada si u vezi sa svojim alter egom.Dosada ubija :!:

'Aj' se zabavljaš s mojim bivšim momkom! Bili biste IDEALAN PAR!

AllPacino:
zavodljiva1976:
AllPacino:
Niko nikog nije silovao ni primorao na bilo sta,kakvo sipanje necega u pice,nismo indijanci :!: Zurim na ispit pa cu kasnije pokusati da objasnim..ustvari necu,nema potrebe!

BRAKE YOUR LEG :!: :wink:
Hvala,zavodljiva,polozio sam...
:shock: Kad pre? Kuckao si iz autobusa? :? :P
P.S.Drago mi je da si polozio... :wink:

zavodljiva1976:
jagodica:
all-u je upuceno, ako je uopshte bitno, vidis da pise All.
za zavodljivo. mada mozesh i ti da kazesh
ja stojim da je ona htela ali koji je njegov stav o tome: glupa guska, ili ...?

I ja mislim da je ona htela.... :wink:
:roll: Ko zna sta on misli o njoj... :P
All o njoj ne misli nista,bice mi drago ako misli da se fino provela,meni jeste bilo fino.A za ono kucka,u ocima njenog decka ,pod pretpostavkom da sazna sta se desilo,ona verovatno nece biti nista drugo nego kucka,sto je njegov ili njihov problem,jel da.Krivo mi je sto su neki shvatili da sam neki bezosecajni skot,sto mozda i nije daleko od istine a mozda i jeste,jer ja sam mozda bas iz straha za sebe i svoja osecanja skontao da je bolje biti zlocinac nego zrtva...

AllPacino:
jer ja sam mozda bas iz straha za sebe i svoja osecanja skontao da je bolje biti zlocinac nego zrtva...

a ona je zrtva? zasto ako je i ona to htela
ne mislis nista, sta bi mislio da nije htela uopste da ode s vama? i kako ces sad ti da se smuvash s nekim ako se sazna za to
nemam pojma delujesh kao nagao tip ako ti to pomazhe za ispite super ali ako budesh jednom imao porodicu mozda ti treba da se malo zauzdash ja sad se.rem mozhe mi se naravno da je dosta ove narkomanije

jao ne, nego moje anrkomanije ja se ovde drogiram
a kakva je bila... pohotna kuchka!!! Kako se usudila
a ad si ti bio sa tri ribe bio bi glavni a one idiotkinje
pa da nije to za zhene
mada verovatno i jeste ok stav to da samo mushkarci imaju prava da budu prljavi
jsa sam sada feminista.

jagodica:
ma misli ostala mu je u secanju alle ti si pravnik ili politichke nauke je l tako
mrzim te ja moram da sednem da uchim
evo sad cu
Ja sam tebe voleo sve dok nisi sklonila sliku.
Kakve politicke nauke,prava, to je za one sto imaju vremena da uce gluposti od hiljadu stranica,ja sam na ekonomiji.

pa da vratim sliku. ali necu da me vide. a i dosadno mi je da stalno ima jedna slika. ni ti je nemash
ne zbog slike nego zbog mene kao anonimna sam.
onda cesh me voleti
i da li provaljujesh da preskaces odgovore na pitanja
nesto ti nije cista savest

offtopic.gif

Na neke komentare i pitanja ne mogu da odgovorim,posebno na one ko sto pise ona devilis...tako nesto i jos po neki,te ne konstatujem ni da postoje,takvi\takve samo imaju zelju da te razapnu n stub srama,idu ko pirane tamo gde osete krv,gde treba neko da se iskasapi,napravi ludim,narkomanom,perverznjakom,glume neke moraliste,a iz iskustva znam da su te neizivljene kad im se pruzi prilika da "otkace" najgore.
Kada bih pricao kako sam sa devojkom setao parkom,recitovao joj Jovana Ducica na uvo,preskakao tudja dvorista da joj uberem cvet,napisao pesmu samo za nju,na koncertu otimao pevacu mikrofon samo da joj pred svima kazem da je volim,onda bi ti isti rekli kako sam peskir i kako im se gadi da je neko toliko mek prema devojci ili da ce me sigurno ostaviti posto sam suvise dobar prema njoj....
Uvek se nadje neko toliko iskusan i pametan da ti kaze kako je sve sto radis pogresno ili nemoralno.
Ali,to meni ne smeta,Jagodice,idi ti sad uci,a All kad bude imao sta da napise on ce to i uraditi taman ga razapeli...

Svaka tebi čast All!
Ti poseduješ sve, samo nekad pokazuješ jednu, a nekad drugu stranu? Pitanje da li uvek to ide po zasluzi? Jel' se tebi Sandra svetila? i, jel' zaslužila da je ostaviš zbog te druge, na kojoj si ti posle odlučio da isteruješ pravdu?
Lepo je i dobro sve uraditi i isprobati, tako ćeš znati šta ti najviše odgovara, jednom kad budeš trebao da se smiriš pored neke kojoj ćeš recitovati Dučića? Samo, on je baš neki ženomrzac...
A, hoćeš li onda pored te ''dobre'' devojke moći da ostaneš i ti dobar, ili ćeš povremeno orgijati, ako ti se ukaže prilika?
A, šta bi bilo da je tebe neko slikao u toj orgiji, i poslao tvojoj mami :shock: :?:
U, stvari, uopšte mi nije bio cilj da te pljujem, Možda ti samo zavidim što nisam takva kao ti...
Samo napred, budi i dalje tako sebičan...

mackica ns:
Svaka tebi čast All!
Ti poseduješ sve, samo nekad pokazuješ jednu, a nekad drugu stranu? Pitanje da li uvek to ide po zasluzi? Jel' se tebi Sandra svetila? i, jel' zaslužila da je ostaviš zbog te druge, na kojoj si ti posle odlučio da isteruješ pravdu?
Lepo je i dobro sve uraditi i isprobati, tako ćeš znati šta ti najviše odgovara, jednom kad budeš trebao da se smiriš pored neke kojoj ćeš recitovati Dučića? Samo, on je baš neki ženomrzac...
A, hoćeš li onda pored te ''dobre'' devojke moći da ostaneš i ti dobar, ili ćeš povremeno orgijati, ako ti se ukaže prilika?
A, šta bi bilo da je tebe neko slikao u toj orgiji, i poslao tvojoj mami :shock: :?:
U, stvari, uopšte mi nije bio cilj da te pljujem, Možda ti samo zavidim što nisam takva kao ti...
Samo napred, budi i dalje tako sebičan...
Najvise od svega sto si napisala me je zabolelo ovo da je Ducic zenomrzac,mozda ih samo nije razumeo,u sta sumljam.To sto se nije zenio i sto je pisao to sto je pisao nije argument da mu prikacis to zenomrzac.Znam da je bio nestvarno drugaciji od ostalih ljudi toga vremena,i mislim da je bio veliki poznavalac zena i zenske psihe i jedan od najvecih romantika i zavodnika prosloga veka...
Mackice,tebe je neko opasno ujeo za srce.
Sto se tice ove tvoje ocene,veruj mi da mi veze bas i ne idu od ruke,vise sam za neke krace varijante tako da i nemam vrenena da nikog povredim,ko nije zasluzio.Moja veza sa Sandrom je ionako bila na izdisaju,nju nisam prevarrio,ne znam kako si ti to skontala,vec smo se razisli onako sporazumno...pisao bih ja jos nego moram da radim,da malo kradem narod,mozda sutra nastavim,a mozda i necu,ne zelim nikog da OPTERECUJEM 8)

Back