- Poruka
- 2.529
I meni... JAKO ! mmmmmmmmzelenooka85:Znam znam...bila sam predprosle godine tamo.![]()
![]()
I svidja mi se![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I meni... JAKO ! mmmmmmmmzelenooka85:Znam znam...bila sam predprosle godine tamo.![]()
![]()
I svidja mi se![]()
jelena1977:Ma nja hocu da mu se osvetim na neki pozitivan nacin,pocel asam bas da radim na sebi,...
jelena1977:E ljudi nasmenejaste me posteno.Posebno sa slikama oruzja.Ma znam da sam ja po nekad klinka[sa 30 god],tako mi je palo na pamet ovo za osvetu.Nije to povredjeni ego,ni sama ne znam sta je.Jednostavno,to mi je bio jedini decko u zivotu,trajalo je 10 godina,prestalo pre 7 meseci i ja cas sam dobro ,cas lose.Taman ja budem dobro,on me pozove,kao za neku uslugu.Pa mi posle bude lose.Sto se tice saveta da nadjem nekog super tipa,malo mi je to blesavo.Tako bi samo sebe ponizavala.Necu da budem sa nekim koga ne volim.
jelena1977:Da li vam se nekada dogodilo da zelite da se osvetite nekome koga ste tolio voleli dugo,predugo,koga ste u zvezde kovali,zbog koga ste se sa celim svetom svadjali ,a on je od vas napravio budalu.?I kakav bi vid osvete to bio?
;-)Pa za ime boga.. nisi ti KREMEN KAMEN ili KRESIVO, pa da kresheshwhitenicky:hmmmmm....evo resenja .... Jelena kresni se samnom ...tvom ex decku u inat;-)
....Livija pa ostadoh bez reči......hvala ti na lepim rečima..... :wink:Iivija:
shta sam ja? :shock:
jel se ti to meni opet zamerash? pa cju se opet opustiti... i onda ne umem da odmerim i onda cje ti biti krivo posle.... :?
a shto da te ne hvalim? shta fali? mozhda ti i nabacim nekog..... mis' ne mislim ono bash nabacim al ubacim bubu.... a virusi su zaebani... to sam bash pre neki dan chitala...
inache da se zna da ja imam slike dotichnog pa pricham iz ovako.... domacjeg ugla
email takodje nije problem... samo da se ne javi glupkasta il tako neko.... nego neka fina riba.... da te namirim pa mogu da umrem mirna![]()
A sto zene vole kes? Reci mi...reci mi...reci mi...sinnke:Kojih pacenika sve ima. Biti opterecen nekim ko te ostavio iz samo njemu poznatih razloga. Nije ni cudo sto nam je sistem vrednosti toliko poremecen.
I sto zene vole kesh.

Copy_Cat:zhene vole oficire a ne kesh.
Jaoo...cega se setih...nije li to krajnje pubertetski? osveta?jelena1977:Ma nije lako meni,ne znam sada kako je voleti nekoga drugoga.Zaboravila sam ,11 godina se nisam zaljubljivala.[samo sam volela svoga kretena].
zelenooka85:Hej ribo...deset godina...
Sad si free...zivot ti pruza nove stvari,nove ljude,nova mesta...
Jesi i lepa i pametna i sve sto pozelis da napravish od sebe...izadji iz kuce,upisi se u neki klub...aerobik,thai ci,crtanje,fotografija...nebitno...
Zivot se sad pred tobom otvorio kao lepeza puna novih mogucnosti! Iskoristi ih...
jelena1977:Joj ljudi,jel znate vi sta znaci 10 godina,samo pored jednog decka,nista sa strane.Hocu ja da mi bude lakse,pokusavam kao da ne mislim na njega,u stilu :Sta me briga,naci cu drugog,lepa sam,pametna sam itd.Ali to slabo ide.I lazu oni koji kazu da vreme sve leci.Ma nije tacno.U mom slucaju i 7 meseci prodje i nista.Lako bih ja mogla da dajem savete drugom,ali kada to treba da primenim na sebi tesko je.
sinnke:Koji bolesnik.
Pa sta ti mislis da su svi tatini i mamini balonje kojima oni placaju da jase po strunjacama?
Mozda cura radi i i bori se za zivot. Nema ona vremena za zajebanciju.
zelenooka85:Sinnke..najjednostavnije reshenje je...patike na noge i pravac neka sumica ili kej...
Bez kesha bez ichega...a ti da si se trudio i obrazovao se i bio uporan...i grebao i nogama i rukama DA SE USAVRSHIS I OBRAZUJESH...nebi sad gulio ceo dan i noc u nekoj jadnoj firmi i sastavljao kraj s krajem...
...ja nemam vremena za aikido iz tog razloga...ali da nemam decka svakako bi isla na treninge...
zelenooka85:Ne pricam ti za treninge...i bezveze je da se vredjamo bez osnova...
Sto se ne podtrudis da zavrsis neku vishu skolu...faks...malo se iscimas...
Mog caleta je keva nagovorila da upishe visu poslovnu...pa je uchio dok je radio.I sad je dogurao do sefa racunskog centra...sa prilicno dobrom platom...
A da ga ona nije nagovorila na to josh bi sljakao u magacinu!