Osveta bivsem

sinmbad:
....super,vidim zauzeta si obavezama... :roll:

Aha....
icon_mrgreen.gif
icon_mrgreen.gif
jesam jesam...kobajege...jos uvek me ceka hrpa na pisacem stolu....zabusavam...
duh.gif
icon_redface.gif

ja sam se sad setila necega sto sam zaboravila a evo sad u ovom treutku sam shvatila i zasto mi je doslo da bas to uradim...
bilo vezano za komuniciranje sa jednom zenkom preko kompa..i bio mu novi monitor i stalno je lickao taj glupi komp i kupovao nove uredjaje za njega, a stalno je kukao inace kako nema love, da ne moze ovde da nece onde, nije mogao da me isprati u tom pogledu, i to me je nerviralo...
a tad sam samo znala da mi je doslo da razbijem monitor...bas sam imala opsesivnu zelju. :)

S_K_V_O:
ja sam se sad setila necega sto sam zaboravila a evo sad u ovom treutku sam shvatila i zasto mi je doslo da bas to uradim...
bilo vezano za komuniciranje sa jednom zenkom preko kompa..i bio mu novi monitor i stalno je lickao taj glupi komp i kupovao nove uredjaje za njega, a stalno je kukao inace kako nema love, da ne moze ovde da nece onde, nije mogao da me isprati u tom pogledu, i to me je nerviralo...
a tad sam samo znala da mi je doslo da razbijem monitor...bas sam imala opsesivnu zelju. :)
....i ....a daaaaaaaaaaaaa osveta ...umalo da ne zaboravim... 8-)

pa kako mozes da mu se svetis i mrzis ga a do juce si ga volela? i ako si dobila korpu, pa sta?, dobrodosla u svet muskaraca, koliko mi korpi dobijemo u zivotu pre nego sto i dobijemo priliku da se pokazemo..., a ti si se pokazala. samo ti idi dalje, sapun se nije potrosio, rekla si sama da nije on neshto top, pa umesto da se bavish njime bolje da nadjes nekoga ko ce te voleti takvu malo sujetnu :) i sa kime cesh da zaboravish na bivseg i uzivas.

Jao bre...jesil procitao njen post... ne zeli ona bukvalno, da se sveti...malo, da ga ucini ljubomornim...sta koji je zivka...pa se ne javlja...pa zivka.. :confused: Takvi tipovi mi strasno idu na zivce...sta su umislili koji m...

jelena1977:
Ma otkacio me je,ne znam zasto.Da se muvam sa tim dasom,ne pada mi na pamet,drug je od mog brata,ali cu bivseg da nateram da propisti majcino mleko,pa da sam jos ovolika.Cim vidi da ga ova vara,ima da se oseca kao budala.Jer on to ne podnosi od strane devojke.Nije mijasno,taman ga zaboravim,krenem dalje.Eto ga on,pozove ,nadje neki razlog za razgovor.ma osveta I GOTOVO.

Hahaha znaci pogodio sam. E znas kako ces mu se osvetiti. Nadji lika s velikom kitom i to da zesce torba (kao u ***** filmu) snimi taj sex, posalji mu i reci e tako torba pravi muskarac.

A meni bivsi cestita slavu,rodjenadan prvi i ja njemu... uvek se raduje kad se vidimo.Brani mog decka od mojih neosnovanih i osnovanih ljutnji,i ja njegovu devojku :)
I eto,niko se nikom nije svetio.
Mene je bog kaznio najgore sto je mogao,(o tome necu da pricam) ali sad kad su nevolje prosle svima nam je ok...
Ljudi zasto se svetiti?
Propusticete mogucnost da dobijete najboljeg prijatelja na svetu.

Pa prefinjeni odgovor dade KLL....
icon_mrgreen.gif
Ne znam sto ti je to toliko klinacki...smatram, da je u vezi pozeljno malo ludiranja, klinackog ponasanja....to odrzava vezu svezom...pa ponekad praviti partnera ljubomornim, cisto onako...to je +...naravno, da se zna granica..kad je dosta..

alya:
Pa prefinjeni odgovor dade KLL....
icon_mrgreen.gif
Ne znam sto ti je to toliko klinacki...smatram, da je u vezi pozeljno malo ludiranja, klinackog ponasanja....to odrzava vezu svezom...pa ponekad praviti partnera ljubomornim, cisto onako...to je +...naravno, da se zna granica..kad je dosta..
Mozemo mi zenske i bolje od toga ;)
To je izvikano,nesto sto ti prvo padne na pamet :)

zelenooka85:
A meni bivsi cestita slavu,rodjenadan prvi i ja njemu... uvek se raduje kad se vidimo.Brani mog decka od mojih neosnovanih i osnovanih ljutnji,i ja njegovu devojku :)
I eto,niko se nikom nije svetio.
Mene je bog kaznio najgore sto je mogao,(o tome necu da pricam) ali sad kad su nevolje prosle svima nam je ok...
Ljudi zasto se svetiti?
Propusticete mogucnost da dobijete najboljeg prijatelja na svetu.

E to prijateljstvo nakon veze, garant ne pali kad je riba dobra, dobar tip...i zavisi koji je razlog raskida...ako su se lepo razisli....sve je ok...

Nisam ja za prijateljstva nakon veze...sto je nekada tinjalo, moze ponovo..a i ne mora...ne generalizujem..

Back