Osveta bivsem

jelena1977:
E ljudi nasmenejaste me posteno.Posebno sa slikama oruzja.Ma znam da sam ja po nekad klinka[sa 30 god],tako mi je palo na pamet ovo za osvetu.Nije to povredjeni ego,ni sama ne znam sta je.Jednostavno,to mi je bio jedini decko u zivotu,trajalo je 10 godina,prestalo pre 7 meseci i ja cas sam dobro ,cas lose.Taman ja budem dobro,on me pozove,kao za neku uslugu.Pa mi posle bude lose.Sto se tice saveta da nadjem nekog super tipa,malo mi je to blesavo.Tako bi samo sebe ponizavala.Necu da budem sa nekim koga ne volim.

Prevideh ove cinjenice, te ti se s toga izvinjavam. Vidim da imas olaksavajucu okolnost! :twisted:

Zasto mislis: super tip = ne voljenje?

jelena1977:
Da li vam se nekada dogodilo da zelite da se osvetite nekome koga ste tolio voleli dugo,predugo,koga ste u zvezde kovali,zbog koga ste se sa celim svetom svadjali ,a on je od vas napravio budalu.?I kakav bi vid osvete to bio?

hmmmmm....evo resenja .... Jelena kresni se samnom ...tvom ex decku u inat :lol: ;-)

Iivija:

shta sam ja? :shock:
jel se ti to meni opet zamerash? pa cju se opet opustiti... i onda ne umem da odmerim i onda cje ti biti krivo posle.... :?
a shto da te ne hvalim? shta fali? mozhda ti i nabacim nekog..... mis' ne mislim ono bash nabacim al ubacim bubu.... a virusi su zaebani... to sam bash pre neki dan chitala...
inache da se zna da ja imam slike dotichnog pa pricham iz ovako.... domacjeg ugla :lol:
email takodje nije problem... samo da se ne javi glupkasta il tako neko.... nego neka fina riba.... da te namirim pa mogu da umrem mirna :D
....Livija pa ostadoh bez reči......hvala ti na lepim rečima..... :wink:

jelena1977:
Ma nije lako meni,ne znam sada kako je voleti nekoga drugoga.Zaboravila sam ,11 godina se nisam zaljubljivala.[samo sam volela svoga kretena].
nije li to krajnje pubertetski? osveta?
Kažeš da si se posvetila sebi i da je on to počeo da primećuje. Da ne misliš da si to možda trebala raditi malčice ranije?
Okreni novi list, kako misliš da ti bude lakše sa preokupacijom zvanom ON?

Joj ljudi,jel znate vi sta znaci 10 godina,samo pored jednog decka,nista sa strane.Hocu ja da mi bude lakse,pokusavam kao da ne mislim na njega,u stilu :Sta me briga,naci cu drugog,lepa sam,pametna sam itd.Ali to slabo ide.I lazu oni koji kazu da vreme sve leci.Ma nije tacno.U mom slucaju i 7 meseci prodje i nista.Lako bih ja mogla da dajem savete drugom,ali kada to treba da primenim na sebi tesko je.

Hej ribo...deset godina...
Sad si free...zivot ti pruza nove stvari,nove ljude,nova mesta...
Jesi i lepa i pametna i sve sto pozelis da napravish od sebe...izadji iz kuce,upisi se u neki klub...aerobik,thai ci,crtanje,fotografija...nebitno...
Zivot se sad pred tobom otvorio kao lepeza puna novih mogucnosti! Iskoristi ih...

zelenooka85:
Hej ribo...deset godina...
Sad si free...zivot ti pruza nove stvari,nove ljude,nova mesta...
Jesi i lepa i pametna i sve sto pozelis da napravish od sebe...izadji iz kuce,upisi se u neki klub...aerobik,thai ci,crtanje,fotografija...nebitno...
Zivot se sad pred tobom otvorio kao lepeza puna novih mogucnosti! Iskoristi ih...

Koji bolesnik.
Pa sta ti mislis da su svi tatini i mamini balonje kojima oni placaju da jase po strunjacama?
Mozda cura radi i i bori se za zivot. Nema ona vremena za zajebanciju.

jelena1977:
Joj ljudi,jel znate vi sta znaci 10 godina,samo pored jednog decka,nista sa strane.Hocu ja da mi bude lakse,pokusavam kao da ne mislim na njega,u stilu :Sta me briga,naci cu drugog,lepa sam,pametna sam itd.Ali to slabo ide.I lazu oni koji kazu da vreme sve leci.Ma nije tacno.U mom slucaju i 7 meseci prodje i nista.Lako bih ja mogla da dajem savete drugom,ali kada to treba da primenim na sebi tesko je.

Pa sad je vreme za "sa strane". Tržište veliko, ponuda i potražnja. Uvek su u nedostatku lepe i pametne, pa onda ne vredi tugovati.
Ne znam kako neko može da tuguje, a biti ostavljen i to posle 10 godina, valjda je bes pre svega osnovni osećaj.

E drugarice...Vidi od ta posla vezano- za osvetu-nema nista!!!To ti ja iskreno od srca i iz licnog iskustva kazem!!!Nemoj da se mlatis sa glupostima!!!Ti njemu realno vise ne trebas.Nemoj da si na kraj srca zbog te cinjenice,ali to je realnost..Ja znam da sada zvucim kao idiot,ali veruj mi da mu ti ne trebas.Da mu trebas ne bi te ostavio i ne bi te zamenio sa nekom drugom.Ajde budi hrabra ,pa probaj da zivis zivot za samu sebe a ne za njega!Ja ti sve ovo iz nekog mog iskustva pricam.To sto te on zove kad ne treba to ne znaci da mu je stalo do tebe,nego znaci da time hrani svoju sujetu,jer zna da ti nedostaje i da te je povredio i da moze da najblaze receno zajebava.Nema tu sta da se mnogo mudruje vezano za neku osvetu...Ako je gospodin Bog resio da tvoj bivsi decko ispasta zbog toga sto je tebe povredio,to ce se desiti samo od sebe kad tad.Nemoj da sebe blamiras i da u celu pricu uvlacis i neke drugove i njihove drugove i tetke i mame i babe itd...Moj savet-probaj da budes hrabra i da sve ali ama bas sve vezano za njega ostavis sutra ujutru tamo negde iza sebe i da se nikada vise ne okrenes

sinnke:
Koji bolesnik.
Pa sta ti mislis da su svi tatini i mamini balonje kojima oni placaju da jase po strunjacama?
Mozda cura radi i i bori se za zivot. Nema ona vremena za zajebanciju.

Sinnke..najjednostavnije reshenje je...patike na noge i pravac neka sumica ili kej...
Bez kesha bez ichega...a ti da si se trudio i obrazovao se i bio uporan...i grebao i nogama i rukama DA SE USAVRSHIS I OBRAZUJESH...nebi sad gulio ceo dan i noc u nekoj jadnoj firmi i sastavljao kraj s krajem...
...ja nemam vremena za aikido iz tog razloga...ali da nemam decka svakako bi isla na treninge...

zelenooka85:
Sinnke..najjednostavnije reshenje je...patike na noge i pravac neka sumica ili kej...
Bez kesha bez ichega...a ti da si se trudio i obrazovao se i bio uporan...i grebao i nogama i rukama DA SE USAVRSHIS I OBRAZUJESH...nebi sad gulio ceo dan i noc u nekoj jadnoj firmi i sastavljao kraj s krajem...
...ja nemam vremena za aikido iz tog razloga...ali da nemam decka svakako bi isla na treninge...

Ti meni pricas da se nisam trudio. Pa ja sam prosao u zivotu toliko toga da bi imao danima o cemu pricat. A Judo sam trenirao sa 9 godina i isao na takmicenja. I sve te Aikidiste bi razbacao ko lopte.

E glavo tulipanska.

Ne pricam ti za treninge...i bezveze je da se vredjamo bez osnova...
Sto se ne podtrudis da zavrsis neku vishu skolu...faks...malo se iscimas...
Mog caleta je keva nagovorila da upishe visu poslovnu...pa je uchio dok je radio.I sad je dogurao do sefa racunskog centra...sa prilicno dobrom platom...
A da ga ona nije nagovorila na to josh bi sljakao u magacinu!

zelenooka85:
Ne pricam ti za treninge...i bezveze je da se vredjamo bez osnova...
Sto se ne podtrudis da zavrsis neku vishu skolu...faks...malo se iscimas...
Mog caleta je keva nagovorila da upishe visu poslovnu...pa je uchio dok je radio.I sad je dogurao do sefa racunskog centra...sa prilicno dobrom platom...
A da ga ona nije nagovorila na to josh bi sljakao u magacinu!

Znas, stepen obrazovanja nema veze s visinom plate. Nemaju svi roditelje koji imaju mogucnosti da svojoj deci "sposobnoj i pametnoj" placaju studiranje od 10 godina i usput se hvale "sposobnostima" svoje dece koja na kraju jedva sklepaju diplomski. I onda im isti ti roditelji moraju naci posao, jer su se njihova decica izmorila od dugogodisnjeg studiranja. A to ide preko veze pa pravac u drzavnu firmu. Sposobna deca sta mosh.
Puno si naucila na forumu. Pogotovo ispravnost pisanja borilackih vestina.

...sinnke ja nijednu godinu nisam obnovila...a bogami necu ni ovu trecu...i stalo mi je sto pre da zaradjujem za svoj hleb...
To kao prvo.
A kao drugo,to sto ti imas protiv mene se odrazava na tvoje postove...tako da je tvoje misljenje izuzetno jednostrano (strana : sta god...samo da je protiv nje) i medju nama nema vise razgovora.

Lepo sedi i sljakaj svoj posao i nek te gazda jashe (ko da ja ne znam kako je to,sta mislis zasto sam tako odlucna da zavrshim fax) ,pishi 101 temu kako se zene loze na kesh,ne usavrsavaj se nego gledaj na svoje 'burne prohujale godine' kao na ispunjenje i zadovoljstvo.

Ja sam imala sve najbolje namere,ali kraj. U listi si nepozeljnih i gotovo...

Back