Osveta bivsem decku

sve je provaljeno online svaka vrsta muvanja sexa hot..... od cega se kriju ti ljudi ? :lol: Ja volim mesta kao sto je SL gde svi izmedju sebe se muvaju i :per: igraju dele i to je zabavno :aha: A ne ovo svi se sakrili ia ti se smaras online javno i jos negiraju da to rade kao da ce zavrsiti u zatvoru biti uhapseni ili sta znam :lol: Volim slobodu Hot-a i sexa - takva mesta :) Tu se osecam normalno i mogu da se igram :per:

Зашто бих се светила бившем дечку?

Да је ваљало, трајало би.

Замисли да ти шутнеш неког јер га не волиш, а он смишља како да ти се освети?

Алоооо, љубавна веза је однос заснован на слободи избора и тако треба и да остане.

Зашто бих се светила бившем дечку?

Да је ваљало, трајало би.

Замисли да ти шутнеш неког јер га не волиш, а он смишља како да ти се освети?

Алоооо, љубавна веза је однос заснован на слободи избора и тако треба и да остане.
Svaka cast!!

Dobro bre, pa nece mrvljeno staklo da mu sipa u hranu..termin osveta je nesrecno upotrebljen, svakako se odnosi samo na e, crko dabogda momenat ili ono zalices ti za mnom, a mene ce boleti uvo

doduse, treba da bude aktuelno najduze do kraja srednje skole, posle se vec ocekuje malo smislenije ponasanje i prihvatanje krajeva na zdrav nacin.
nismo se nauceni rodili :)

pre par meseci, najbolja drugarica moje cerke preplaka dva dana, ostavio je deckom smsom..jao, tih prica i kovanja planova sta da mu se uradi...dosle kod mene jedno vece, pita me sta da mu odgovori na poruku, ja procitala istu i rekla joj ama bas nista.
nije me poslusala :mrgreen:

Uzmes bejzbolku i razlupas mu stan ili izbusis gume na autu,sipas pesak,secer,sirce,vodu u rezervoar...
Ebe se njima za emocije,ljubav im je auto ili gajba.

Nema mira nakon raskida ako je dzukela ebi kevu skotini da se ne sastavi.

Dobro nisam bas fina forumasica vec ko tebe kamenom ti njega kamenolomom.

Zdravo, drage dame postavila bih vam jedno pitanje i nadovezala bih se na ovu temu, ali moje je pitanje malo drugacije.
Ne radi se o osveti, da mu izgrebes auto, ili das neki oglas da je gej ili tako nesto kao sto su mnoge imale predloge.
Moje je pitanje, kako se osvetiti bivsem decku tako sto poenta je da pati zbog tebe i da zna da je zbog tebe, i da samog sebe izjeda za to sto te izgubio? Kako da ostavis neki svoj trag decku,po kojem ce te zauvek ili barem dugo pamtit?Kako, da mu povratis tu zelju da te ponovo ima,i naterati ga da te ponovo potrazi?da se pokaje, i oseti taj strah da te je izgubio.
Mene, bas ovo pitanje zanima,i verujem da mnoge od vas su to pozelele,nekad..
Da,i oni osete kako je kada izgube neku osobu koja ih je zaista volela,i sve im pruzala i bila uvek tu za njih..
A on te samo izigra, iskoristi, prevari i odbaci kao da nikad i nisi bila tu.

Hvala :)
:pop:

Ne kapiram te miroljubive price da kad ti neko zabije noz u ledja,iscupa srce,unisti te treba da budes fin i ex te smatra za ovcu/vevericu/curku.
"Tupavo bice nesposobno da uzvrati"zato upropasti nenormalnim ponasanjem devojci sve i ode.

Razoriti ga,razbiti,unistiti da se mesecima ne sastavi - ko trazi kidalicu dobice je.

Ne kapiram te miroljubive price da kad ti neko zabije noz u ledja,iscupa srce,unisti te treba da budes fin i ex te smatra za ovcu/vevericu/curku.
"Tupavo bice nesposobno da uzvrati"zato upropasti nenormalnim ponasanjem devojci sve i ode.

Razoriti ga,razbiti,unistiti da se mesecima ne sastavi - ko trazi kidalicu dobice je.
Stvarno kako se neko usuđuje da raskine lošu vezu?:hahaha:

Stvarno kako se neko usuđuje da raskine lošu vezu?:hahaha:

lako je tako hladne glava, ali kapiram da je u tom trenutku za ostavljenu osobu konstruktivnije da se sveti i besni i tako izbaci otrov iz sebe, nago da kuka, tuguje, pada u depresije, opija\drogira/oda promiskuitetu.
jbg, nismo roboti, pa da u trenutku dok nam se svet rusi, shvatimo da je to ustvari dobro za nas i lepo se zahvalimo onom ko nas nogira

Budi malo pametnija.
Taj ex je tvoj izbor, sto znaci sama si ga birala. Sto dalje implicira da si lose birala. Sto dalje implicira da nije samo do njega vec do tvog loseg izbora. Sto znaci sama si kriva kad si izabrala debila.
Moji bivsi nikad nisu culi ruznu rec od mene za njih, ali nikad.
Mi smo raskidali kad sam videla da vise nije to to, tj.oni su bili ti koji su me ostavljali, ali fino i kulturno, bez teskih reci, bez drame. U sustini, nijedan nikad nije raskinuo samnom niti sam ja raskinula. Prosto smo se udaljili a nismo zeleli da povredjujemo ono drugo, pa smo naprosto lagano se otudjili...
Ali su oni bili moj izbor, i mene bi bila sramota da ruzno pricam o njima. Tako bih ruzno pricala o sebi.
Cicak je curka.
Mama ti curka, sto te rodila tako debilnog. Ajde setaj od mene, da te ne rasplacem...
lako je tako hladne glava, ali kapiram da je u tom trenutku za ostavljenu osobu konstruktivnije da se sveti i besni i tako izbaci otrov iz sebe, nago da kuka, tuguje, pada u depresije, opija\drogira/oda promiskuitetu.
jbg, nismo roboti, pa da u trenutku dok nam se svet rusi, shvatimo da je to ustvari dobro za nas i lepo se zahvalimo onom ko nas nogira

Pa nisam ja rekla da sam u trenutku ovako mislila... patila sam ja... suze lila... tugovala...
Ali nisam pravila smicalice niti se svetila...
Kako da se svetis onom koga jos uvek volis...
Ja sam znala da izadjem samo da ga vidim... pa se vratim kuci i placem...
I uvek sam znala da je do mene samo treba vremena da se svari... tj.do oboje...
A te osvete, tipa bolji tip, novi momak itd... meni je to smesno bilo i sa 15 godina...
A svi su imali napade ljubomore... taman ga prebolim... dodje mi brat iz NS, izadjemo... haos... ma idi u moj ocin... ako nisi sa mnom nemas pravo da budes ljubomoran...
Eh bejase to dani... sad mi naviru secanja... :)

Back