- Poruka
- 18.758
Sto se ti cimas oko njihovih komentara?
Jedan ti je glup a drugi pokvaren
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne mozete psihicki zivot drugih ljudi da posmatrate svojim ocima ili - ne sudi da ti ne sude...lepo pitate i ja vam kazem ali ne vredi - samo ja znam sta stoji iza svakog mog postupka ili onoga sto kazem vi mozete samo da nagadjate
Sto se ti cimas oko njihovih komentara?
dobro ajde da ne nagađamo ti nam reci šta stoji iza postupka slanja ovog besmislenog posta?
- - - - - - - - - -
tebi je u stvari krivo što ne obraćamo makar kakvu pažnju na tebe

Snimi klip sexa sa nekim likom i uzivaj ono makar na silu
i neka se cuje tvoj glas na video : uhh ti si najbolji ! moj bivsi je bio takav gey ti me rasturas najboje omg svrsicu 10x ! on je bio nikakav ebac
i posalji mu postom video <3 hihi
i ponizavaj ga pred njim

i to sve on da vidi
naci neke perverzije i sex kakav je on samo sanjao da ima 
bila je vrh ali meni to nije davala
nesto u tom fazonu haha 
Jesi malo okrutna,lakse je da mu kazes da ti treba malo pauze i da ces mu se javiti.tako sam ja nekom liku koji me danima smarao a ja se izvlacila da moram da ucim (da ga ne uvredim) kad me posle mesec dana pauze nazvao rekla - ma gde si ti prosla me volja za ucenjenm od kad ne zoves...samo je spustio slusalicu a stvarno nisam htela da ga uvredim...jednom doktoru sam kad mi je dao telefon da ga nazovem ako mi nesto treba rekla - ne daj boze da mi ti trebas...cesto mi se tako neki gafovi desavaju neko bi pomislio da se svetim![]()
grize me nekad savest kako ne razmisljam...pomislim kako bi meni bilo da je meni to neko rekaoeto ko mene shvatagrize me nekad savest kako ne razmisljam...pomislim kako bi meni bilo da je meni to neko rekao

Uvek!!eto ko mene shvatagrize me nekad savest kako ne razmisljam...pomislim kako bi meni bilo da je meni to neko rekao

nekada moras nesto i iz sazaljenja..u pravu si,jeste to jako bzv.i onda da iz sazaljenja sto najgori vid sexa![]()
nekada moras nesto i iz sazaljenja..u pravu si,jeste to jako bzv.
Kako se ona oseca ako zna da joj dajes iz sazaljenja ? kao poslednja bednica nesposobna da privuce musko da je pozeli ? 
devojka koja te zeli to ne oseca.ne moras - sex se ima iz ljubavi ili strasti ili obostrane zeljeKako se ona oseca ako zna da joj dajes iz sazaljenja ? kao poslednja bednica nesposobna da privuce musko da je pozeli ?
![]()
devojka koja te zeli to ne oseca.
njoj je jedan i jedini cilj..Da te ima pored sebe.
Mislim kada neka daje iz sazaljenja jer misli da si toliko jadan da ne mozes naci neku za sex

i stoga nikad nebi bio to sex iz sazaljenja prema njoj
Vec zato sto je ja zelim stvarno
To mi je jako ponizavajuce da mi ona daje iz sazaljena kad ja mogu online sa 1000 super sexy da imam Hot

me palis me uh kako si dobar tako sam te zelela mmmm <3 Ili Ajde pozuri jesi svrsio? moram da idem

Ali zene su Devil mogu da ti urade nesto iza ledja
Nisam ja napaljen, al opisujem sex kakav treba da bude 
i da mi pise svasta nesto
mozda me privlaci tako neka na forum 
to je igra
Mene jedna devojka 3h pali pise
i voli to kad uzivam
to je ono sto moze da me napali lepo <3 devojka koja uziva u sex prici
prepucvanje i neke nesuglasice borba ko je u pravu a sexa nigde 

znam tu igru
na ostalim forumima to rade 
Zato odem na SL i tamo svi javno imaju sex <3 haha