Osveta bivsem decku

ne mozete psihicki zivot drugih ljudi da posmatrate svojim ocima ili - ne sudi da ti ne sude...lepo pitate i ja vam kazem ali ne vredi - samo ja znam sta stoji iza svakog mog postupka ili onoga sto kazem vi mozete samo da nagadjate

dobro ajde da ne nagađamo ti nam reci šta stoji iza postupka slanja ovog besmislenog posta?

- - - - - - - - - -

Sto se ti cimas oko njihovih komentara?
Jedan ti je glup a drugi pokvaren

tebi je u stvari krivo što ne obraćamo makar kakvu pažnju na tebe

Znam na sta mislis :) Snimi klip sexa sa nekim likom i uzivaj ono makar na silu :mrgreen: i neka se cuje tvoj glas na video : uhh ti si najbolji ! moj bivsi je bio takav gey ti me rasturas najboje omg svrsicu 10x ! on je bio nikakav ebac :malav: i posalji mu postom video <3 hihi

I pricaj na video snimku : njegov je bio tako mali grr! tvoj je woow bash kao sto volim mmm Velki i lep <3 i sisi sa uzitkom pohotno da on to vidi kako ti uzivas u njemu :rumenka: i ponizavaj ga pred njim :mrgreen:

To muskarce boli :aha: :rotf:

- - - - - - - - - -

i daj mu ono sto njemu nikad nisi davala :lol: i to sve on da vidi :aha: naci neke perverzije i sex kakav je on samo sanjao da ima :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Da kaze wow kakvu kuckicu izgubih :rida: bila je vrh ali meni to nije davala :besna: nesto u tom fazonu haha :mrgreen:

tako sam ja nekom liku koji me danima smarao a ja se izvlacila da moram da ucim (da ga ne uvredim) kad me posle mesec dana pauze nazvao rekla - ma gde si ti prosla me volja za ucenjenm od kad ne zoves...samo je spustio slusalicu a stvarno nisam htela da ga uvredim...jednom doktoru sam kad mi je dao telefon da ga nazovem ako mi nesto treba rekla - ne daj boze da mi ti trebas...cesto mi se tako neki gafovi desavaju neko bi pomislio da se svetim:sad2:
Jesi malo okrutna,lakse je da mu kazes da ti treba malo pauze i da ces mu se javiti.
na kraju ce shvatiti.. posle nekih mesec,dva cekajuci da se javis.
Za doktora No Coment.vole da muvaju dobre ribe.

Poslednja izmena:
eto ko mene shvata :heart: grize me nekad savest kako ne razmisljam...pomislim kako bi meni bilo da je meni to neko rekao
Uvek!! :heart2:
to je proklestvo koje nose sve lepe osobe..svako reaguje instiktivno u tom trenutku zavisno od osobe do osobe.
ali je pametnije otkaciti nego osecati taj pritisak obaveze znajuci da gaji neku nadu da ces mozda biti njegova.;)

Poslednja izmena:
Dobro ja ciljam devojke koje me privlace i pale :lol: i stoga nikad nebi bio to sex iz sazaljenja prema njoj :) Vec zato sto je ja zelim stvarno :per: To mi je jako ponizavajuce da mi ona daje iz sazaljena kad ja mogu online sa 1000 super sexy da imam Hot :malav:

Ima toga na chatovima help 2 cum :mrgreen:

svi su nes ozbiljni oko tog sexa :lol: to je igra :) Mene jedna devojka 3h pali pise :zper: i voli to kad uzivam :rumenko: to je ono sto moze da me napali lepo <3 devojka koja uziva u sex prici :aha:

Ne vidim nista napaljivo na forum :mrgreen: prepucvanje i neke nesuglasice borba ko je u pravu a sexa nigde :rotf:

Znas ko je najvise napaljen na forum ? oni na igricama i na delovima foruma gde niko i ne sumnja da ima sexa - lisice su to :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ti ovako da gledas pisu normalno javno a tajno na FB ili ko zna gde prsti Hot :rotf: znam tu igru :aha: na ostalim forumima to rade :lol:

- - - - - - - - - -

Ja ne volim to skrivanje kao da je neki zlocin ako hotaju :lol: Zato odem na SL i tamo svi javno imaju sex <3 haha :lol: Ako ih tako pali nek uzivaju :ok:

Back