OSVESTITE SE

Ne nije bajka,nego jos jedna historijska sramota Srba,koji su spremni na raznorazna satanisticka ludila,a posle se cude kakvi su Amerikanci,ovi il oni...
Nisam ja ovi ili oni,ja sam neutralni posmatrac na temi i ubacujem se ko politicki analiticar kao treca strana kada su dve partije u tv duelu :lol:

Ako si ti neutralni posmatrać onda sam ja...Ajfelova kula...:hahaha1:

Sve je manje vernika kao i onihsto slave a crkva ima uticaj na sve pa cak i u politiku.
Gura njonju gde joj nije mesto......

Čuo sam da crkva ima toliki uticaj na sve tako da veoma rigorozno cenzuriše i internet...:hahaha1:

A čuo sam da i poslanicima u parlamentu Srbije jasno stavi do znanja da li će za neki zakon da glasaju ili ne glasaju...:hahaha1:

A biće da je u vezi sa politikom malo obrnuto. Ia li neka politička stranka da nema ono...svoju krsnu slavu...Ima li Beograd kao grad svoju krsnu slavu...mora da ga je crkva naterala da je ima...Razmišljaj malo kada pišeš...

I stalno ima bre da ih pitam, GDE ste mi odveli moju ljubimicu Boginju Afroditu. A ? :rtfm:

Dadose ove sa dugim haljinama i zenskim cipelama i masu sa ........ i prskaju cesmovacu kao svetu vodu. Cccc:rotf:

Tvoju Afroditu su malo bacili na marginu ali onu što je bila ekvivalentna s njom su kao drevnu vavilonsku boginju Ištar poznatu i pod imenom Inana nazvali Aštarotom pa je kao takve ima zamisli i u bibliji...A naravno, u bibliji je negativan lik ...:whistling:

I to vreme jos uvek traje....

Divim se tvojoj studioznosti,jerohinac...
Mnogi vernici bi ti pozavideli :aha:

Kada sam zbog biblije malo dublje da kažem zaorao po drevnim mitologijama pa onda po učenjima svih iole relevantnih doktrina učenja to je već postalo nešto kao...živi pesak...nije bilo šansi da se išćupam iz toga a onako do pola u tom pesku...
:bye:

- - - - - - - - - -

Za sta si odgovarao? :mrgreen:

Izgleda da sam bio ...nestašan...:hahaha1:

P.S. Ako se pojavi Glasnik ima da ponovi ono njegovo....eto šta robija napravi od čoveka...:hahaha1:

Poslednja izmena:

Naravno. A da bi čovek mogao uvek da budem u fazonu...opušteno...potrebno je veoma malo...potrebno je samo promeniti odnos prema svemu što nervira da bi prestalo da te nervira. Kako je to jednostavna da kažem filozofija ali ima samo jedan problem. Postoje neke okolnosti nekog datog trenutka kada...hebiga..ne može da se primeni...

Tvoju Afroditu su malo bacili na marginu ali onu što je bila ekvivalentna s njom su kao drevnu vavilonsku boginju Ištar poznatu i pod imenom Inana nazvali Aštarotom pa je kao takve ima zamisli i u bibliji...A naravno, u bibliji je negativan lik ...:whistling:

Ma znao sam Ja da oni ima sve da ukradu ali i da je i jos i ime promene...E sada sam se stavrno naljutio i kao bog Marsa ima da ih sve ......:vudu::hahaha1:

Ah ovog momenta na TV ,pricaju o izvestaju da Vatikan je krio sve one slucajeve pedofilije, gde su Njihovi svecenici uteravali svoj spol ,svojoj maloj deci. a sve bas u ime tog istog boga.:evil:

Kaza onaj koji se čudom čudio naravno u svom elementarnom neznanju u vezi ovog...napisanog korisniku koji je znao o čemu priča ali nije znao da ti nemaš blagog pojma o elementarnim stvarima...

Naravno da si znao šta je transcedentalni idealizam i da se to ''stvar po sebi'' svodi na suštinu svih stvari po sebi ne bi ispao smešan...A da si malo koristio biblioteku možda bi nešta i pročitao u vezi sa Kantom...

Samo se ti drzi Kanta, vidi se koliko ti je znanje Bozije reci, posebno kada pises šta je transcedentalni idealizam. :mrgreen:

Kada sam zbog biblije malo dublje da kažem zaorao po drevnim mitologijama pa onda po učenjima svih iole relevantnih doktrina učenja to je već postalo nešto kao...živi pesak...nije bilo šansi da se išćupam iz toga a onako do pola u tom pesku...
:bye:

- - - - - - - - - -

Izgleda da sam bio ...nestašan...:hahaha1:

P.S. Ako se pojavi Glasnik ima da ponovi ono njegovo....eto šta robija napravi od čoveka...:hahaha1:

Pa tako napisi, nije to sramota, i nisi jedini koji je "zaglavinjo".Imao si vremena da prostudiras Boziju rec,a ti si se bacio u mitologiju, i to ti normalno nista nije donelo dobro.Napisi deder koje si to relevantnije "doktrine" tako dobro obradio, da si kako pises "uglavio u zivi pesak".Da cujemo dal si nesto novo pronasao.Ima li tu mesta i za Atlandidu i za Bosansku piramidu,Najstariju i Najvecu, na kojoj zavide cak i Egipcani.Hajde kreni sa pricom, verujem da ce biti veoma interesantna.

Samo se ti drzi Kanta, vidi se koliko ti je znanje Bozije reci, posebno kada pises šta je transcedentalni idealizam. :mrgreen:

Ajde de, pa bas bozje reci, Hoces li da bidnes tako relevantan , pa nam reci ,sta su i koje su to bozje reci.

No, ako pocnes da mi pricas i citiras iz knjige bajke i izmisljotine o konverzacije, moram odmah da ti kazem .:rtfm: NEEEEE. Stani, ta knjiga je plod ljudske maste i pisana ljudskom rukom.

Hocu od Tebe , da nama svima a narocito meni DAS DOKAZ da je bog ikada ikome rekao ikakvu bozju rec.

P.S. Ovo ti trazi Marsovac a inace me zemljani zovu BOG MARSA :mrgreen:

Ajde de, pa bas bozje reci, Hoces li da bidnes tako relevantan , pa nam reci ,sta su i koje su to bozje reci.

No, ako pocnes da mi pricas i citiras iz knjige bajke i izmisljotine o konverzacije, moram odmah da ti kazem .:rtfm: NEEEEE. Stani, ta knjiga je plod ljudske maste i pisana ljudskom rukom.

Hocu od Tebe , da nama svima a narocito meni DAS DOKAZ da je bog ikada ikome rekao ikakvu bozju rec.

P.S. Ovo ti trazi Marsovac a inace me zemljani zovu BOG MARSA :mrgreen:

Ja sam razumeo da on zna puno Boziji reci i na sta se odnose, tako da njega treba pitati sta on to Zna iz Bozije reci.A sta je Bog rekao, moras da se Marsinaer Osvedocis i da kao Prvo Verujes i Zivoga Boga, a drugo od njega da trazis Dokaze i verujem,ako bude po njegovoj volji,reci ce da ti stignu.

- - - - - - - - - -

E sada cekamo na odgovor nam vrsnog poznavaoca bozje reci, koji se trudi na sve moguce nacina da i nas .....ubedi u postojanju - bozje reci!!!!!! :whistling::whistling:

Apsolutno te niko ne moze da Ubedi u Boziju rec, ako ti to neces.Posto si Nevernik, nema sta tu mnogo,drzi se Mitologije u kojoj si trenutno i ce bidne sve kako valja.:ok:

Ja sam razumeo da on zna puno Boziji reci i na sta se odnose, tako da njega treba pitati sta on to Zna iz Bozije reci.A sta je Bog rekao, moras da se Marsinaer Osvedocis i da kao Prvo Verujes i Zivoga Boga, a drugo od njega da trazis Dokaze i verujem,ako bude po njegovoj volji,reci ce da ti stignu.

- - - - - - - - - -

Apsolutno te niko ne moze da Ubedi u Boziju rec, ako ti to neces.Posto si Nevernik, nema sta tu mnogo,drzi se Mitologije u kojoj si trenutno i ce bidne sve kako valja.:ok:
Samo tako:transcedentalno i polupano...Lepo ti Jerihonac rekao da se maneš Bajbl i da počneš da čitaš Kanta...:hahaha::mrgreen:

- - - - - - - - - -

O ti vrsni poznavaoce Schizofrenije, , kako oni koji nijesu, kako oni mogu Videti, Te tvoje famozne bozji reci, sa kojima se tako lepo bacas.
Daj , molim te osvetli i drugima , da i oni mogu videti tu tvoju svetlost.
Ali opet, daj nam Tvoje, samo tvoje,kako Ti osecas njega da je on u Tebi i da je Samo on za tebe i u tebi. I kada ti i kako tada govori bozje reci.:ok:
Nemoj mi samo ,moram da se ponovim ,da mi dajes ikakve citate iz bajki zvanih knjiga.:hahaha:

Kada dodjemo do ubedjivanja o mitoloskim bicima, pa zar ne mislis da je i taj tvoj bog, izmisljen i da pripada i ostalim izmisljenimlicima, tipa taurusa.?:klap:

Psalam 14:1
Reče bezumnik u srcu svom: Nema Boga; nevaljali su, gadna su dela njihova; nema nikoga da dobro tvori.

O djes ba, hmmmm d li je ovaj macak poceo da cita iz knjige " Macak u cizmama", vis sve sto je tamo napisano je CISTA ISTINA I SAMO ISTINA........:per:

Tako da i citat koji si stavio, jel su to reci , one reci sto se kazu bozje.....:rotf:

OSVESTITE SE - boga nema, nikad ga nije bilo niti ce ga biti.
Nema pakla, Nema raja, nema vaskrsnuca, nema drugog zivota, nicega nema........
Samo zamarate mozgove i oduzimate sebi vreme odlazeci u crkve, liturgije i sl. Uzalud Vas klepecu svestenici, uzalud mrtvima dizete skupe spomenike, sve je uzalud.......
Posvetite vreme svojoj deci, svom partneru, svojim bliznjima, citajte nesto od uglednih svetskih pisaca umesto biblije, igrajte bridz, ne ljuti se covece, izadjite s prijateljima na kapuccino, setajte, trenirajte, mozda neki dobar film........
Niko nikad nije dokazao ni pokazao da bog postoji, ni jedan umrli nije oziveo [vaskrsao], niko ne zivi vecno i ne zaludjujte se.
Zar ovaj jedan jedini zivot koji prolazi kao da udaris dlanom o dlan da tracite sa glupostima tj verom u prazno ?

Ne dajte da Vam ispiraju mozak i razmislite malo da li su Vasi roditelji bas sve u pravu kad su Vas tako vaspitali ?

OSVESTITE SE

Back