- Poruka
- 1.156
Budim se polako
sta mi se desilo ? 
sta mi se desilo ? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta mi se desilo ? 
Kada sam zbog biblije malo dublje da kažem zaorao po drevnim mitologijama pa onda po učenjima svih iole relevantnih doktrina učenja to je već postalo nešto kao...živi pesak...nije bilo šansi da se išćupam iz toga a onako do pola u tom pesku...
- - - - - - - - - -
Izgleda da sam bio ...nestašan...
P.S. Ako se pojavi Glasnik ima da ponovi ono njegovo....eto šta robija napravi od čoveka...![]()
Pre koliko vremena to ? 

Budim se polakosta mi se desilo ?
![]()
Ma, ništa naročito. Dolivao vodu u vino pa podvaljivao pijanim gostima. I krao magarce. I beše napravio ršum u nekom sakralnom objektu. Pre nekih 2000 godina.Nisam u toku...
A zbog cega je jerohinac bio na robiji ?Pre koliko vremena to ?
Bas mi zao...![]()

O ti vrsni poznavaoce Schizofrenije, , kako oni koji nijesu, kako oni mogu Videti, Te tvoje famozne bozji reci, sa kojima se tako lepo bacas.
Daj , molim te osvetli i drugima , da i oni mogu videti tu tvoju svetlost.
Ali opet, daj nam Tvoje, samo tvoje,kako Ti osecas njega da je on u Tebi i da je Samo on za tebe i u tebi. I kada ti i kako tada govori bozje reci.
Nemoj mi samo ,moram da se ponovim ,da mi dajes ikakve citate iz bajki zvanih knjiga.
Kada dodjemo do ubedjivanja o mitoloskim bicima, pa zar ne mislis da je i taj tvoj bog, izmisljen i da pripada i ostalim izmisljenimlicima, tipa taurusa.?![]()

Ma, ništa naročito. Dolivao vodu u vino pa podvaljivao pijanim gostima. I krao magarce. I beše napravio ršum u nekom sakralnom objektu. Pre nekih 2000 godina.
A, Jeroh? Pojma nemam. Ako oće, sam će da nam kaže, ako neće, šta te briga.![]()
Izgleda da je "nesto" u tebi, Marsijanac, moras se osloboditi negativnosti u podsvesti, i tada ce da dobro "progovori" iz tebe.Ma fantasticno videces,samo probni der, nes se pokajat.
- - - - - - - - - -
Tako je Grizbo, ima Jeroh pravona privatnost, pogresio pa nista, sve se da popraviti, neka mu Bog pomogne u daljnjem zivotu.

OSVESTITE SE - boga nema, nikad ga nije bilo niti ce ga biti.
Nema pakla, Nema raja, nema vaskrsnuca, nema drugog zivota, nicega nema........
Samo zamarate mozgove i oduzimate sebi vreme odlazeci u crkve, liturgije i sl. Uzalud Vas klepecu svestenici, uzalud mrtvima dizete skupe spomenike, sve je uzalud.......
Posvetite vreme svojoj deci, svom partneru, svojim bliznjima, citajte nesto od uglednih svetskih pisaca umesto biblije, igrajte bridz, ne ljuti se covece, izadjite s prijateljima na kapuccino, setajte, trenirajte, mozda neki dobar film........
Niko nikad nije dokazao ni pokazao da bog postoji, ni jedan umrli nije oziveo [vaskrsao], niko ne zivi vecno i ne zaludjujte se.
Zar ovaj jedan jedini zivot koji prolazi kao da udaris dlanom o dlan da tracite sa glupostima tj verom u prazno ?
Ne dajte da Vam ispiraju mozak i razmislite malo da li su Vasi roditelji bas sve u pravu kad su Vas tako vaspitali ?
Извини...је л` се ти бавиш чамцима?A da vidis kako sam potkacio jednog visokog svestenika ,ovde, koji mi se mesao u posao tj rad sa mojim klijentom, srecom da se povukao ,jer sam bio spreman da ga naucim reda.Po ZEMALJSKIM ZAKONIMA.![]()
Извини...је л` се ти бавиш чамцима?
Da se dozovu pametiKoja je svrha toga da prestanu da veruju
E moj, druze ili ti gospodine, sav moj zivot je posvecen radu sa ljudima koji su na marginama, ugrozeni kako materijalno tako i mentalno....
A da vidis kako sam potkacio jednog visokog svestenika ,ovde, koji mi se mesao u posao tj rad sa mojim klijentom, srecom da se povukao ,jer sam bio spreman da ga naucim reda.Po ZEMALJSKIM ZAKONIMA.
E , eh. ja lakho mogu biti svestenik, i pricati bajke al Oni nikako ne mogu raditi i imati moje znanje niti zvanje.
Treba se osvestiti, treba se probuditi i biti covek i misliti svojom glavom, i treba se izaci iz sveta fantazije i bajki.![]()
Lepo je to od tebe, svaka cast.Nego sta te je to Uznemiravao svestenik, bas bi bilo zanimljivo procitati, hajde opisi malo scene zbivanja.
Samo zamarate mozgove i oduzimate sebi vreme odlazeci u crkve, liturgije i sl. Uzalud Vas klepecu svestenici, uzalud mrtvima dizete skupe spomenike, sve je uzalud.......
Posvetite vreme svojoj deci, svom partneru, svojim bliznjima, citajte nesto od uglednih svetskih pisaca umesto biblije, igrajte bridz, ne ljuti se covece, izadjite s prijateljima na kapuccino, setajte, trenirajte, mozda neki dobar film........
Niko nikad nije dokazao ni pokazao da bog postoji, ni jedan umrli nije oziveo [vaskrsao], niko ne zivi vecno i ne zaludjujte se.
Zar ovaj jedan jedini zivot koji prolazi kao da udaris dlanom o dlan da tracite sa glupostima tj verom u prazno ?
Ne dajte da Vam ispiraju mozak i razmislite malo da li su Vasi roditelji bas sve u pravu kad su Vas tako vaspitali ?
A kako da razmisljam, posavetuj me majke tisamo ti tako razmisljaj
A kako da razmisljam, posavetuj me majke ti
Sve je ovo ok, milioni ljudi ateista ovako misli.....
Onam ko je imao iskustva sa Bogom, mozes ovo da pricas koliko hoces, i neces ga nikad,nikad razuveriti ^^ :-/

Gospodin jednostavno zeli da iznese svoje misljenje o tome kao sto ima pravo,ali od kakve koristi mu je misljenje
ako nema argumente da to svoje misljenje i dokaze,ali teisti imaju dokaze koji se mogu procitati u svetim knjigama,u svakom slucaju Isus Hristos je bio istorijska licnost,ne imaginarni lik,a sto se tice Darvina koji poceo sa teorijom evolucije (koja daje odgovore zasto ali ne i kako) on je bio veliki vernik
ali zato sto su mu umrli deca i zena,bio je kivan na Boga i zeleo je da ga na neki nacin podvrgne medjutim u svetu i dalje ipakima vise teista nego ateista..
Moze on da ubedjuje sebe ali predpostavljam da su roditelji doticnog gospodina svakako bili komunisti a sudeci po roditeljima nije mogao drugacije da bude vaspitan.Ali blagosloven je covek koji u mraku nadje svetlost (i moji su preci ziveli u tom vremenu ali su ipak mogli da prepoznaju istinu)...
Neka covek slobodno zivi u neznanju...
Jeste se osvestili od postvljaca teme ?![]()
imali iskustfa sa bogom? jel da?
pricaj nam o tome. volim bajke