OSVESTITE SE

Nije nego.Ako je zivot u bozijim rukama i covek mu se svesrdno moli da mu dete ozdravi,kad ono,bozja volja bi da dete umre.

Gde pise da je Bozija volja kada neko dete umre ? jel se Bog javi i kaze : To je moja volja :lol:

Ili to ljudi izmisljaju sami po svojim predanjima i verovanjima i obicaja starih :mrgreen:

Treba se moliti pravom Bogu ne demonima iz ikona koji ne pomazu normalno i onda ste ljuti :aha:

- - - - - - - - - -

Moze da se moli........

Ako mu cika doktor ne pomognene pomazu mu ni kozne gace

A jel doktor veci Lecnik od Boga ?

Moze da se moli........

Ako mu cika doktor ne pomognene pomazu mu ni kozne gace

I zasto vernici uopste idu lekaru ako je na kraju bozja volja presudna?Manje bi guzve bile po ambulantama,okrenite se zaista bogu i kad ste bolesni vi trk u crkvu,a mi ateisti cemo kod ovozemaljskog koji se drzi nauke.

- - - - - - - - - -

Gde pise da je Bozija volja kada neko dete umre ? jel se Bog javi i kaze : To je moja volja :lol:

Ili to ljudi izmisljaju sami po svojim predanjima i verovanjima i obicaja starih :mrgreen:

Treba se moliti pravom Bogu ne demonima iz ikona koji ne pomazu normalno i onda ste ljuti :aha:

- - - - - - - - - -

A jel doktor veci Lecnik od Boga ?
Cula ja popa da kaze a on je valjda ono kako se kaze,primio duh boziji,tj internet veza sa svevisnjim.

Ajd sad,pa taj pop zavrsio fakultet o poznavanju boga i sad on ne zna.

Fakulteti su ljudska ucenja ne Bozija - koja vise sledi nego Bozija koja bi trebao jer je svestenik :)

- - - - - - - - - -

Pa tako andjelko...objasni da se treba moliti jedinom pravom bogu JEHOVI...

Kada bi se razboleo dobio veliku temperaturu da li bi otišao u Dvoranu da se moliš Jehovi ili bi požurio do prvog doktora,prve bolnice,doma zdravlja...

Mozes ga zvati i Bog, ali da je onaj jedini :mrgreen: verovatno se Bog ne zove Ikona ili Idol :lol:

Pomolim se Bogu i prodje brzo :aha:

jerohinac, mene ne prozivas... pa necu ja da te prijavljujem ^^

Ali, poseldnja 3 posta su cista provokacija ~~~~~

dosao si ovde jer ti se provocira :(

Nauči razliku izmedju provociranja i sarkastičnosti...

A ako pogledaš naziv teme...možda češ shvatiti ...nešta...

- - - - - - - - - -

Provocira :aha: ne mozes pisati o Bogu nista :( odmah im Jehova izleti iz usta :rotf:

Može li ovako. Bog Jahve je jedini Bog...I Isus je Bog...

Back